ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Достоен завършек за Локо, макар и без Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 28.05.2016Коментари (98)13786
Локомотив Пловдив завърши изключително достойно сезона в "А" група, въпреки че не успя да сътвори чудо и да се класира за Лига Европа. Черно-белите победиха Пирин с 2:1 в мач от последния кръг на първенството, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

И двете попадения за Локо вкара юношата на клуба Веселин Марчев (20, 64), а Мартин Тошев (56) бе точен за Пирин.

В другия двубой, който имаше значение за класиране в Европа, Славия победи Монтана с 3:1. Така Локо завърши сезона с актив от 49 точки, колкото има и Славия, но "белите" са с предимство в директните двубои.

Пирин пък още преди седмица изпълни основната си цел и финишира на 8-о място с 26 точки.

Успехът днес на Локомотив бе 6-и поред в "А" група, което е поредното доказателство за изключително силния завършек на първенството от страна на пловдивчани. 

Още във 2-ата минута Пирин изпусна отлична възможност да поведе в резултата. След центриране на Дяков топката стигна до Мартин Тошев, който изскочи сам срещу вратаря Александър Витанов, но шутира над напречната греда.

В 20-ата минута пък Локо откри при първата си добра ситуация. Стефан Велев центрира от десния фланг към наказателното поле, където няколко футболисти се разминаха с топката. Тя попадна във Веселин Марчев, който с диагонален шут с левия крак я прати в мрежата, като преди това имаше и рикошет в гредата - 0:1.

В 39-ата минута грешка на Александър Витанов доведе до положение за Пирин. Вратарят на Локо изби с крак много лошо една топка, при което Юлиян Попев пробва далечен прехвърлящ удар, но в аут.

Две минути по-късно черно-белите бяха близо до втори гол. Това стана след продължително разбъркване в пеналта на домакините, при което Веселин Марчев шутира, но вратарят Костов успя да избие.

В началото на второто полувреме Димитър Благов изскочи сам срещу вратаря на Локо, но шутира покрай гредата в аут.

В 56-ата минута Пирин изравни резултата след страхотен гол. Тони Тасев проби по левия фланг и центрира по земя към малкото наказателно поле. Там връхлитащият Мартин Тошев засече с крак под напречната греда за 1:1.

Радостта на "орлетата" обаче бе само 8 минути. В 64-ата минута черно-белите отново поведоха. Това стана след индивидуален рейд на Веселин Марчев, който завърши с чудесен шут с левия крак, при който топката отново рикошира в гредата и влезе в мрежата за 1:2.

Това бяха първите две попадения на Веселин Марчев в "А" група с екипа на родния му клуб.

В 78-ата минута халфът на Локо Мартин Райнов открадна една топка пред наказателното поле, напредна и стреля опасно с левия крак, но на сантиметри в аут.

Пирин: Красимир Костов, Александър Башлиев, Румен Сандев, Александър Дюлгеров, Костадин Дяков (44- Маркиньос), Юлиян Попев, Янко Сандански, Димитър Благов (76- Васил Божинов), Даниел Генов (67- Венцислав Бенгюзов), Тони Тасев, Мартин Тошев.

Локо (Пд): Александър Витанов, Стефан Велев, Александър Тунчев, Иван Иванов, Ясин Амрауи, Георги Вълчев (60- Ванчо Траянов), Мартин Райнов, Айкут Янъков (60- Бирсент Карагарен), Веселин Марчев (83- Георги Чукалов), Емил Гъргоров, Мартин Камбуров.



Още по темата: общо новини по темата: 7
29.05.2016
28.05.2016
28.05.2016
27.05.2016
27.05.2016
27.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гордеем се с Локото ,но сега е времето да "благодарим"на легендата Хр.Колев и Пашев ,които направиха всичко възможно да не се класираме по напред!Колко изгубени точки и мачове от некадърното им ръководене на същите футболисти ?Колко добри футболисти бяха прогонени ?Не трябва да си затваряме очите , а да си вземем поуки.Дано вече да не пречат на отбора !
+2
 
 
Само на тази страница недоразумението стикс има 3 коментара.И трите са срещу Ботев,а не за победата на собствения отбор.Мислил ли си за самоубийство.Помисли си.Честито на локомотивците.Нямаме нищо против вашият отбор,успехите му,а само срещу такива като това недоносче което не спи за да ни плюе.Пак не е бил на мача,но това е друга тема.Не веднъж съм казвал че Марчев е добър футболист,на когото трябва да се гласува доверие.
на 29.05.2016 г.
+1
 
 
Смърдящи цигани ,хем ви е вътре, хем надигате глава дали има още за вкарване .
-3
 
 
Такова нещо не сме виждали- жълТите дошли да ни бъзикат, а Ние щастливи от отбора.Е,някой бърка... но да си с шест поредни победи, 9 мача 8 победи, да биеш истинския Лудогорец със звездите им, да обърнеш на ГЕЙарена подчовешките създания говедата от0-2 до 3-2, не правено от български отбор Е КОЙ Е В ЗАБЛУДА жълтури??? Вие бъзикате себе си!
+2
 
 
Глупави заяждания. Бяхте по-добри от нас този сезон(дано догодина е обратното), но съм сигурен, че ви хлъзнаха за евротурнирите. Не беше лошо и тази година да порита един пловдивски отбор, категорично щеше да събере в един мач повече публика, отколкото "СлаБия" в три
+8
 
 
Браво на отбора за радостта, която ни достави!! Горди сме, че сме локомотивци
+3
 
 
Тук има трима,четирима гомнара,които се плюнчат...знаят се кои са.А бе господа,от къде очи за това?Имаме голмайстор -Императора,да Императора,на който се подигравахте....По резултатност сме втори,след Лудогорец...Ако имаше още три, четири кръга,незнам къде щяхме да сме...(за вас не казвам нищо).Ние сме супер доволни от това което сме!А вие?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: