ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Жената, закарала Кристиан на бала, хвърли нова бомба! Ще се сдържи ли?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 27.05.2016Коментари (50)74786
©
Becнa Bидeвa
Becнa Bидeвa, ĸoятo cтaнa пoпyляpнa c eднa cвoя пocтъпĸa, пpoдължaвa дa шoĸиpa и xвъpля нoвини. Oĸaзвa ce, чe дaмaтa e дocтa paзoчapoвaнa oт интepвютo, ĸoeтo Kpиcтиан Heдeлчeв дaдe.

Aбитypиeнтът нa пpaĸтиĸa oпpoвepгa дyмитe нa жeнaтa, ĸoятo мy пoмoгнa, oнeвинявaйĸи cъyчeницитe cи, тъй ĸaтo нe бил питaл вcичĸи дaли мoгaт дa гo зaĸapaт, a caмo eдин. 

Tя нaпиca в coциaлнaтa мpeжa преди часове нeщa, ĸoитo пocтaвиxa пoд cъмнeниe цялoтo пyбличнo изĸaзвaнe нa Kpиcтиан. Bидeвa нaмeĸнa, чe иcтинaтa e дpyгa и чe e тoчнo тaзи, ĸoятo нa нeя ѝ e билa ĸaзaнa oт нeгo. A имeннo, чe вcичĸитe мy cъyчeници ca oтĸaзaли дa гo взeмaт и ca гo пpинyдили дa ce зaпъти ĸъм мeтpoтo. Ето го и самия пост:

Имам толкова доказателства, че това, което казвам, е самата истина. Истина е, хора, обаче от онези, неудобните истини. Ако ги дам на медиите, ще стане едно голямо - БУМ! 

Затова ще си седя кротко тук и ще си замълча, моето семейство иска да приключи всичко това по-бързо, макар и накрая аз да съм очернената. Пък и черно ми отива. 

Изтрих първоначалния си пост, за да не може да бъде разпространяван. Имах доблестта и да се извиня пред медиите, защото хората в обществото нападнаха класната, която няма никаква вина. Просто не я познавате колко е грижовна, внимателна и добричка и действително се интересуваше къде е Кристиан. 

С Кристиан се чух днес и с неговата майка, те ме потърсиха, за да ми се извиняват и за да ми благодарят, защо се извиняват ли? Няма да коментирам, но истината е друга, различна от това интервю, което видяхте с него.

А защо пред мен Кристиан казва едно, а пред медиите друго? Сами ще се досетите. Истината е това, което видяха моите очи и което чуха моите уши - това което споделих с вас, мили хора. 

Вчера, докато бях в "Еконт", заваля страшна градушка, погледнах прогизналата от дъжд жена до мен, аха да й предложа да я закарам до тях, но внезапно нещо ме стегна ухото...

Опипах с ръка, аааа да! Това е обецата, която вчера ми беше сложена заради постъпката ми. Напомняше ми "Не прави непоискано добро". Не се притеснявайте, успях да се сдържа, но утре няма да е така, докато съм жива и дишам, ще помагам и ще правя добро!!!.

А как ми се искаше да напиша неща, които останаха скрити, но много страни ще пострадат, едни от тях си го заслужават, но други не, например класната - тя отнесе всичко, а трябваше да го отнесат учениците.

Ей, на езика ми е истината... едвам се сдържам, но семейството ми ме помоли да замълча. Аз пък как умея да мълча, да бе.... ха ха ха.

Ще замълча, поне засега. Малко като бомба със закъснител съм, не знам колко точно ще издържа, но избухна ли, много ще навредя. Мълчи си, Весна, всяко чудо за три дни и това ще отшуми. 

То че ще отшуми - ще отшуми, но няма нищо да се промени! А моята цел беше да променя отношението на хората към другите, към различните... да не се съди по външния вид, а да се гледа вътрешната красота.
 
Не излъгах нито дума, предадох информация, която ми беше предадена на мен, помогнах не само за бала му, но в последствие и за неговото бъдещо развитие, както на него, така и на неговата майка. Ми не, не се хваля, изяснявам. 

И пак ми тежи на душата, и пак не мога да приема поздравите, подкрепата, хилядите писма и покани във ФБ, защото коментиращите нараниха класната, жена, която познавам от 30 г. и сега тя не разговаря с мен. Всичко свърши, до утре... Поздрави!


Още по темата: общо новини по темата: 318
28.03.2024 »
27.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
21.03.2024 »
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-ЖО Видева,Убеден съм,че Ви е леко на душата,тъй като сте направила едно добро!Не се измъчвайте за някои неща, тъй като няма смисъл!Поздравления!!!
+1
 
 
Още веднъж поздравления за добрата ти постъпка към това младо момче! Да има повече сърдечни хора като теб и да помагат от раз!!! ;-)
+1
 
 
Прави добро - изяж лайно! Простотия...
+1
 
 
Децата често са жестоки към различните, това момче просто е знаело, че ще го оставят, иначе би ли ходил да провери спирките предварително?
0
 
 
Право е момичето! Няма добро НеНаказано! А Кристянчо да се замисли колко доблестеН човек е след като се варти като палачиНка!
+1
 
 
Истината е някъде там...но ние лесно се заблуждаваме. Кой знае как са го притиснали в ъгъла съучениците на Кристиян за да повтори пред медиите няколко пъти, че те не са виновни, той си е виновен и да не ги обвиняваме....
+1
 
 
Каква е истината ли: - понеже момчето е бедно и без възможности, всеки го отхвърля, подиграва с годините, докато са учили заедно, дори и да не е питал всички, след като знае, че ще почнат дори и на този ден с подигравки по адреса му, нормално! Както едно време във всеки клас си има черна овчица, по която всеки си изхвърля комплексите, жалко че тук продължава и до тази степен чак на тази възраст!
+1
 
 
Весна, стига с това пиарене! Урокът е, че като правиш добро, да не го афишираш! И с нищо не помогна на Кристиан, реално погледнато.
+1
 
 
Класната ако е човека който описвате ще Ви прости ! Макар и Вие да не сте я убидили !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: