ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Славия с 0:1, вече 6 мача поред е без успех
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 07.05.2016Коментари (37)10266
© ПФК Ботев Пд
Ботев загуби от Славия с 0:1 в мач от 32-ия кръг на "А" група, който се игра пред малък брой зрители на стадиона в столичния квартал "Овча купел". Борислав Балджийски вкара за домакините в 75-ата минута.

По този начин жълто-черните останаха с актив от 30 точки, който им отрежда 7-о място във временното класиране. Освен това пловдивчани удължиха негативната си серия и вече 6 поредни мача нямат победа в "А" група.

Първата красива атака бе в 12-ата мчинута, когато Лазар Марин центрира в наказателното поле на Славия, където Божидар Васев отправи хубав удар със задна ножица, но топката излезе в аут.

Десет минути по-късно Славия също създаде добро положение. Ивайло Димитров - Косъма шутира от границата на пеналта, но също в аут.

В 31-ата минута Васев се измъкна от опеката на двамата защитници на Славия и напредна, но бе спънат малко преди наказателното поле. Изненадващо обаче не последва сигнал на съдията.

В края на първото полувреме Лазар Марин центрира в наказателното поле на домакините, където Васев направи втората си задна ножица в мача. Този път ударът бе точен, но вратарят Георги Петков изби, а в същото време се оказа, че съдията е маркирал и засада.

В 56-ата минута бе най-чистото положение за белите. Борислав Балджийски центрира от фаул в наказателното поле, а Димитър Пиргов засече с глава. Вратарят Виктор Голас обаче успя да избие в корнер.

Така се стигна до 75-ата минута, когато Славия откри резултата. Даниел Златков и Виктор Голас не се разбраха помежду си и допуснаха груба грешка, която позволи на Борислав Балджийски да вкара гол. Преди това обаче останаха съмнения за нарушение на Калоян Кръстев срещу Златков.

Три минути преди края Георги Йомов от домакините шутира фронтално срещу Голас, а топката се удари в напречната игра.

Ботев игра в състав:

Виктор Голас, Йордан Христов, Даниел Златков (82- Наско Милев), Радослав Терзиев, Игор Ощипко, Серкан Юсеин, Орлин Старокин (67- Милен Гамаков), Лазар Марин, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Божидар Васев.



Още по темата: общо новини по темата: 9
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
05.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.05.2016 г.
0
 
 
Всяка седмица,го оплаквате този отбор а някои вече и за погребение се стягат :) Спокойно бе,нищо му няма на Ботев. Когато трябваше да взимаме точки,взимахме а сега е много трудно защото всъщност е много лесно и удобно да се пада. Лошото е че и другия сезон ще сме отбор с ниски цели,но тогава и нерви ще трошим,но какво да се прави в момента периода ни е такъв.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 08.05.2016 г.
0
 
 
Лесно беше с милионите на крадеца цецо да се ходи по мачове и да ни броите феновете, жълтурци, НО КЪДЕ СТЕ СЕГА, нали обичате независимо от всико??? ПАК СТЕ СИ СЪщИТЕ МЪРшИ, НО БЕЗ СТАДИОН. нЕ ГО СЪЗНАВАТЕ, ОщЕ, НО ВИЕ НЕ СТЕ НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ГРУПАТА, ВИЕ СТЕ МЪРТАВ ОТБОР- без фенове, без стадион,без кауза, Коматево е надгробната ви плоча.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 08.05.2016 г.
0
 
 
Жълтите селяни комплексирани тайно ядът баклава, че са спрели пловдивския гранд да не се класира за евротурнирите тука се правят на тъжни. Закривай панаира от 2010г! Руфат-Чандър Ага трябва да им приключи мъките!
+12
 
 
Просто нямам думи , в момента по слаб отбор от нашия в А група , а и от някои отбори в Б група няма . После да не се чудят защо няма публика , много пъти съм го казал падни,но със игра с достойнство,а те е*ати и ...
+6
 
 
Не трябва да си правите кой знае какви изводи от последните мачове.В момента никой от управляващите, не се интересува от резултатите.Всичко което се прави е свързано с документация, базата, терените.Имаше доста занемарени неща през последните месеци.Просто едни млади хора се стремят да останат безработни, и това им е в кърпа вързано.На тези футболисти ще им бъдат предложени по 1500-2000лв на месец, и те ще си тръгнат по собствено желание.Но кой им е виновен, като те и толкова не заслужават.Та за момента не сме видели нищо от новите собственици, така, че просто ще трябва да изчакаме търпеливо.
0
 
 
Само смейте да пипнете Костов далновиден перспективен тамън за нашия любим ботяфъ.
0
 
 
Да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че нашият Ботев вече шест мача не прилича на себе си. В актив имаме само едно полувреме - първото срещу Локото. Реално доиграваме това първенство. За Дани Златков грешката бе недопустима! И децата знаят, че в неговата ситуация не се разиграва топката с вратаря, ами трябва да я изчисти на майната си в тъча или поне в корнера.
+15
 
 
По-трагичен ,,БОТЕВ,, не е имало и от ерата на Христолов . Дори и италианската трупа от безработни футболисти на Пичоне , бе класа повече от сегашните ритнитопковци . За 90 мин. да не ритнеш поне един точен удар във вратата и то поредица от мачове . И Костов всеки път да се оправдава , че владеели топката повече от противника но все сме губели от груби грешки . Ами нали , ти изгони повече от един цял отбор и си избра точно тези неграмотници , това значи че вината е изцяло твоя за слабия отбор в момента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: