ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Локо и Ботев се разбраха приятелски за билетите на предстоящото дерби
Автор: Васил Динев 13:20 / 12.07.2016Коментари (26)8027
© Plovdiv24.bg
Ръководствата на двата пловдивски отбора уточниха организацията и броя на билетите на състоялата се днес среща в Общината. Както вече Plovdiv24.bg ви съобщи, президентите на двата отбора Ангел Палийски и Христо Крушарски, както и привърженици от двете страни обсъждаха предстоящото пловдивски дерби, което ще се играе на Лазур.

На срещата се изясни най-проблемната тема за всяко дерби, а именно броят на билетите за гостуващия отбор. За щастие, този път шефовете на двата отбора успяха да се разберат.

За запалянковците на Локомотив се отпуска цялата източна трибуна стадион "Лазур", която е с капацитет за около 2000 души. 

От ръководството на Ботев обещаха, че няма да има върнат човек на стадиона. От друга страна, Христо Крушарски се зае, че Локомотив ще върне жеста, когато Ботев гостува на "Лаута".

"И двата отбора искаме този спор да отпадне и феновете да се чувстват свободни на стадионите", добави още финансовият благодетел на черно-белите пред Plovdiv24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 4
15.07.2016
14.07.2016
12.07.2016
12.07.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 16.07.2016 г.
0
 
 
Пловдив Е ЧЕРНО- БЯЛ !
-1
 
 
На тези селски тояги подкрепяни от цигански чавета, вяра не трябва да се има! Историята до сега, го е доказвала неколкократно!
+1
 
 
Това да се чува ! Стига вече простотии. Ние сме съграждани , съкварталци , колеги , приятели.Нека сложим Дербито в другата плоскост . Нека по-добрия победи , нека неговите фенове са на седмото небе.Нека феновете на загубилия отбор отнесът големите бъзици.Така е било, така беше и така трябва да бъде.Омразата и всичко друго ,свързано с нея, е характерен признак за комплексарщина и нисък интелект.
+4
 
 
Дано няма ексцесии, защото ботевисти или локомотивци - ние сме на първо място пловдивчани! Пък нека по-добрият отбор бие! САМО ЛОКО!!!
на 12.07.2016 г.
+1
 
 
Да това се знаеше и е първата полза от това,че се паднахме с локото в първия кръг. Изобщо тази година изкарахме късмет с жребия и би било прекрасно ако можеше в третия кръг вместо със Славия да играем с левски.
+14
 
 
Аз лично ще пътувам със собствената си кола и вероятно , ще возя 1 или 2 локомотивци в нея . И не виждам нищо лошо в това , защото те са ми приятели и ще се разделим само по време на мача . А по магистралата няма начин да не се засечът в някоя бензиностанция хора и от двата отбора . И вместо да започнат да се обиждат , призовавам да си направят общи снимки , за да докажат , че пловдивските фенове са номер 1.
-2
 
 
Хубаво е, че се спазва добрият тон, но нека не се заблуждаваме, че от ботев са направили жест към пловдивчани. Има си наредба, според която се отпускат билети за гостуващите агитки и тя е спазена. Ако ръководството на Локомотив реши да отпусне на ботев повече от 700 билета, когато гостува в Пловдив, ето това ще е жест. Пожелавам на всички да се насладим на хубав мач и дано Локомотив спечели.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.07.2016 г.
-3
 
 
2000 души, бухахаххаа. Буферите трябва 10 пъти да ходят до Бургас, че да напълнят сектора.:D:D:D
+1
 
 
Огромен жест на нашето ръководство , което дава абсолютно равни шансове на двете агитки , да се види кой е номер едно в Пловдив . Така трябва да бъде , но 100 процента съм убеден , че феновете на локото нямаше да допуснат това , ако те бяха домакините . Първата крачка направихме ние , но не е сигурно за втората , като най-вероятно вместо 500 , ще ни отпуснат 700 за реванша на лаута , а не целият капацитет на сектора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: