ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Няма да слагат осветление в Коматево, Ботев ще играе в Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 12.06.2016Коментари (24)10809
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив се е отказало засега от идеята да поставя осветление на стадиона в Коматево. За това информираха източници от клуба.

Причината за решението е, че съществуват сериозни проблеми с монтирането на стълбовете за лампите. Според изчисленията един от тях ще трябва да бъде поставен на едното от помощните игрища, а друг на пътя.

Затова от Ботев са решили да не хвърлят излишни средства за това, още повече че времето ги притиска, тъй като до старта на първенството - 30 юли, остават месец и 20 дни, пише в днешния си брой "Тема спорт".

Затова и от Ботев са решили да играят домакинските си мачове на стадиона на Верея в Стара Загора - "Трейс Арена". Средствата за това осветление ще бъдат пренасочени към довършването на клубния стадион "Христо Ботев", чието изграждане бе спряно през 2014 година с фалита на Корпоративна търговска банка на тогавашния собственик на пловдивския клуб Цветан Василев.

Канарчетата в лицето на новите собственици Румен Чандъров и Георги Самуилов се надяват на сериозна помощ и от държавата за завършването на строежа.

Както е известно, от новия сезон БФС задължава всеки клуб в елита да разполага с осветление. От централата обаче трябва да одобрят варианта със стадиона на Верея
Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не, че съм привърженик на "Ботев", но се чудя какви са тези изцепки щом в една Англия повечето от мачовете са в ранния следобед. Да се иска игра на друг стадион - само при положение, че програмата е построена така, че мачът задължително да е на осветление. И БФС да вземе да си оправи организационните бъркатии, липсата на добър стадион в столицата, където е съсредоточено 1/3 от населението, със смешен национален отбор, разбити ДЮШ и съдии, които не са помирисвали голямо първенство от 20 години
на 12.06.2016 г.
0
 
 
Вестниците,да си пълнят страниците с каквито глупости искат.Запознатите всезнайковци от кухнята,нека също да си приказват. Който както реши така да се информира. Аз например гледам двете съоръжения в и край Пловдив и виждам,че там един пирон не е забит и единствения човек който работи е Васко Василев!
0
 
 
Стадонът на Верея е КЛАСИ над тренировъчното игрище в село Коматево. Трибуната на Верея е много по-модерна и скъпа, има топ осветление, 3 звезди на УЕФА,фасадата му е по-модерна и от тази на Берое, а теренът е в ТОП 3 на най-добрите в България. Все неща,които скоро няма да ги има в село Коматево! Предстои слагането и на 5000 нови седалки на стадиона,както и други ремонти. Не виждам защо сте недоволни,при положение че играете на тренировъчно игрище на село?
+4
 
 
Не вярвайте на глупости, нямало да се слага осветление, нали ще се загубят хиляди левове от абонаментни карти,пътувания,наеми на стадиони, плащане за охрана и т.н.Напротив, дори са влезли в преговори с още една фирма за осветление, от която чакат оферта, схема и прочие документация в понеделник! Фирмата предлага LED осветление, което ще позволи стълбовете да са по-ниски, тоест с по-малки основи и няма да заслепяват камерите, които излъчват мачовете!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+3
 
 
Докато Палийски не го обяви това,няма как да вярвам на такива писания. Справка, същите лакардии от миналата седмица..
на 12.06.2016 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Простата сметка показва, че ако се извадят пари за осветление, ще се избият за 2 сезона само от продажба на билети при средна посещаемост 2000 човека по 7- 10 лв билет и 20 мача годишно. В Стара Загора и при най оптимистични прогнози едва ли ще имате повече от 300-400 човека средно на мач.
0
 
 
А какво става като дойде Дербито и мача ви с Левски на тази поляна ? Кой ще отговаря ? Тази поляна не е по добра от това в Коматево ... ??
+2
 
 
На мен ще ми е много интересно какви дербита ще се играят там .Кой и как ще прави организацията и къде ще бъдат настанени гостуващите фенове на това подобие на стадион.Това ръководство е пълен леш .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: