ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Майка откри хлебарка в храната на детето си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 22.07.2016Коментари (15)6648
©
Майка на 3-годишно дете показва по БиТиВи бурканче с храна от детска кухна с хлебарка. "Бях разгневена и потресена. Ако хлебарката не беше най-отгоре, детето ми можеше да я изяде", казва майката Весела.

Инспекторите от агенцията за безопасност на храните не се доверяват на майката, пробите се вземат от тях. Проверката им в кухнята в "Красна поляна" не доказва наличие на хлебарки. От детското заведение казват, че всеки месец пръскат срещу хлебарки. Последно в кухнята имало от тях в края на миналата година.

От агенцията казват, че няма как да бъде доказано дали не е манипулирана пробата с хлебарката, изказват съмнение, че сигналът е редовен. Установено е, че хигиената е на добро ниво. Експертите отказва да правят изследване на храната, тъй като е минал срокът на годност.

За тази кухня има сигнал от месец май със съмнения за хранително отравяне на 15 деца, след проверката се оказало, че няма доказателства.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За мен това със задължителното разнообразно меню е пълна глупост!!! И никой не е казал,че трябва майката да седи всеки ден да готви по сумати манджи! И понеже веднага ще тръгнат да ме питат имам ли деца?? Да - имам и то две! А вие като си сготвите за вас си само колко време я ядете една манджа?? Една седмица ли,две ли?? Аз готвя например през ден - все пак сме 4 човека,а и докато бяхме още трима пак с такава честота готвих! Голямото ми дете е на 6 години - не е било на детска кухня - ами живо и здраво е! Тогава правих следното - хващах се един ден да готвя седмично...около 4-5 манджи...и след това пълнех бурканчета от пюретата й и във фризера! Всеки ден ядеше на обяд и на вечеря различно ;) Малката сега..и това не правя! Достатъчно е,че готвя през ден..пак й е разнообразно! За мен няма нищо по-хубаво и сигурно от това да знам аз как съм го приготвила и в какви условия ;) Ето това е поредната статия за урок на майките ;) Де има една приказка - баба ви все на детска кухня е била! :D На всичкото отгоре,при положение,че детската кухня е най-много ползвана в периода на втората година майчинство,се чудя - абе,нали ви бяха малко парите?! Как тогава имате за детската кухня??
0
 
 
Месеците станаха вече 20. Имам ли право на изказване или да изчакам още 4? :) Права е жената - платила е за качествена храна, такава трябва да й приготвят. Друг е въпроса какво точно ще постигне човек, ако тръгне да се жалва. Както се вижда нищо, освен опънати нерви. Няма доказателства... :) Да не говорим, че дори и когато всичко е наред, храната от детска кухня е толкова "добра" и "качествена", че нашия юнак просто отказва да я яде... :) Навиваш ръкави и си му готвиш на детето - нито е толкова тежко, нито е толкова трудно, нито отнема чак толкова много време, колкото го описват тук. Така и ти ще си спокоен какво има в манджата и какво яде детето. :)
0
 
 
Без критика към майките, моля. Платил си за услуга. Тя трябва да е качествена. Тези които критикуват,като започнат всеки ден да готвят по три различни манджи, и всеки ден да е различен... да има заешко, агнешко и тн.... и го правят в продължение на 24 месеца без да спират, тогава имат право да изразят мнение, но не и да критикуват и съдят останалите за избора, който са направили. Никой не знае как живеят, какви проблеми и възможности имат, а бързате да критикувате майката. Защо не критикувате доставчика на храната, както е логично?!
0
 
 
Вместо да изявите негодувание срещу безхаберщината, типично по български започват да се критикуват майките... В тая жега съм сигурна, че седите пред печките и готвите! Щом се предлага като услуга, значи е за ползване!
+1
 
 
хубаво,аз вкъщи му готвя,но в детската не виждам какво яде,кво правим тогава г-жи....просто толкова ли е трудно,като правят нещо да е както трябва???
+1
 
 
Ами какво очаквате? Научете се да готвите.
+1
 
 
Това не е първият случай на гадости в детската храна. Майките да се научат да приготвят сами храната на децата си, а не да се жалват из Фейсбук какво са намерили! Иначе, факт, достатъчен контрол липсва, но това едва ли скоро ще се промени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: