ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ниско прелитащи самолети и необичаен нощен въздушен трафик над Пловдив
Автор: Васил Динев 08:54 / 15.07.2016Коментари (38)19080
© Plovdiv24.bg
Ниско прелитащи самолети смутиха пловдивчани. Това информираха в редакцията на Plovdiv24.bg свидетели на необичайния въздушен трафик в две поредни вечери - снощи и в нощта срещу четвъртък. Ето и мнението на двама от тях:

Снощи:

"Снощи над Пловдив (кв. "Тракия") имаше необичаен въздушен трафик. Видях поне 3 групи от по 3 самолета, летейки във формации, както и други, летейки изключително ниско над жилищата на гражданите, което от своя страна носи немного приятни усещания.

Като буден (в буквалния, макар и в този късен час, и преносен смисъл гражданин) бих искал да Ви помоля да разследвате случая, за да знаем дали ще се спи спокойно скоро. Благодаря Ви за вниманието".

В нощта срещу четвъртък:

"На 13.07 към 22.52 ч. над кв. "Каменица 1" прелетяха 2 самолета на малка височина, шумът от двигателите беше много силен. Самолетите летяха един зад друг, като вторият нямаше никакви сигнални светлини. 

Явно се видя, че не са изтребители, защото бяха доста големи. На 112 естествено не вдигат, за да се подаде сигнал. Как е възможно над жилищни райони да прелитат ниско и да смущават хората посред нощ. 

Не знам към кого да подам сигнал, за да се извърши проверка какво се случва над града ни. Разчитам на вашата медия, като най-четена, да даде гласност на проблема, както е помогнала и с много други случай".

Очаквайте становището на отговорните институции!!!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво можем да направим за да спре това прелитане през града, непонсимо е и е опасно летят много ниско, ние като граждани трябва да направим нещо, жалби ли да пускаме, петиции ли да правим, моля нека променим нещата заедно!!!
0
 
 
Като си правят тренировки, защо не вземат нашите и да ходят да летят ниско над Ню Йорк, лос Анджелис, Сан Франциско, Чикаго или който и да е друг град. Нямат право да летят ниско над населени места, които и да са те. Много ми се иска нашите военни да кажат над кои точно американски градове те лично са летели ниско в продължение на седмици?
0
 
 
Това е над Садово.Летят до 1:00часа през ноща.
0
 
 
Големите самолети са 4: три C-130 Hercules и един С-27J Спартан. Току що бях на летището и гледах вечерната тренировка. Честно казано, не очаквах толкова тихо да преминат четири огромни самолета над главата ми на 300-400м височина ...
+1
 
 
Абсолютно е забранено да прелитат самолети ниско над населени места!!! Явно не сте запознати и с това, че е изключително опасно!!! Хората,които са били авиатори прекрасно знаят това! Сигурна съм, че институциите ще си замълчат, защото това са били самолети на Алианса. Както и си мълчат за поразиите, които правят в и около с.Граф Игнатиево!!! ВСИЧКИ МЪЛЧАТ!!!!
+2
 
 
Има учение Тракийско лято с Американски самолети и Български парашутисти, които изпълняват нощни скокове на летище Крумово .... спете спокойно :)
0
 
 
Бяха 2 групи по 3 самолета.Големи..излитаха и кацаха един след друг-с интервал от няколко минути.някои бяха товарни. Миналото лято излитаха и кацаха по същия начин. Американски-товарни . Може би разтоварват картофи....???? /изобщо не става въпрос за хеликоптерите,които много често кръжат до малките часове на нощта.../
0
 
 
Найстена е много неприятно. ....чуват се ..посред нощите
+1
 
 
Вторият изгаси светлините точно след като подмина нашата къща. Звукът наистина беше сякаш ще се разбият в задния ни двор...
0
 
 
Значи,когато летят ниско над другите населени места в общината... Няма проблем. Литнат ли над Пловдив. Веднага разследване. Ако това е дело на братята американци....да си палят към Америка и да си лопат там!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: