ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (23)
Фенове на Локо за гостуващия сектор в Коматево: Това е тротоар, отвратителни и нечовешки условия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 13.05.2016Коментари (67)12444
© Plovdiv24.bg
Организираните фенове на Локомотив Пловдив публикуваха в официалния сайт на клуба доста остра декларация за условията, които предлага гостуващият сектор на базата на Ботев в Коматево.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Декларация

Във връзка с предстоящото лицензиране на футболните стадиони за новата "висша" А група, сме длъжни да изразим позицията си на фенове относно условията, предоставени на гостуващите агитки по българските стадиони и по-специално сектора за гости на стадиона в Коматево.

Не е нормално вече два сезона, господа от БФС да си затваряте очите за отвратителните и нечовешки условия, в които сме принудени да гостуваме на този стадион. Годините компромиси явно дават сигнал на г-дата в Коматево, че вечно може да продължават да посрещат гостуващите публики не на трибуна, а на един тротоар.

Ние като фенове искаме две неща - да подкрепяме отбора си и да гледаме футбол на терена. За това плащаме, а не получаваме нито едно от двете на този стадион.

Нееднократно сме обмисляли това действие, но с цел да не прибягваме до крайни действия до последно отлагахме това решение. Сега, първенството е пред края си и искаме да заявим следното:

1. Феновете на Локомотив Пловдив няма да посещаваме срещите на "стадиона" в Коматево докато на него не се направи нужното за нормалното гледане на мача от гостуващия сектор.

2. Ще направим нужното, гостуващите фенове на този отбор да не получат нито един билет за сектора за гости на ст. Локомотив за срещите между двата отбора.

Призоваваме феновете на останалите български отбори, също да възнегодуват спрямо стадионите, на които няма елементарни, базови условия за гледане на футболна среща и подкрепа на любимия отбор!

Организираните фенове на Локомотив Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Цигани, така ви посрещат навсякъде.Мангали прости, в Пловдив сте само гости, докарани от един нарко-разпространител. Ако исчезните завинаги на никого няма да липсвате, освен на вашите леки жени от Леевски София.
0
 
 
Няма по-нагла паплач от потниците и циганите.Погледнете си терена,Свлачището и колко други привърженици допускате.Тъпи цигани,нямате грам мозък.
+1
 
 
Марш на тротоара! Мястото на повлеканите от "Скобелева майка" е на тротоара!
+1
 
 
Черно-бели, чикиджии, всичките в Турция! Ей мангали играете си със съдбата, нямате си идея как утре всичко, ще се преобърне и ще дерете котки пак ! (пример: Жоро Илиев, Тасев и т.н.)
+7
 
 
Присмял се хърбел на щърбел. Тези от Лаута ако поканят пловдивчани на кални бани,ще изкарат повече пари отколкото на мачовете им в първенството.
на 13.05.2016 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 13.05.2016 г.
+1
 
 
Че базата в Коматево не е стадион за професионални срещи а просто най-добрата база за деца в България това е ясно,но аз се питам на какво се дължи следната шизофрения. 90% от буферите искат,желаят и тайно се надяват,че стадион Ботев никога няма да бъде завършен,че Ботев ще играе в коматево докато съществува а същевременно оплюват това,което сами желаят! Има ли обяснение това поведение? Да има! На всички е ясно какво искат тези сини човечета и то е на дербитата да няма гостуваща публика,нито в Коматево,нито на Лаута и то си го пише в декларацията точно и ясто! Има един единствен проблем и той е че няма как да ни забраните да идваме,каквото можехте вече го правите от 2-3 години.
0
 
 
Абсолютно основателна декларация! Не може да плащаш, за да гледаш ушите на поне двама пред теб и да се ядосваш, че си пропуснал дадена ситуация! Толкова време пари се вземат, а два реда стълби не можаха да сложат, все едно струват милиони! Не мога да разбера феновете на Ботев, какво се палят, като един мач не са изгледали от там, нищо не зависи от тях, а и едва ли са си давали парите за гледане на мач в същите условия на друг стадион.
-3
 
 
КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧАТ ЗАРАДИ ВАС? СЛОЖЕТЕ ЕДНА МЕТАЛНА ТРИБУНА И ПРОБЛЕМА СЕ РЕШАВА,НЕ СТРУВА МИЛИОНИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: