ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Арестуваха ултраса, който преби момче в Овчеполци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 18.04.2016Коментари (48)13611
© btv
Арестуван е агресорът, който от вчера издирва полицията в Пазарджик. 24-годишният Ангел Калеев е бил открит в частен имот в съседното село Черногорово, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сега е арестуван за 24 часа, с него ще бъдат предприети процесуално-следствени действия. По предварителна информация младежът е оказал съпротива.

Националистът и ултрас на "Левски" Ангел преби зверски 17-годишното ромско момче Митко от село Овчеполци, защото му било казало, че двамата са равни. Агресорът качи клипа с гаврата в интернет.

Районната прокуратура в Пазарджик извършва разследване по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице.

До момента е установено, че на 16 април 2016 г. в село Овчеполци е бил нанесен побой на М.Й., на 17 години, от същото село, като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет.

Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента. Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на Пазарджик.

По случая се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 2
18.04.2016 »
17.04.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма лошо да го арестуват си е правилно като е тъп селяндур и записва престъпление много ясно че заслужава. А къде са статиите за арестуване на всичките цигани които правят къде по жестоки престъпления? А вярно щото тр не ги записват на телефона и полицията не може да разкрие нищо освен напълно очеизвадното
0
 
 
Има сърце ама няма мозък, и сега ще търка наровете! И сега, защото Ангел си направи клип как бие циганина и го пусна в интернет, а циганите се водят малцинство(хем българи, хем малцинство) и за да не надигнат вой братята роми, пък и се вдигна шум край случката сега Ангел ще бъде осъден за назидание и ще отнесе завалията присъда поне 3-4 пъти по-голяма от това което заслужава!! Реално погледнато той извърши престъпление, за жалост по най-тъпия начин и сега трябва да си понесе последствията :)
0
 
 
Аз искам да питам кое е расизъм : бял шамаросва мургав или мургав бие, ограбва, мушка с ножове, изнасилва и там подобни с бял!
0
 
 
Кофтито е че се е похвалил с въпросния клип из нета.. иначе евала за това че не лае само по коментари и форуми ами действа!!
0
 
 
Абе ей....не се научихте бе....стига с тея клипове....прави квото правиш...НЕ СНИМАЙ !!!
+2
 
 
Ама чакайте бе .. арестувате него ,защото бил мангал и защото ги е страх,че циганите тях ще нападнат ,ако не вземат мерки .. но когато циганите нападат на тях им се опрощава или на българи ,които убиват без да им мигне окото. Но виж като е бит мангал ,трябва да се вземат мерки .. По-добре зачертайте България и я дайте на цигани и турци,защото натам вървим
+1
 
 
Две момчета на 8 г. и две момичета на 9 и 10 г. са задържани заради грабеж на възрастен столичанин, съобщиха от МВР. Децата са циганчета, живеят в незаконния катун на ул. "Суходолска" в София. Регистрирани са в МВР за кражби. През октомври 2015 г. 61-годишен мъж от кв. "Люлин" подал сигнал, че е ограбен, докато се прибирал вкъщи от работа и минавал по обичайния си маршрут. Read more: //www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Cigancheta-na-po-8-10-g-prebiha-s-kol-61-godishen-muzh-i-go-obraha-634381#ixzz46BdN4mAk ДАНО И НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЦИГАНСКИЯ РАЙ ДА ПОСЕТЯТ РОДНИНИТЕ - МАЙКИ,БАЩИ И ДЪЩЕРИ.
+1
 
 
някой пита ли възрастните хора как всеки ден живеят в страх от точно такива цигани ...убиват ги за 2 лева ..има ли закони за тях ???
+1
 
 
Държавата ще се оправи когато българския народ се вдигне и изколи до крак политици цигани и др. подобна измет !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: