ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Plovdiv24.bg попита: Защо Пловдив загуби домакинството на Гран При?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:47 / 20.05.2016Коментари (21)7640
© Plovdiv24.bg
Днес от Българската федерация по волейбол обявиха, че Пловдив няма да е домакин на финалната четворка от втора група на Световното Гран При по волейбол за жени.

Мачовете трябваше да се играят на 18 и 19 юни в зала Колодрума, която се оказа, че не е готова заради "технически проблеми".

Plovdiv24.bg се свърза с шефа на Колодрума Йорданка Трендафилова, която внесе повече яснота около проваленото домакинство.

"От международната волейболна федерация обявиха, че ще пристигнат на инспекция в края на май, но ние няма как да сме готови за този кратък срок да покрием всички изисквания. 

Работим и в момента за изпълнението на различните критерии. Осветлението е едно от тях, има конкретни изисквания за мощността, по които също работим.

Надявам се до края на юли да сме окончателно готови и Колодрума да приеме мачовете от Европейското първенство по волейбол за мъже до 20 години", заяви пред Plovdiv24.bg Йорданка Трендафилова.

Още по темата: общо новини по темата: 2
20.05.2016
20.08.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Сега разбрахте ли къде сме от София и Варна -далеко ама много далеко.
+9
 
 
ОСРАНА РАБОТА. Това се получи с НАШАТА зала. Осрана беше като идея(на никого не е нужен колодрум), осрана като реализация (няма никъде нормална зала с 2 подпорни колони на игрищвто), осрана беше като изпълнение ( няма случай Държавата да наследи такава зарязана зала и да налее толкова пари). И като резултат - едни голямо нищо. Няма пловдивчанин, който да харесва това недоразумение. Кк може да се излеят 50 милиона и да няма подходящо осветление. Кажете, майни, честно, кефи ли ви тази зала? Не е ли едно невероятно недоразумение? Как може да поставиш такава огромна цена за наем на залата? Тази зала е обречена на САМОТА.
+7
 
 
Състоянието на общинската администрация започва да изглежда тревожно. Здрава "народна власт"! Не знам на какво се дължи, но след местните избори и централна община, и районните кметства вместо да са набрали инерция са сякаш в режим на свободно падане - гаф след гаф.
0
 
 
:-))))) Само така. Щом българските изисквания не сме покрили, представете си за някакво международно състезание. Е, разбира се за треторазредни рок банди (нямащи нищо общо с оригиналния състав) сме ок. Но пък те може би не могат да си позволят зала, покриваща всички изисквания. Бе, любимата партия така строи. Участъкът от Стара до Нова Загора го ремонтираха основно 2 години след като го бяха пуснали. Примери много. Жалко за парите и предварителната радост.
+11
 
 
Всички отговорни за състоянието на залата да подават оставка ако имат съвест.
+5
 
 
С тези колони по средата никога няма да отговарят на условията за волейбол!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 20.05.2016 г.
+8
 
 
Че за какво кандидаствате като не сте прочели дори изискванията? "Ден да мине,самун да загине" е този шеф на Колодрума.
+8
 
 
Вместо да се оправят двата стадиона в града, се построи грозна и ненужна зала, която даже не може да приеме финал за жени. Удоволствие за 40 50 милиона и 5 колелета!!!
+11
 
 
Абе тази Йорданка - готвачката на цар Соломон, на всички от самото начало ни стана ясно, че не вдява нищо от материята. За повече от половин година не се е поинтересувала даже относно световните стандарти мощността за осветление за такива събития. Също и за останалите стандарти. Браво, Тотев. Продължавай с кадруването си все така!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: