ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ето къде Ботев ще играе през новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 08.06.2016Коментари (54)16846
© Plovdiv24.bg
"Трейс Арена" ще е най-малкият стадион, на който ще се играят мачове от новата Първа професионална лига
Ботев ще играе домакинските си мачове от новия сезон на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. Това е вариант №1, който в момента обсъжда ръководството на жълто-черните, разбра Plovdiv24.bg.

Вариант №2 е София, като най-късно до една седмица трябва да има официално потвърждение.

До този изхоод се стига, след като БФС категорично отказа да прави компромиси за стадиони без електрическо осветление, какъвто е този в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 61
07.06.2017
01.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
09.04.2017
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.06.2016 г.
+2
 
 
Чета коментарите и започвам да си мисля,че на буферите им пука за Ботев повече от нас! Свалете си очилата и вижте че клуба е в поза партер. Ще ставаме Ботев Пловдив Стара загора по модел на дражевия Черноморец а има и щастливи с доводи при това. Няма да играем в Коматево защото щяло да се унищожи едно игрище! Пука ми на шапката за онова игрище. Да отнемат 20 метра от него и да направят трибуна открай до край да още 2000 човека и стълбове с осветление а сегашния сектор за агитката да стане сектор за гости и без друго достъпа е удобен. Да да ама не казваше бог да го прости г-н Бочаров! Тея мижитурки отбора не придобиват а на хората им се привиждат таласъми,кранове и нови стадиони! По добре отбора да си играе в Б група но хората да го гледат когато пожелаят отколкото да играе в тази междугалактическа група на стадиона в село Колю Ганчево дето е бербетер бетер от Коматево. Но той Джангъров го каза де " Съберете се 15 000" давайте по 24 лева всяка година башка билета и ще има стадион ! Между другото ако някой си е направил труда да гледа баража който се игра на тая селска нива е видял че тя е по зле от тресавището в Надежда! По добре в А окръжна но в Пловдив и ако няма да е в Пловдив по-добре в Ловеч или Бургас но не и в Стара загора!
0
 
 
БОМБАТА гръмна! Крум Стоянов подписа с Ботев Пловдив!
-1
 
 
Сопот-КоматЮУвУ-Стара Загора-ОКОЛОВРЪСА ... ЗДРАВЕЙТЕ БЕЗДОМНИЦИ ! Пловдив Е САМО ЧЕРНО БЯЛ !
-4
 
 
Това стадионче е с една трибуна, прилича на този в Поморие. Изненедвам се, че е взело лиценз. И според мен целта е отбора да е далеч от феновете, за да няма натиск върху футболисти и треньори. Агитката ще пътува до Стара Загора, но те не ругаят футболистите. Дъртите мрънкалници, седящи зад скамейката на Ботев натягат обстановката. И този сезон няма да сме по-добре от миналия, ще се разчита основно на юноши, което не е лошо! Да ви припомня, че футболистите от поколението от 80-те изядоха много фурни с хляб, докато заиграят като хората. Коце Костадинов започна на 16 години мисля. Чак когато Чико ни стана треньор, добихме класа, в началото на 80-те.
+11
 
 
Е та колко е да се постави осветление в Коматево като това на стадиона на Верея?! Няма да струва милиони? И това доживяхме - пловдивски отбори да домакинстват в Стара Загора, при това отбор като Ботев, с една от най-страхотните публики на Балканите! Като локомотивец го казвам, да не реши някой, че се превъзнасям по любимия си отбор :) То като цяло за стандартите на А група трябват стадиони като този в Разград, не по-големи. По-добре по-малък капацитет, но винаги пълен стадион, с достатъчно удобства за публиката, отколкото полупразни руйни, но с осветление.
-1
 
 
Така. Преди няколко години, когато се строеше базата в Коматево, Палийски отговаряше за строежа и още по точно беше лично ангажиран с поставянето на осветлението ! На него му бяха предложени и представени няколко оферти за осветление, ОТГОВАРЯщО НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ОСВЕТЕНОСТ ОТ УЕФА ! Сегашното "осветление" е платено на цена по-висока от отхвърлените оферти от Палийски. Още тогава му беше обяснено, че нито пилоните са на точното място поставени, нито височината им е достатъчна, нито прожекторите които "обмислял" да поръча отговарят на най-елементарни изисквания ! Тогава той каза: ами ние сега мислим да го ползваме само за тренировки, но ще го направим по изискванията на УЕФА, защото може да се провеждат и подготвителни турнири на него. Пари има и за това дайте оферти и ще изберем /разбирай избера/ най-доброто. И тогава уж избираше най-добрата оферта и се правеше на много взискателен и накрая лапна парата и сложи улично осветление ! Изрод ! И дойде момента на разобличаване на кражбите и лъжите на Палийски. Това което го пиша, съм бил косвен свидетел на предложените му оферти, една от които беше с LED осветление и за мигновенно включване на аварийно осветление при нужда от допълнителен генератор. Така, че тези които са в обкръжението на клуба, нека го попитат защо преди три години не сложи осветлението което трябваше да сложи за което бяха заложени и отделени парите и къде отиде рестото ? В момента може да го линчувате без никакви угрезения !
на 08.06.2016 г.
0
 
 
Всеки ден по-тъпа статия. Как ще играят папагалите на тоя стадион, като той няма лиценз за А група?
+1
 
 
Вместо да се джавкате, защо никой не погледна снимката за да види, колко елементарно е да се постави осветление на Коматево и да се направи една трибуна, за гостуваща публика? Чета, че Палийски ги дрънка някви, за 22 метрови стълбове и гигантски фундаменти, за тях? Погледнете тези на " Врея". Нито игрищата ще бъда засегнати, нито стълбовете им са 22 метра, нито фундаментите засягат другите игрища!? Трибуната, за гости същата работа! За мен решението е едно и то се казва "Стадион Пловдив"! Ама нямаме градоначалници, а само подлоги!
-2
 
 
Аве кво сте се притеснили купувате 2 икаруса втора употреба от столичния транспорт и приятно пътуване до Аязмото.
+8
 
 
Перуката и останалите смешници сега се сетиха и взеха да се прават на интересни ... Проблема сьс стадиона на Ботев не толкова за дялкане кажете какво става с тази а група и отборчето с петольчката...Може жи ли Клубове като Локомотив и Ботев да нямат стадиони господин Пинокио Тотев? Базата не е за мачове ок но това не вие най големия проблем на вас до сега защо мьлчахте ??? направете им компромис нали онзи мошеник каза че стадиона им започна след 2 3 месеца дайте им шанс все пак сме Пловдивчани ... Такива утайки като Ходлум Д.Р хамза само те заслужават да гледат Ботев извьн Пловдив ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: