ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (18)
Майстори на въдицата изловиха рибата на Гребната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 30.04.2016Коментари (29)12504
На Гребния канал в Пловдив в момента се провежда първият кръг на Републиканското първенство по спортен риболов на плувка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В надпреварата днес и утре участват 19 отбора от цялата страна с по 4-ма състезатели и 1 резерва.

Лови се основно шаран, каракуда, амур, кефал и уклей.

Шампионатът е генерална репетиция за домакините преди Световното първенство по улов на плувка, което ще се проведе през септември, също в Пловдив.

Днес се провежда първият манш на състезанието, а утре от 10,00 до 14,00 часа е вторият.

Награждаването на призьорите е предвидено за 17,00 часа в неделя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За да престанете да мрънкате за паркиралите коли, ще кажа, че това не е първото състезание, което се провежда на базата и всеки път се паркират така колите. До сега да сте забелязали проблеми с тревните площи? Не и няма да забележете. На плевела нищо му няма. До 3-4 дена отъпканото пак ще е се възстанови, както всеки път. Стига вече сте мрънкали ами се хванете с нещо сериозно да правите !
0
 
 
Това, че има събитие е чудесно! Първо, да кажа, Христос Воскресе, но това, че са си паркирали колите в тревните площи е пълна "олигофрения"! Нищо не им е пречило да си стоварят "такъмите" и колите по паркингите, ама на! Организация требе,.... организацияяяя!!!
Цъкам минуси на буферите :)
на 30.04.2016 г.
+1
 
 
Диви селяндури са абсолютно всички т.нар. "състезатели".Спокойно таратайките могат да разнесат глупавите им съоръжения по асфалта и след това да се изнесат от зелените площи. Но в селяндура откъде толкова разум...
-2
 
 
Толкова глупости на едно място отдавна не бях чел... Защо коментирате неща, от които си нямате даже и бегла представа!
0
 
 
да се папкат пазаситите, црвулска булгарска. По големо село от бг няма,хаиде, лапаи црвул
-2
 
 
А относно тези, които мрънкат за колите. Оборудването на всеки риболовец на това състезание тежи над 70 кг. Как си представяте всеки да мъкне по 1 км + толкова такъми ? Имайте на предвид, че само щеката (тези дългите 13 м. пръчки) струват до 6-7000 лв едната ;)
+1
 
 
Аман от комплексари и мрънкачи !! Такива мероприятия, че и по-големи се провеждат в цяла Европа ! Не можете ли да се разкарвате през свободната зона на гребната, която не е никак малка. Все пак е затворена само частта от моста до хотела от към река Марица???? Anton Mitrev 2 , кой си ти, че някой ще те пита ?? Някой пита ли, като затвориха половината град за маратона ? Някой пита ли, като затвориха гребната за световното по гребане ?? Кой мрънка тогава ? На зелените площи нищо им няма. Това не е първото състезание, няма и да е последното по риболов на базата, защото това е едно от най-страхотните съоръжения в Европа за този вид спорт. Свиквайте, защото септември месец е Световното състезание, което ще трае 1 седмица! Риболовците пазят по чисто от хората, които се разхождат на базата да люпят семки и да пафкат цигари и да пият бири. Стриктно си изхвърлят боклуците с кошовете. Айде всеки комплексар да ходи на центъра да се разхожда щом не му е удобно, като стигне до ограждението да се обърне и да походи от другата страна на базата !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: