ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
До шефовете на градския транспорт в Пловдив: Озаптете си шофьорчетата, преди да е станало късно!
Автор: Васил Динев 11:44 / 24.04.2016Коментари (63)18872
© Plovdiv24.bg
За опасна маневра на шофьор от масовия градски транспорт в Пловдив информира един от редовните читатели на Plovdiv24.bg, който ни изрпати и видео:

"Здравейте, в петък прочетох в сайта за опасен шофьор на автобус № 10. И аз станах свидетел на подобно безумно шофиране на автобус № 10 същия ден на кръстовището до мол "Пловдив", за което ви изпращам видеоклип. 

Не зная дали става дума за същия автобус, макар регистрационният му номер да не се вожда ясно на моя клип. Дата и часа на видеото са актуални.

Надявам се да вземете мерки, защото заради този със сигурност ще пострадат невинни хора".










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямах възможност да снимам, но той караше зад мен, през цялото време свиреше с клаксон, и накрая с "мръсна газ" задмина всички 5-6 коли и зави на дясно, имаше една кола, която си караше направо.... не ми се мисли какво щеше да стане, ако този шофьор нямаше бързи крачета да спре..... Моля за по-добър подбор на кадри!!!! Возят се хора, а не картофи!!!!
0
 
 
Кой е авторът на текстовете за спирките в автобусите Моля обърнете внимание за некоректната информация Спирка в автобус 16/спирка магазин НЕВА Първо той от много отдавна е Казино Второ спирката е до у-ще Яворов или хотел Сант Петербург-по правилна информация Относно следващата район север-какво означава ????? Ако се има предвид """кметство район север""" е правилно и т н
+3
 
 
Добре,че някой е успял да го снима този "шофьор". Веднъж ми се наложи да се кача на автобус номер 10 преди 2-3 седмици и съжалих жестоко,имайки предвид ,че в препълнен автобус и при адско задръстване,този ненормалник реши да изпревари цялата колона на "Гладстон" още от най -високата й точка над Търговската гимназия до светофара. Никаква видимост и всеки знае колко е тясна тази улица,ако някой беше тръгнал да се качва по нея откъм кръстовището с бул.Руски ,челният удар не ни мърдаше. И аз съм шофьор,но такова безумно изпреварване с лека кола не бих предприела ,какво остава с автобус пълен с хора. То се оказа по- опасно да се возиш в градския транспорт ,отколкото да шофираш сам. Пълен ненормалник!
+5
 
 
съжалявам, че и аз нямам клип, но ще се постарая да се сдобия с такъв. в автобусите по линия 16 почти всички шофьори водят безкрайни разговори по мобилните си телефони, които стискат с едната ръка, а с другата се опитват да карат автобус, пълен с хора.... ако не ме лъже паметта това е забранено от закона, но кой точно ги следи тях? тия дето не правят мухабети псуват като каруцари и ругаят пътници и други участници в движението или са потънали в частни разговори с някоя кака опряна до рамото им. няма такива рейсове ви казвам, проверете!
+1
 
 
За пореден път се убеждавам, четейки коментарите на некадърниците, че по нашите пътища е пълно с потенциални убийци и самоубийци!
+3
 
 
аз са6то сам с лошо впечатление от шофиорите на градския транспор
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+2
 
 
Този малоумник прави тази маневра всеки ден!
+6
 
 
ЧОЛАКОВ НА ТОВА ЛИ ГИ Е НАУЧИЛ В АВТОТО НАЛИ Е БИЛ ТАМ ИНСТРУКТОР ПРЕПОДАВАТЕЛ ТОТЕВ НАЛИ КАЗВА ЧЕ ГО ПОЗНАВА ОТ АВТОТО ТО И КМЕТА ГО Е НАУЧИЛ НА МУРАФЕТИ ЕЙ ЧОЛАКОВ ОПРАВИ СИ СКАПАНИТЕ ШОФЪОРИ ВСИЧКИТЕ ТИ СА СКАПАНИ ТИ ЗА ТОВА ЛИ КУПИ МАЛКИ АВТОБУСИ ЗАЩОТО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ МОГАТ ДА КАРАТ НОРМАЛНИ А ТЕЗИ КОИТО КАРАТ ОТ ТВОЙТЕ ГОЛЯМИ СА ГОЛА ВОДА НАЛИ СИ ИНСТРУКТОР ЗАЩО НЕ СИ ГИ ОГРАМОТИЛ А СИ ГИ ОСТАВИЛ НА ПРОЙЗВОЛА НА СЪДБАТА ДА ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ПЪТНИЦИТЕ А ВИЕ ОТ ПЛОВДИВ 24 ИДЕТЕ ПРИ ЧОЛАКА И ГО ПОПИТАЙТЕ ДО КОГА НЕГОВИТЕ ШОФЪОРИ ЩЕ ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ПЪТНИЦИТЕ И ДОКОГА ЩЕ СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЕЛИТЕ ГРОЗНИ А ИНЕ САМО С МАЛКИТЕ НО ИС ГОЛЕМИТЕ БАРУТНИЦИ КОГАТО ВОЗЯТ ПЪТНИЦИ
+4
 
 
Това нищо не е в сравнение, с това което видях вчера. Карам си по бул. "Цар Борис III" в посока панаира и след тунела (под античния) едно такси пред мен (в лява лента) не издържа да изчака да направи обратен на светофара и да завие към капана. Вместо това още преди да започнат мантинелите с цялата си наглост направи директно ляв към капана....пресичайки насрещното движение и влизайки в забранена улица (защото е забранено да се влиза във въпросното "ухо" там (само може да се излиза) ). Жалко, че нямам видео-регистратор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: