ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Локо анализира Бащата: Беше ли вреден за отбора?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 04.05.2016Коментари (22)6504
© Plovdiv24.bg
Привърженикът на Локомотив Пловдив Стефан Тодоров се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази мнение относно любимия си отбор.

Тъй като не съдържа обидни изрази, Plovdiv24.bg публикува писмото на Стефан Тодоров без редакторска намеса:

Сезона е към края си и цялата пловдивска общественост си мисли само за едно - дали ще успеят да се наредят мачовете така, че Локомотив да влезе в заветната четворка, даваща право на участие в Лига Европа. Естествено, тези разговори са в пъти по-интересни и приятни за водене от тези на тема "ще фалираме ли през лятото и как ще изкараме следващия сезон", които доминираха само преди година. За това трябва да благодарим разбира се на г-н Крушарски, който вкара доста нужното спокойствие, сигурност и енергия в отбора.

Но няма как, като седим и броим точиците с приятели да не си мисля колко закъсняла беше смяната на треньора ни. Кому беше нужно да учим Бащата на нова професия? Кога най-накрая ще разберат футболните президенти и ръководители в България колко вредни са т.нар. легенди за клубовете си?

Да се върнем назад в първия мач за сезона - страхотен старт със загуба 3:0 срещу Славия. Невероятен атестат след зимната подготовка, която беше първата ни в пълен състав от доста време. Всички очаквахме да видим по-силен отбор, подредени играчи, да видим разликата от парите и стабилността, които Крушарски донесе.

Вместо това видяхме едни приятели от квартала без физика, подредени по номерата на фланелките, които ритаха топката, както казва Камбура, на където са обърнати. Още в първия мач трябваше някъде да свети огромна червена лампа, съпроводена със сирена за тревога. Последва и загубата у дома от Берое в отново сбъркан мач. Добре, че на късмет направихме един Х в Коматево срещу ужасно слабия местен отбор, което се описа като някакво постижение.

След този невероятен Х се радвахме, че паднахме само с един гол от Лудогорец, а след това и съдбата ни се усмихна - бихме най-слабия Левски от създаването на клуба с 1:0 и цял мач бранене на резултата. Когато падахме, всичко ни беше виновно - съдията, времето, подготовката, конкретни играчи, само не и Бащата - легендата не трябва да се пипа. Нищо, че същата тази легенда се отрече от клуба, който го създаде при първа възможност. След това и най-слабия отбор в А група - Монтана ни би категорично с 2:0.

Последва и загуба от Черно Море - нея я оправдахме с традицията да разменяме победи с Морето. Най-накрая след толкова много "аха да бием" записахме култова победа срещу колоса Пирин Благоевград. В 9-ия кръг на първенството. 9 кръга, в които спечелихме 4 точки.

На сметката на Христо Колев лежи и още един срам за клуба - отпадането за Купата на България от Монтана. Сега последния в класирането ще играе финал и то не срещу кой да е, а срещу ЦСКА. И вместо една невероятна битка на терена и по трибуните срещу комунистическото недоразумение в червено, което цялото БФС се чуди как да реанимира, ние ще гледаме от страни. Защото Бащата не беше виновен, за нищо. Звездите ни попречиха да отстраним Монтана.

А този мач щеше да вдигне цялата черно-бяла общественост, щяхме да имаме още една възможност да вземем трофея, който ни се изплъзва през цялата клубна история.

За това нека си помислим за легендите и колко вредни са те за родния футбол. Ако не бяхме оставили Бащата да се учи на гърба на Локомотив, сега щяхме да се борим за евроучастие в един мач. За купа. На финал. По същия начин както пръснахме стадион Лазур сега щяхме да напълним който и да е било стадион в България на този мач.

И можеше и да спечелим, защото срещу нас не беше мафиотското отборче от долината на широките гащи, а напълно преодолимия ЦСКА. Да не говорим, че при едно евроучастие, съвсем с други очи можеше да искаме нов стадион, ремонт на стария и тн.

За това, благодарим Ви г-н Колев, благодарим Ви, че превърнахте един сезон, който можеше да бъде записан със златни букви в черно-бялата история в поредната посредствена година със собствената си алчност, некадърност и неумение да се откажете, докато е рано. Жалко.

Стефан Тодоров
Фен на Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
16.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Благодаря на Стефан Тодоров за изписаното и най - лошите моменти в сезона. Искам само да го попитам, когато Магарешки се разкара и след маса уговорени мачове на Коко Диев - треньор нямахме, Кокала се направи на интересен и абдикира и Бащата беше насреща, защо не го плюехте ? В тази ситуация се молехме който и да дойде смаоотбор да има. Тези трудни моменти бързо ги забравихме. Трябва да благодарим на Бащата , че тогава се съгласи и пое отбора иначе и тези успехи нямаше да ги има - да мечтаем за нещо повече. А сега г-н Крушарски се грижи за отбора, намери се свестен специалист и бащата помага. Нека да БЛАГОДАРИМ НА БАЩАТА, че в онзи труден и безнадежден за отбора момент се съгласи безвъзмездно да ни помогне. не бъдете неблагодарнници. Помнете доброто.
0
 
 
Много точен коментар.Всички си ги знаем проблемите,а те започваха точно от некадърността на този човек и помощниците му.
+1
 
 
Абсолютно съм съгласен със Стефан Тодоров.Ако не беше дошъл Илиан сега най-вероятно щяхме да сме с равни точки с Монтана и както каза Шенсой щеше да има фотофиниш ама не между неговия Пирин и Монтана.
+1
 
 
Абсолютно съм "за" мнението на Стефан Тодоров. Тотален провал в периода му начело на Локомотив и нещото което ме дразнеше още повече бе спокойствието и безразличието с което водеше мачовете и гледаше как ни вкарват гол след гол без дори да може да се ядоса .. това за мен е всичко друго, но не и човека за треньор на отбора ни !
+11
 
 
Бащата е легенда и ще си остане такъв. Но треньорската му кариера трябва да стартира от най-малките, после да почиракува при по-опитните, да премине няколко цикъла на подготовка и тогава може би ще е готов за отборите от по-високото ниво. Зинедин Зидан не започна своята кариера от мъжкия отбор на Реал, а от невръсните възпитаници на Кралския клуб. Така, че бъдещето е в ръцете на Бащата. Моля, всички да се отнасяме с уважение към Тати. Той го заслужава, той си остава легенда.
+6
 
 
Ай стига, бе.Не мога да повярвам, че някой може да каже лоша дума за Бащата.Когато работеше близо година без пари, когато се чудеше как да закърпи отбора беше добре, а сега се появиха малко кинти и.... Бащата бил не знам какъв.Да, имаме слаби резултати с него, но той беше човекът, който в един от най-трудните моменти в историята на Локомотив остана верен на клуба.За това само благодарности за него.И въобще не си правете илюзии, че нещо зависи от Бащата, Майката, Илиев и пр.За да играеш в евротурнири трябва да имаш първо отбор и после стадион.Ние все още нямаме нито едното, нито другото.Извинявайте, ама ми писна да обикалям из България, за да бъда домакин на срещи от евротурнирите.Така че, ако ще ходим в Лига Европа, то нека да е както трябва.... макар че, пак ще се повторя - НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НАС.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Легенди като Бащата винаги ще имат място в Локомотив, защото те имат какво да покажат на младите и има на какво да ги научат. Да, вярно е, че Колев пое отбора неподготвен за старши треньор, но категорично не съм съгласен с определението, че се е отрекъл от клуба. По-скоро тази оставка беше плод на реалната му самооценка. Вреден е силна и обидна дума. Неподготвен - да, слаби резултати - очевидно, Наивен и романтичен стил, лесно разгадаем за противника - безспорно. Но също така безспорно е че се опита с всички сили да помогне на отбора. Не е грешил само този, който не опитал да свърши нещо. Така че, по-скоро бих изказал благодарност на Бащата, отколкото да го укорявам. Включително и за това, че когато дойде Илиан Илиев остана в клуба, вместо да се направи на обиден и да си тръгне.
на 04.05.2016 г.
-2
 
 
при Бащата се борихме да не изпаднем сега се борим за евротурнирите, за какво говорим
+5
 
 
Хубаво написано но тук се плюе само Бащата а той ли играеше на терена.Кой ви каза ,че сме супер отбор.Трудно играем навън и сега ще се види докъде стигнахме с двата мача с лудогорец и Левски.Да не се отрича ,че Бащата има вина но и сега не сме цвете за мирисане при Илиан Илиев.Тук се казва ,че загубихме от Монтана заради Бащата и той може би изтърва дузпата .Не така момчета всеки си има времето .Сравняваш единия и другия и се вижда ,че сме на същота ниво..Само Локо пд
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: