ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Девствена пловдивчанка: Вместо да ме поздравяват, ми се подиграват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:34 / 28.04.2016Коментари (23)20299
© 24 часа
Пловдивският окръжен съд остави без уважение искането на 41-годишната девствена поетеса Албена Хинкова. Тя настоя делото, което води за обида срещу колегата си Николай Славов, да започне отново на първа инстанция. 

Аргументът на жрицата на словото бе, че районният съд не е обсъдил доказателствата, а е оправдал Славов. Самият той се появи с новата си съпруга - поетесата Стефка Тотева.

Хинкова пристигна със закъснение в залата с виолетово костюмче и червена панделка, която придържаше косата й. 

"Това дело стана толкова значимо благодарение на медиите. Подобно на хиени разнесоха името ми и станах известна в целия град. Вместо да ме поздравяват хората, аз съм обект на подигравки", заяви девственицата.

Тя оспорва оправдателната присъда над Славов и настоява да получи обезщетение от 3000 лева за думите: "Кажи бе, моме, макар че ти не си мома, но това няма значение". 

Поетът ги произнесъл в началото на юли 2014 г. в литературно студио "Младост". Ядосана, Хинкова си извади медицинско, което удостоверява, че хименът й е напълно запазен. 

Поетесата обяви, че е обидена и от адвоката на Славов - Иван Колев. В кулоарите той подметнал реплика по адрес на Хинкова, наричайки я "Деса Поетеса". Юристът обясни, че изобщо не имал предвид Албена, а е говорил за Виктор Калев.



Източник: в. "24 часа"


Още по темата: общо новини по темата: 22
16.08.2018 »
04.07.2016 »
31.05.2016 »
28.12.2015 »
23.11.2015 »
12.11.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Къде пишеше, че почнала да цитира дядо си, който и казвал, да пази ценното си само за 1 мъж, и му повярвала и решила да следва завета му докрай ... Само, че в един момент какво става - виждаш, че тази формула не върви и какво правиш - решаваш да започнеш да си изливаш енергията като съдиш щяло и нещяло. А можеш да намериш някой какъвто и да е и да се прежалиш толкова да направиш това, което мечтаеш, но не си признаваш.
+1
 
 
Аз умирам от съжаление, че до 24 бях девствена, а тази на 41 ще ми се гордее, че още не е правила секс. За секс не бива да се чака. Правиш, с който и когато имаш възможност и благодариш на късмета си, че ти се е усмихнал и си си направил кефа и си натрупал опит. Това изобщо от Марс ли пада, може ли толкова да не цениш живота си, даден ти от Бог??Пилееш си времето все едно е едно нищо. В случая глупостта е по-голям грях и от убийството. Тази се е самоубила, според мен с това поведение.
-2
 
 
В България май най-добре е да не си жив.Стига сте се пидигравали с госпожицата.....
+6
 
 
Хората те поздравяват когато си постигнал нещо. За какво точно да я поздравяват нея? Между другото, в Стария Завет на Библията е написано, че Бог е казал на хората - плодете се и се множете. Десетте Божии заповеди определят като грях това да пожелаеш жената на ближния, а не да правиш секс въобще ако не си семеен. Така че тая работа със секса и християнството е доста неразбирана. Това в случай, че поетесата е решила да няма интимни отношения с мъж по линия на религиозните си вярвания. А ако тя просто така си разбира света, това си е лично неин избор - за какво да я поздравяваме? Така че хайде стига сме се занимавали с подобен битовизъм.
0
 
 
АКО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ СМЕЛЧАГА ( АМА ДА НЕ Е ПИЯН) И ДА Й СКЪСА МЕМБРАНАТА , ТОВА АЙБЕМЧЕ ШЪ СЕ РАЗГОНИ ТА НЯМА ДА ИМА УКРОТЯВАНЕ, АМА АЗ НЕ СЕ НАВИВАМ ЗА ТАЯ ЧЕРНА РАБОТА,ОТИ ПОСЛЕ НЯМА ОТТЪРВАНЕ.
+6
 
 
Оф, докога ще ни занимават с тая шматка. Пари ще види през крив макарон. Като я гледам и като чета всичките драми покрай нея - май-май е по-добре че е девствена - не ми се мисли какъв кошмар ще направи живота на някой хайванин...
+2
 
 
Ако е била yнизена под някаква форма ,има право да търси правата си . Но да бъде осъдена тя да плаща е гавра наистина .Странно е как даже жени не осъзнават лицемерното и ехидно отношение на мъжете. Ако кажат ,че си грозна ,дебела ,тъпа е приемливо ,но тази жена приема девствеността си като ценост и я защитава . Каква норма е нyжна ? Самият факт ,че има смелост след ( сигyрно ) ред дрyги обиди да покаже ,че не се страхyва е сyпер. Ако не допyскаме обидна реч ,ще е по-европейско някакси ..
+10
 
 
Не е за подигравка нито за поздравления, дори и вниманието на медиити е излишно.
+12
 
 
За какво да я поздравим? Какво е създала и за какво живее :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: