ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотален срив в Ботев! Пропадането продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 14.05.2016Коментари (59)16259
Ботев (Пд) загуби от Черно море с 0:3 в мач от 34-ия кръг в "А" група, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Бакари, Георги Илиев и Матиа Курьор се разписаха за домакините. По този начин жълто-черните продължиха с пропадането си и вече 8-ми пореден мач не познават вкуса на победата.

В същото време "моряците" постигнаха трети пореден успех пред своя публика. Така Ботев остана на 7-о място с актив от 30 точки, докато Черно море е 6-и с 38 точки.

Още в 4-ата минута домакините можеха да открият резултата. Това стана след бърза контра атака и дълго центриране към Бакари. Нападателят стреля от въздуха с левия крак, при което топката срещна гредата.

Десетина минути по-късно атака на Ботев завърши с удар на Васев, но право в ръцете на вратаря Китанов.

Черно море поведе в 25-ата минута след груба грешка на вратаря Виктор Голас. Капитанът Георги Илиев центрира в наказателното поле, където бразилецът излезе неразчетено и Бакари безпроблемно засече с глава в опразнената врата - 1:0.

В 38-ата минута Лазар Марин излезе на стрелкова позиция, но не уцели вратата.

В началото на второто полувреме Ботев пропусна идеален шанс за изравняване на резултата. Серкан Юсен получи пас пред наказателното поле и шутира, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

В 56-ата минута Бакари проби сам до вратата на Ботев и пробва удар към Голас, но само намесата на Филипов предотврати нов гол във вратата на "жълто-черните".

Три минути по-късно Черно море реши мача с втори гол. Негов автор бе капитанът Георги Илиев, който получи пас в пеналта, финтира с лекота Йордан Христо и насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата за 2:0.

В 88-ата минута Филип Филипов загуби по елементарен начин топката от Курьор, той напредна сам срещу вратаря Голас и технично го прехвърли за крайното 3:0.

Черно море: Георги Китанов, Траян Траянов, Михаил Венков, Пламен Николов, Матиас Курьор, Стенио, Марк Клок, Георги Илиев (74- Иван Вълчанов), Даниел Георгиев, Симеон Райков (64- Владислав Романов), Бакари (76- Живко Петков).

Ботев: Виктор Голас, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Йордан Христов, Радослав Апостолов (71- Милко Георгиев), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов (82- Исмет Рамадан), Милен Гамаков, Божидар Васев, Серкан Юсеин.

Още по темата: общо новини по темата: 8
17.05.2016
15.05.2016
14.05.2016
14.05.2016
13.05.2016
12.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да го духат всички разбирачи.За какво ви е виновен Костов ??? Най-напред клуба трябва да се отърве от Рендето, Молива, Белия, Чакъров, треньора на вратарите, от некадърният ни "капитан", сестра му, и от останалите парашутисти и пиявици в клуба.До къде я докарах ме, фланелката с един номер, а гащетата с друг номер.Да ли ако в профи. клуб, се случи такова нещо, домакина ще си запази работата ???
0
 
 
Г-н Костов, г-н Марков, г-н Палийски, г-н Чандъров завинаги едни от жълтите!
+2
 
 
Хайде де, Костовой, изчезвай де палячо. Изчерпан си, кога толкова дълго си бил треньор на един отбор. Изпразни стадиона бе, некадърнико, разби отборчето.и стига плямпа глупости, че стана медийна звезда.
0
 
 
Няма смисьл от подигравки зареди 2ма малумника наще пишат глупости визирим Хоодлум и онзи Нако който ядеше и пиеше с буферите и беше фен на отбора ни ... Колкото до Костов този когато и да яде бой все ще му е кьсно .. Пожелавам успех на Ботев и дано всичко е наред при нас ...
0
 
 
Сега малко по сериозно.....само да барнете Костов ще се оплача на Христолов и на Пенчев а накрая и на Мъри.
0
 
 
Хайде сега, карайте по-спокойно. На всички беше ясно, че задачата на Костов бе отборът да не изпадне. След като тази задача бе решена, той направи това, което всички ние искахме от него - да налага младоци в отбора. На практика стана като контролни мачове нещо. След напускането на Вуйчо Ваньо си нямаме в отбора такъв реализатор, лидер на атаката на отбора. Отборът ни така без лидер, дори и с класни играчи да го селектираш, няма да е на топ ниво за първенството на А група. Пак ще е средняк. От друга страна промените в собствеността на клуба се проточиха прекалено дълго, стана ясно, че таванът на заплатите за футболистите си остава същия, а и се изчака с предлагането на нови договори...С по-късното предлагане на нови договори сега на практика се вижда кой наистина се е старал и колко може реално. Да не забравяме, че ВСЕКИ ТРЕНЬОР иска сам да извърши селекцията, сам да си подготви отбора и тогава вече да носи пълната отговорност. Сега вече, когато смяната на собствениците е факт, ще изчакаме да видим новата селекция вече на Костов, и представянето на отбора ни в следващото първенство. Не ни остава нищо друго. Който от нас иска повече, да вади парите и да придобива собствеността на клуба. Тогава да си отваря устата и да говори каквото си иска.
+4
 
 
Дано вече на всички да им е станало , че тъпата идея да се налагат масово млади играчи в първият отбор е обречена на тотално съсипване на отбора на ,,БОТЕВ,, . Мястото на тези млади играчи е във вторият отбор на ,,БОТЕВ,, , който да се състезава във ,,Б,, .група . И само тези които показват израстване и постоянство в изявите си , да се привличат в първият отбор . А ако , новите собственици , не могат да си позволят поне 2-3 класни и по-скъпи играчи да вдигнат нивото на отбора , то по-добре изобщо да не се захващат с него , защото само с младите агонията ще продължава и следващия сезон.
-3
 
 
Залки ИДИОТИ....ГОНЕЗА...???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: