ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мощна чужда фирма търси 300 служители за новия си офис в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 19.05.2016Коментари (37)48786
©
На 30 май от 11,00 часа TELUS International Europe ще открие новия си офис в Пловдив. Това съобщиха от компанията. Той ще бъде на адрес бул. "Асеновградско шосе" 4.

Очаква се на официалната церемония да присъстват президентът Росен Плевнелиев, кметът Иван Тотев, Джефри Пюрит - президент на компанията и други. 

Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас Telus International Europe планира да отвори общо 500 работни места в България до края на годината.

По-голямата част от тях - около 300 ще бъдат в Пловдив, където компанията се мести в нов офис. Това стана ясно след представяне на нейните дългосрочни планове за развитие, както и на последни данни от резултатите й за изминалата година.

Telus International Europe е водещ многоезичен контактен център, доставчик на аутсорсинг на бизнес процеси и на техническо обслужване, който предоставя висококачествени услуги от 2004 г. насам.

В компанията работят над 2, 600 служители в офиси в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния) и Манчестър (Великобритания). Компанията предоставя контакт център услуги, аутсорсинг на ИТ услуги и иновативно обслужване на клиенти на повече от 35 езика.

Telus International Europe е горд член на семейството на Telus International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 20 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините.

С над 175 милиона връзки с клиенти, обслужвани чрез телефон, чат, e-mail и социални медии в различни индустрии като телекомуникации, високи технологии, гейминг, финанси, продажби и онлайн търговия, пътувания и логистика, здравеопазване и други. TELUS International предоставя иновативно обслужване, като поставя клиента винаги на първо място чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура.

Telus International е глобална дъщерна компания на Telus, водеща канадска телекомуникационна компания с 8,77 млрд. евро размер на годишните приходи и 14 млн. клиенти.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Срещу гръмкото заплащане от 400 лв рџ?‚
0
 
 
Имат една камара изисквания! Поне два чужди езика, не компютърна грамотност, а едва знания за програмист, много добра външност, интелигентност, работа в екип. И накрая като отидеш на интервю, което става много рядко, заплатата е 500 лв. Ура българино...имаш къде да си губиш времето и то къде да си харчиш"многото" пари.
+1
 
 
За тези хайвани дето претендират за стартова заплата 1500лв първо да си отговорят на няколко елементарни въпроса: Имат ли висше техническо образование, владеят ли идеално английски език, имат ли поне 1г. опит в някоя голяма компания като инжинер. Тогава сте в пълното си право да имате претенции в заплащането.
0
 
 
Хареса ми определението за фирмата- "мощна". Трябваше заглавието да е "Нова експлоататорска чужда фирма с мизерно заплащане, търси хора в безизходица! Cabrones!
Подготвям овците за коледно доене...
+3
 
 
Много ме кефят ей такива клавиатурни самураи като 90 процента от тия дето са коментирали тука, без абсолютна и тотална представа за случващото се, неграмотни, и безкрайни мрънкачи, дето за тях цифрата 400 лева на месец в Пловдив е свещена, и само и единствено това реват. Еми пичове, последните 2 години Пловдив дърпа яко напред откъм заплати. Ама дърпа за знаещите и можещите...не за малоумните дебили, дето освен да коментират по сайтове, друго не могат и не знаят. И кво значение има от кой бранш е съответната фирма/компания? Дава ли заплати? Дава! Хората харчат ли си заплатите, и стимулират ли местната икономика? Да! Ееми тогава кво искате повече бе, олигофрени..ба*ти убития народ...Не за 26, още 126 години няма да се оправи тая умряла държава, пълна с мрънкачи...
+6
 
 
Ако ще плащат човешки заплати защо да инвестират у нас
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: