ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Идиотщина: Кой изрод направи това?
Автор: Васил Динев 09:13 / 13.04.2016Коментари (73)25126
© Plovdiv24.bg
GRAND
ул. "Кап. Райчо" N56

0 коментара за GRAND
Тук има:
Читателка на Plovdiv24.bg едва не загуби завинаги домашния си любимец след неприятен инцидент в Пловдив. За какво точно става дума?

Снощи към 18 ч. излязох на разходка с Нера и след обиколка в квартала реших да идем до близката ни кучешка площадка. По някаква щастлива случайност тя не погълна мизерията, която намери вътре. 

Подуши и след мое "Не!" го подмина, хванах я и потресено огледах какво е щяла да погълне! Оказа се, че цялата клетка е обсипана с тези "лакомства", даже беше насипано заедно с пръст, за да не се вижда на пръв поглед. 

Веднага сложих бележка на клетката и звъннах на 112, след 15 минути дойде полицай огледа и потвърди думите ми, тъй като това не било тяхно задължение, не било и на зоополицията ( тя откликвала само при смъртни случаи) звънна на общинска охрана, които залепиха още една предупредителна бележка и обещаха, че утре клетката ще бъде почистена. 

За съжаление от думите им разбирам, че няма да се направи нищо за намирането на виновника, което за мен е много притеснително. Това се случва в центъра на град Пловдив, до търговски център "Гранд", има 2 кафенета, детска и спортна площадка до клетката и никой нищо не е видял! Трябва да ми умре кучето ли, за да се намери кой изрод го е направил това?







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крайно време е общината да сложи охранителни камери на кучешките градинки. Така ще се следи кой какво прави там и какви смъртни капани залага.
+1
 
 
Пумяри скапани кво им правят животнитерСџвЂ?№
+1
 
 
Кой изрод го е направил ли ? Поредният озлобен, комплексиран, малоумен социопат, който трябва да е въдворен в конкретно лечебно заведение... или в дупка 2 м. под земята.
0
 
 
Това не е от сега, просто чрез мрежата се дава повече гласност.
-3
 
 
Тъй и тъй стана на въпрос, кажете с какво да затрия едни помияри, които лаят нощем и ми пречат да спя. Гостих ги с антифриз в събота, но още никой от тях не е пукясал и си мисля, че нещо съм объркал. Сега смятам да ги пробвам с някакви подходящи хапчета, но и тези куки също изглеждат разумно решение.
-1
 
 
Колко луди хора има, пишат за помиярите все едно, че е за хора. Вземете вижте колко деца имат нужда от помощ! Тука разни калъфи псевдо кучкари чак започнали и заплахи да сипят - ненормалници. Изглежда, че в тая държава всичко е наред та тръгнали с тъпотии да се разправят!
0
 
 
и да умре пак няма да разбереш кой го е направил
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
ИМАХ СТРАХОТНА НЕМСКА ОВЧАРКА-ВИКТОРИЯ ФОН ВАСИ, ЗДРАВО, СИЛНО, ДОСТОЛЕПНО И МНОГО УМНО ЖИВОТНО.ПРЕДИ ОКОЛО ПЕТ ГОДИНИ ПОГЪЛНА САЛАМЧЕ С "ЛАНАТ" НА "БУНАРДЖИКА" И...СЕГА Е ПОД МОСТА НА ДЪГАТА...С НЕЯ ЗАГИНА И ОБИЧАНИЯ ОТ ВСИЧКИ ГАНЬО С КОЙТО БЯХА НА РАЗХОДКА.КОЙ, КОЙ, КОЙ...???ЗАРЕКОХ СЕ, ЧЕ ВИДЯ ЛИ СЪМНИТЕЛЕН ТИП ЩЕ ГО МАЧКАМ...ТАКА Е ДО ДНЕС!ВСЕ ЩЕ НАБАРАМ КРЕТЕНА!!!
0
 
 
Вчера вечерта на Иван Вазов чухме да пищи,малко коте от казаните.Поразхвърляхме боклука и просто не можахме да повярваме какво намерихме.В една найлонова торба заедно с боклуци трева, и пръст бяха завързани на възел 2 мини котенца на около 2-3 седмици....Едното се беше задушило,а другото почина вкъщи след няколко часа,явно му се бяха запушили белите дробове от пръста....Та такива изроди заслужават,да им се направи това на тях,или на децата им...Но да бъде дъъълго и продължително поне 5-6 часа както се мъчиха мъничетата.....
-5
 
 
Слагайте наморниците, кучки и кучкари... имаш наморник не ядеш смърт! Смъртта идва от вашите кучета, изроди, колко деца паднаха жертва, КОЛКО???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Проблеми между шофьори от масовия транспорт и пътници
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: