ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
БДЖ се изгаври с пътниците си по линията Бургас - Пловдив
Автор: Васил Динев 12:35 / 12.06.2016Коментари (15)31940
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да сигнализира за унизително отношение на БДЖ към пътниците си. Случката се разиграла в Бургас преди няколко дни, когато група пловдивчани се прибират в Пловдив с влак. По разписание, в 14:35 часа трябвало от гарата в Бургас да пристигнат автобуси, подсигурени от БДЖ, и да откарат пътниците до гарата в село Церковски. От там с прикачване тръгва влака за Пловдив.

Фирмата, осигуряваща автобусите обаче изпратила само един автобус, който не би могъл да събере всичките пътуващи. Ето какво ни разказа читателят:

"Автобусът, който дойде, не можеше да събере всички. Шофьорът се опитваше да ни убеди да стоим прави, което в пътнически автобус е нередно. Представете си да се возите прави 50-60 километра по магистралата. След като повечето от нас възразиха и отказаха да се возят в автобуса, в крайна сметка уредиха друг автобус, който трябваше да чакаме още 40 минути. Това означаваше, че влакът не можеше да тръгне без пътниците, останали на гарата в Бургас, и съответно щеше да тръгне със закъснение. Освен всичко друго той вече закъсняваше с половин час.

След 50 минути пристигна втория автобус, но той не беше автобус, а бусче. Бяхме останали около 20 човека на гарата, а имаше места за 15. Понеже багажникът му беше малък, саковете и куфарите трябваше да се поберат в купето на превозното средство. След като едвам се добрахме по местата си реших да снимам видео и да ви го изпратя. На него се вижда как дори контрольорът на БДЖ седи на табуретка. Това беше изключителна гавра с нас. Не знам кой е пряко виновен, дали БДЖ, или фирмата, подсигуряваща автобусите. Дано се обърне внимание на този проблем, защото и миналата година пътувах с този влак и ситуацията беше подобна."









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ БДЖ Е В ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ.ДАДОХА СЕ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ЗА НАВАТА ЖП ЛИНИЯ Пловдив-ДИМИТРОВГРАД.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СЪОРАЖЕНИЯ СА БЕЗ ПОДДРЪЖКА И ЕСТЕСТВЕННО СЕ РУШАТ.СПИРКИТЕ СА ЗАКЛЮЧЕНИ И НЕ СЕ ИЗПОЛЗУВАТ.А И РАЗПИСАНИЕТО ПО ТАЗИ ЛИНИЯ СЕ ПРОМЕНЯ ВСЕКИДНЕВНО.ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА.
+2
 
 
Има превозвалник, има фейсбук групи - използвайте тях. Аз от 5 години не пътувам с БДЖ или автобуси. С автобус е 13-14лв. Пловдив-София, а със споделеното пътуване -6-7лв. и те взимат от Вас и си слизаш където ти е удобно. Отворете си очите!
+3
 
 
Мили хора това е ужасяващо! Да не говорим , че е извън всякаква норма за безопастност .. С това видео трябва да "залеете" медиите , а не вече пети ден да ни занимават с мафиоти
+2
 
 
Не са ли го оправили още това трасе ? Цяла година... Миналата година изживях този ужас. ПОВЕЧЕ с БДЖ - НЕ!!!.
+7
 
 
Защо се занимавате с БДЖ? Тях отдавна трябваше да ги закрият.
0
 
 
Тази сутрин се разигра същата случка с влака по посока Пловдив-бургас.
+2
 
 
всичката работа ни е такава !!! Щуро-баджанащина ... и после се сърдим на други !? Ни (КОЙ) да не се качва в автобусите и тогиз ке видим, КОЙ ще опере пешкира ..... Впрочем за профсъюзите, те отдавна са в групата на "мутренският" сектор - та за това не се учудвайте, че никви ги нема на терена да защитят обикновеният работник (човечец) .....
+4
 
 
къде са сега профсъюзите :) оня пламен бесния и оня другия алко балко :) ..... преди години дянков като ви беше подпукал еййййй такива ви бяха дупките на дътата ... а сега :) ..... съкращавай мързеливите жепейци поголовно
+11
 
 
Новото мото на БДЖ - ВСИЧКИТЕ НИ КЛИЕНТИ СА ПЪТНИЦИ !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: