ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новите екипи на Ботев са вече в продажба, вижте им цените
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:50 / 13.07.2016Коментари (15)7889
Представителният тим на "Ботев" получи официалната екипировка, с която "канарчетата" ще играят през новия сезон. Официалната фланелка в традиционните цветове - жълто и черно, е ексклузивна изработка за ПФК "Ботев". Тя е произведена в Испания, където се намира седалището на компанията "Joma", която ще облича отбора през започващото след по-малко от три седмици първенство.

Екипът пристигна на лагера на "Ботев" в Трявна, а играчите пробваха новата си визия за официалните мачове преди поредната тренировка на тима. Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Радослав Терзиев, новото попълнение Иван Стоянов и капитанът Лъчезар Балтанов позираха с титулярната и резервната фланелки специално за "жълто-черните" привърженици.

Новият екип влиза моментално продажба и почитателите на най-стария клуб в страната имат възможност да се снабдят с ексклузивната фланелка от клубния фен-магазин на цена от 69 лв. Резервната фланелка е на цена от 42 лв.

В магазина на базата в Коматево са налични още от артикулите на представителния отбор, в това число - официален анцуг, тениска и шорти свободно време, тренировъчни фланелка и гащета, тренировъчни горнище и долнище.

За разлика от предишните четири сезона, през новата кампания на гърба на фланелките няма да бъдат изписвани имената на футболистите.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Само не разбрах, онова мекотело Чакъров, разалихте ли му далаверката ??? И той и жена му ВЪН ОТ БПФК1912.
+6
 
 
Екипът на моя Ботев от 60-те , 70-те и 80-те години винати е бил жълти фланелки и черни гащета.Оставете райето на другите.При нас райето винаги е бил резервен вариант.Много метро- менчета се навъдиха напоследък, а те харесват шаренийката.Можете ли да си представите отбори като Англия , Германия , Италия, Ливърпул и т.н. с райе . Аз , не. Все пак трябва да ги има тези неща - традиции и наследство. Който не му харесва и си е избрал раиран отбор , много му здраве.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Оставете екипите , те са най-малкият дерт . Понеже има много капацитети тук , като ,,минавам оттук,, , искам мнение от вас , за това кой ще запушва дупката в центъра на защитата . Предлагам няколко отговора . Вариант А - Коце - сиропа , човекът на когото Костов има силно доверие . Вариант Б - Кристиян Димитров , млад надежден - той е пътят истината и животът . Вариант В - Любимият ход на Костов , да превърне бек в централен защитник - Крум Стоянов .
+2
 
 
Много черни, поне жълти чорапи на официалния можеше да вземат. Резервния като на погребение.
+3
 
 
Едва ли някой можеше да измисли по-грозни и прости екипи.Но какво ли в клуба ни е наред,че на екипите кусури да търсим.Поредният слаб сезон ни очаква, а за Колежа не се чува ни вопъл ни стон. Да видим още малко като минат обявените 4 месеца какво ще измислят господата Чандъров и Самуилов.Дните си минават, един пирон не се забива, слаба селекция от ментета и средняци.
-1
 
 
Когато станахме шампиони, играехме с жълти екипи и черни гащета. Намекът е ясен. Да се стягаме и след 1 година да атакуваме! Резервният екип също е ОК! Канари, напред!
+2
 
 
е*ати екипите! Някаква по-добра комбинация нямаше ли? Който ги е поръчал много се е потрудил!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: