ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
2:1! Време е за размисъл и за коментари!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:26 / 24.04.2016Коментари (128)23597
Стефан Велев вкара първия си гол с екипа на Локомотив
Локомотив победи Ботев с 2:1 в 102-ото издание на пловдивското дерби, което се игра пред около 5000 зрители на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните откриха резултата чрез Лазар Марин, а след почивката домакините стигнаха до обрат след попадения на Стефан Велев и Кирил Котев.

Успехът изкачи Локомотив отново на 5-о място във временното класиране с актив от 34 точки. Ботев остана седми с 29 точки.

Ботев поведе в резултата още при първия си точен удар към противниковата врата. В 22-ата минута далечен пас стигна до Лазар Марин, който напредна по левия фланг и с плътен удар прати топката в мрежата зад Витанов, който не успя да се намеси по най-добрия начин.

Най-чистата ситуация за "смърфовете" бе в 38-ата минута, когато след центриране от корнер Емил Гъргоров засече с крак от близко разстояние, но вратарят Мартин Димитров показа завиден рефлекс и успя да избие в корнер.

През второто полувреме черно-белите вдигнаха оборотите и упражниха нещо като натиск, който доведе до резултат.

В 55-ата минута Локо се върна в дербито с изравнително попадение. Това стана след изпълнение на корнер, при който отбраната на Ботев не успя да изчисти добре топката и Стефан Велев с плътен шут по земя от около 25 метра я прати в мрежата за 1:1. Това бе първи гол на халфа с екипа на Локомотив.

Три минути по-късно Кирил Котев бе много близо до това да си отбележи куриозен автогол. Бранителят върна топката към вратаря Витанов, който обаче беше излязъл напред и се наложи със спринт и последвал шпагат да изчисти топката от голлинията.

В 67-ата минута Локомотив стигна до победен гол, който бе дело именно на Кирил Котев. След центриране от корнер Мартин Камбуров върна топката с глава към малкото наказателно поле, където след серия от рикошети кълбото попадна в Котев и той с левия крак от 5-6 метра я прати в долния ляв ъгъл на вратаря Мартин Димитров за 2:1.

Локо: Александър Витанов, Пламен Крумов (38- Ванчо Траянов), Кирил Котев, Иван Иванов, Стефан Велев, Пауло Серджо (68- Мартин Райнов), Дани Кики, Димитър Велковски (52- Веселин Марчев), Емил Гъргоров, Мартин Камбуров.

Ботев: Мартин Димитров, Йордан Христов, Даниел Златков, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Лазар Марин (64- Кристиан Димитров), Тодор Неделев, Рахави Кифуети (46- Грегъри Нелсън), Лъчезар Балтанов, Наско Милев (77- Милко Георгиев).

Още по темата: общо новини по темата: 61
10.05.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Честита победа на Локото ! Предишния мач на Лаута обаче бяхте много по-добри и тогава наистина трябваше да биете с много, след двата бързи гола през първото полувреме...Този път разликата не беше толкова голяма...Успех срещу Делиормана !
на 25.04.2016 г.
+5
 
 
Така,да се запиша и аз.По-добрия отбор победи!Яд ме е,че Императора не се разписа!Много добра постройка на игра-тактика от нашите,вратаря ни е добър,трябва му практика!Илиан Илиев ни вдигна много!Наздраве и само Локо и само напред и нагоре!Публиката мачка яко!
+7
 
 
Сега изгледах повторение на дербито по Диема спорт и след видяното спокойно и уверено мога да кажа следното: 1. Първото полувреме бе напълно равностойно 2. В целия мач Ботев имаха един- единствен удар в очертанията на Витанов, който той успя някакси да пропусне 3. Ударите към вратата на Ботев първото полувреме са поне 6, 4 от които на потугалеца, вкл. единия на сантиметри до лявата греда 5. Второто полувреме освен давата гола имахме точни удари на Марчев /2/, Камбуров /2/, Гъргоров плюс още няколко извън очертанията на вратата срещу пак повтарям нито един за Ботев нито точен, нито неточен! След всичко това най-доброто за гостите бе тая незаслужено минимална загуба. И така ще е докато Рендето заявява, че са загубили незаслужено /?!.../, Костов- че Локомотив не бил в никакъв подем, а пък играчите му имали всички качества да побеждават... Аз лично не видях нищо у тия юнаци- може би ако им дадат по една пълна паница гозба ще се справят далеч по-талантливо, но сега тук говорим за друго все пак... А за да свърша с Рендето- есента след загубата на Лаута той обеща 2 неща на ботевистите: 1. Ботев ще изпревари Локомотив още следващия кръг, но тук излъга, защото Локото спечели точка в Ловеч и остана пред жълтите и 2. В края на първенството отборът му щял да е пред черно-белите. За второто има още някакъв шанс, но ако бях Уйлям Хил, щях да сложа коефициент 1:5000. С две думи- ДОКАТО НЕ СМЕНИТЕ ПЛОЧАТА НАЙ-ВЕЧЕ С ИЗЛИШНО НАДУВАНИЯ БАЛОН, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ- ИМАЛО НЯКАКЪВ ХЛЯБ В ТИЯ МЛАДИ КУЦИ ПИЛЕТА, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ. Защото и отбори като Монтана, Пирин и Дунав ще идват и ще си отиват от Коматево с точка или три, а в един момент ще почнете да се борите за НЕизпадане. Имате време още обаче да изгоните некадърниците и лъжците от Коматево!
+1
 
 
Някой да има повече наблюдения върху играта на Милко Георгиев ? Години, мачове, пост ? Нещо в него ми хвана окото !
0
 
 
Ботев са слаби, мъ ний см и вилики дето ги бихме, с триста зора! Иначи уникум, песийти биха дечицата. Ами насдрави!
+5
 
 
бяхме доста прилични, когато пресирахме през първото полувреме, груби грешки при центриранията от корнер. Не може Камбуров да е оставен сам в наказателното поле, разбирам някой друг, но нападателя не върви. С тези футболисти мисля че това е максимума
+6
 
 
За равенството с Монтана ги надъхахте с по 1050лв, но явно са им се видяли малко.Сега им дайте 10 пъти по толкова, пък да видим какво ще стане-нещастници.....
+3
 
 
Победата трябваше да е по-изразителна но проспахме първото полувреме,второто ги надихрахме тотално и 2 гола са на-малкото с което се отърваха,Спортклуб беше пълна просто имаше много хора горе и между редовете,ако всички си бяха по местата нямаше да има 1 празна седалка
+3
 
 
Мирише ми на тото и то не между двата отбора , а между някои играчи на Ботев. Това ми прави впечатление последните мачове , а и дочух нещичко ... Адски съм разочарован от отбора , това не е истина не е нормално , разбирате ли . Това е моя коментар и въпреки всичко , само Ботев .
+13
 
 
Нивото на А група е скандално...всичко се развива като на забавен кадър, а ние се караме на кой кадъра е малко по-забързан. Не знам какво, но нещо трябва да се случи някакво чудо, за да се размърдат малко нещата в това първенство, че хептен няма да останат хора по трибуните.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: