ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мерцедесът от тежката катастрофа на АМ "Тракия" смачкан до неузнаваемост
Автор: Васил Динев 09:43 / 23.06.2016Коментари (34)17138
Неузнаваем е мерцедесът, който по-рано днес бе ударен от камион в аварийната лента на магистрала "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Водачът му е откаран в болница за прегледи. 

Сигнал за произшествието в района на 132-ри километър на АМ "Тракия" в посока София е подаден тази сутрин след 5.30 часа. 

По първоначални данни специален автомобил "Щаер" навлязъл в аварийната лента и блъснал отзад спрял лек автомобил "Мерцедес", който в резултат на удара се отместил в лявата лента за движение.

В болница за прегледи е откаран водачът на колата, на 22 години от Асеновград. Взета му е кръвна проба за алкохол. Камионът управлявал 49-годишен мъж от Разград, който е тестван с дрегер и резултатът е отрицателен.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. До приключване на работата служители на сектор "Пътна полиция" пропускат автомобилите в дясната лента за движение. Причините за възникване на катастрофата се изясняват.

В района е станала още една катастрофа, но без сериозно пострадали. Много смачкан следствие на нея е обаче автомобил "Хонда".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За да го сплеска като гербова марка, бая бързичко се е движил в аварийната лента.. Ама много водачи шпорят през нея, защото дясната лента е още по-голям ужас за движение..
0
 
 
Е,чак до неузнаваемост,само зазницата му е няма,иначе добре си изглежда:-)
-1
 
 
Много обидени БМВ фенове има в коментарите. Ами извинете господа, този път изневериха на любимата ви марка.
+5
 
 
Късмет,че не е имало хора на задната седалка...
+6
 
 
Тези камиони на магистралата карат доста бързо и неадекватно на моменти... Така, че не се знае чия е вината... Също така участъка след Пловдив до Стара Загора е ужасен... настилката е отвратителна, трябва напълно са се смени... То и без това има 2 магистрали на кръст в "европейската" държава България поне те да са в читав и качествен вид като пътища!!
+2
 
 
Елементарна физика - обект с дадена маса, засилен с определена скорост, умножава пропорционално масата си, която в случая на Щаер-а е голяма дори в статично положение. След като такъв голям камион удари "малкия" на този фон Мерцедес, резултатът е това и няма защо да се чудите и да създавате "сензации" поради причината, че колата била смачкана "до неузнаваемост". Това е един пример, от който става ясно, че купчините ламарини, оставащи след катастрофите, не са (само) вследствие на висока скорост от порядъка на 150-200 км/ч, както множеството хора си мислят... И при по-ниска скорост МПС-тата се мачкат много. Все пак, с колко км/ч ще се движи такъв голям камион...? Не знам поради каква причина камионът е навлязъл в аварийната лента при наличие на спряла кола там (една опция е шофьорът на камиона да е заспал), но от друга страна, спирането на аварийната лента е абсолютно забранено (дори при авария на МПС), което прави и водача на Мерцедеса виновен за катастрофата. Друг е въпросът, ако колата му е била спряна в банкета извън аварийната лента. Все пак по медиите обаче пише, че е бил на нея и затова казвам, че също е виновен...
0
 
 
Когато се изпреварва отдясно, белите стават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: