ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Правят огромен паркинг за кемпери в "Тракия"
Автор: Мариана Панчева 13:24 / 03.05.2016Коментари (10)11297
© Plovdiv24.bg
Пловдив има възможност да се сдобие с голям паркинг за кемпери, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Имаме инвестиционно предложение за изграждане на кемпер стоп на мястото на стария паркинг на "Скобелева майка", разказа кметът на "Тракия" Костадин Димитров.

Той поясни, че мястото е 17 декара и на него може да бъдат разположени над 200 кемпера. Предложението ще се разгледа от Общинския съвет. 

"През годините се чидехме какво точно да направим на стария паркинг. Предлагахме го за охраняем паркинг, за автокино, но не успяхме да намерим инвеститор", сподели още Димитров. 

По думите му мястото е иделано заради близостта му с велоалеите, удобно е за изграждане и лесно може да бъде поставена нужната инфраструктура. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Лошо няма да направят, но първо да осигурят площи за автомобили в града! Парцели за блокчета, оазиси и подобни се намират....
0
 
 
Вие кемпери имате ли? Ако имахте нямаше да говотите така
+1
 
 
бедните хипари с кемпери и каравани къдетето се стискат за хотел за какво са ни? ще стане цигански катун, а като пуснат и тираджиите за да избият "инвестицията" ще стане мазало - ще видим дали няма да ви е страх да се разходите, камо ли да си пуснете децата сами в квартала!
+1
 
 
Простотия абсолютна. Остава и летище за хеликоптери да направят!
+1
 
 
То всичко Мара втасала та до паркинг за кемпери опряхме. В града няма къде да си паркираш автомобила, те за кемпери ми мислят, все едно, че половин Пловдив има или се движи с кемпери. Ми то по тая логика и яхтено пристанище на Марица да направят! Само простотии мислят!
+1
 
 
Поредната "гениална" управленска идея да съсипят квартала. Теренът от 17 дка, за който става въпрос е бил предназначен за строеж на детска градина, в последствие харизан за жълти стотинки на близк до бивш кмет фирма, за да направи там платен паркинг. За целта услужливи еколози от район Тракия описаха дърветата в парцела като "болни и опасни" и набързо ги отсякоха. Сега нашият гениален кмет иска да прави кемпер-паркинг между жилищните блокове!!! Браво, гениално, така ще създаде по-добри условия за работа и ще вдигне оборота на мургавите труженички, окупирали кръговото на Скобелева майка и Ягодовско шосе! По просто казано, пловдивските управници искат да създадат удобства за най-бедните и недопринасящи за икономиката на града туристи за сметка на живущите в квартала. Кемперджиите най-много да си купят храна от близкия Лидъл и да заредят с гориво резервоара! Нито ще идат на ресторант, нито ще пазаруват...
+2
 
 
поредната глупост ... изкорениха горичката която беше сложиха оградите и готово ... сега кемпери ....... как го измислиха това .... съвсем ще развалят квартала вместо да направят голям парк пак отново паркинги за пари под терасите на хората ........
на 03.05.2016 г.
+2
 
 
Ми кат сте се чудили какво да бъде що не направите парк. Пловдив - зелен град - далече е още от това града ни. Подкрепям двк! Кога ще има общинска политика за всяко отсечено дърво да се засаждат например десет!?
на 03.05.2016 г.
+3
 
 
На никому ненужна инвестиция! "...удобно е за изграждане и лесно може да бъде поставена нужната инфраструктура". В това изказване е разковничето на идеята. Да се прави нещо и да се взимат пари. Ами да направят парк,като осакатиха Лаута. Или да мислим за проститутките на Скобелева майка.И на тях им трябват закрити работни помещения. Направете го парк
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: