ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Да пратим националистите на бригада и да им свалим бурките
Автор: Любомир Минчев 16:18 / 09.05.2016Коментари (12)6931
© Plovdiv24.bg
Някои български националисти заслужават да бъдат натоварени в няколко камионетки и пратени на бригада.

Нали толкова се захласват по времето, когато ударно строяхме социализма без пари, и настояват да се върне задължителната казарма. Малко да продухат мозъците си , които отказват да мислят извън апокалиптичните картини, които сами си рисуват.

Сега, когато видяха срещу себе си ядосани "безродници" , те се държат като същински безродници. Те са и такива, разбира се, винаги са били такива в българската политика. Какви могат да бъдат кресливите митингаджии, които родиха грозния български псевдонационализъм.

С какъв акъл им се върза Борисов и ги остави да пишат Изборния кодекс, не е ясно. Така вкара и партията си в изключително деликатна ситуация, която щял да разреши във вторник. Как може да я разреши, освен да бие шута на Валери Симеонов и гвардията около него, която напира да ни натика отново в казармите.

За политически джуджета като Симеонов, Славчо Атанасов, Ангел Джамбазки и сюрията наоколо, която се бие патриотиарски в гърдите, президентът Росен Плевнелиев е побъркан тип. Напротив. Отдавна български политик не е имал толкова ясни и точни позиции по вътрешнополитически, и особено, по външнополитически теми. Само че джуджетата имат акъл, колкото да видят башибозук на българско-турската граница и отказват да мислят, когато им говорят за Русия, или за единството на Европа.

Джуджетата се мотат в краката на Борисов, а той внимава да не ги настъпи. Да не би да си мисли, че има работа с българска "Сириза" , или "Подемос". Едва ли. Те са само "Скат" и "Алфа", нищо друго.

Откъде този страх от едни джуджета? Тяхната политическа роля е да бъдат настъпвани и да пискат. Те и без това насила се навират в краката на българските избиратели в чужбина, които не искат да живеят по хрумванията и патриотарските излиците на Валери Симеонов, Джамбазки, Атанасов и сие. Нека си пискат!

И каква е тази политическа стабилност с ПФ и АБВ? Абсурдно е стабилността да се събира в две влакови композиции. Ако Борисов иска да излиза от деликатна ситуация, това е ситуацията. Това е и моментът да излезе. Може би и това има предвид, когато говори за вторник. Какво ли ще се случи във вторник?

Но първо Плевнелиев ни вади от капана на джуджетата с вето върху части от Изборния кодекс. Без никаква деликатност. Така трябва да се постъпва с безродните политици. Те отново ще писнат, че е застрашена националната ни сигурност. Застрашена е тяхната политическа сигурност. Без бурките, с които се прикриват, не струват и две стотинки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Към Милко-Пилко: Доста си "аналитичен" леля. За човек, който казва, че Плевнелиев е пинокио, си личи, че имаш невероятно разбиране от политика. Само не мога да разбера, защо се мъчиш да мислиш и да пишеш такива сложни неща?
0
 
 
партиите трябва да се забранят със закон!!!на кому са нужни шепа дегенерати,безродници и ибрикчии да предават интересите на БЪЛГАРИЯ за ново напечатани нищо незначещи долари!крайно време е ,наложително и задължително е да си оправим задния двор..това значи някой боклуци в казана а други да ги изгорим!!!!всички знаем кои са боклуците!
0
 
 
"Те са и такива, разбира се, винаги са били такива в българската политика. Какви могат да бъдат кресливите митингаджии, които родиха грозния български псевдонационализъм." Много добре казано. Европа и цивилизования свят вървят нагоре, ние дълбаем ли, дълбаем дъното с примитивните си, внесени от Кремъл разбирания за "национализъм".
+12
 
 
Не за първи път попадам на статия на въпросния господин (на кръглата снимка)! Това е поредният чичка, който би продал и майка си, само и само да се изтъкне какъв голям антикомунист е! Искам да подчертая, че съм абсолютно аполитичен и не симпатизирам, нито на социалисти, нито на националисти, нито на когото и да било. Не виждам обаче, какво има той против казармата - може би си пада по съвременните младежи, които се епилират, гримират и се кефят на чалга. Необяснимо е за мен, че той е против забраната на бурките! Или аз поне така го разбирам. А за да защитаваш пинокио (т. нар. български президент), трябва да си най-малкото неадекватен! Не искам да обиждам никого, но се срамувам, че има българи, мислещи по този начин!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Цар Симеоновата градина придобива нова визия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: