ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб интерес към дербито, фенклубът на Ботев с нов призив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 28.07.2016Коментари (34)14783
© Plovdiv24.bg
Сравнително слаб интерес към пловдивското дерби от страна на феновете, що се касае за предварителна продажба на билети, научи Plovdiv24.bg.

От Клуба на привържениците на Ботев направиха опит да подканят "жълто-черните" да не чакат последния момент за закупуване на талоните.

Ето какво гласи призивът на КПБП:

Ботевисти, Клубът на привържениците на Ботев Пловдив Ви призовава да не изчаквате до последния момент, за да закупите билетите си за дербито. Талони ще се продават в четвъртък и в петък в двата магазина, направете така, че да не висите на опашки пред стадион "Лазур" минути преди започването на мача.
Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 28.07.2016 г.
-3
 
 
И ХИЛЯДА ДЕКЛАРАЦИИ ДА НАПИШЕТЕ ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЖЪЛТИ МЪРШИ С ПОЛУПРАЗЕН СЕКТОР И ПОСИНЕНИ ОЧИ,СЕЛЯНИ.БУРГАС ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЕСЕН!ПРОЗОВАВАМ УМЕРЕНИТЕ ВИ ФЕНОВЕ ДА НЕ ХОДЯТ С АРТУКУЛИ,ЧЕ ОГРАДАТА НА СЕКТОРА ЗА ГОСТИ ЩЕ НИ Е ТЯСНА!ТРЕПЕРЕТЕ ЗАЩОТО ДЕКЛАРАЦИИТЕ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ ЗЪБИТЕ! ИГРАЙТЕ ЗА НАС,ЩЕ СЕ БИЕМ НИИ ЗА ВАС О ЛОКО Пловдив ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ !
+1
 
 
Чудесен повод да се преброим,на неутрален стадион,в чужд град,първи кръг!
0
 
 
Няма да интерес заради тъпаците от агитките скоро само те ще ходят по мачове
+1
 
 
Интересът си е достатъчно голям, просто е разгара на оптускарския сезон и повечето хора са по морето. Ако отворят пункт за билети в Бургас ще свършат за 1 ден. Да не говорим, че вече има над 1000 продадени карти. На тоя мач ще има поне 7-8000 жълто-черни и 1500 мангала.
+1
 
 
Още ли има хора, които гледат българското първенство ? А дрогираните фенове нямат ли други варианти да изпускат парата, та чакат дербито ? Както е казал навремето Иван Славков: "В двора да ми играят - ще си пусна щорите"...
-4
 
 
от жълтите очаквам 20 хиляди минимум на стадиона,все пак те имат милиони фенове по целия свят.още 3 декларации до събота пуснете
+8
 
 
Как няма да е слаб като е в Бургас тея дербита трябва да се играят на Стадион 9-Септември ама кой да го оправи
-4
 
 
за 10 дена 9 декларации,не се хабете да пътувате канари и без това 100% процента губите мача,просто нямате треньор и футболисти,ще ви смачкаме на трибуните
+2
 
 
Стадиона щеше да е пълен само ако играехме евро мачове и Цветан Василев ни беше още собственик. Къде сте сега всички фенчета и фенки, които идвахте на стадион "Лазур" да се снимате и след това да се "постнете" или както там се казва? Значи отбора се подкрепя само когато има пари ли? Когато няма кинти и отбора ни е меко казано средняшки, майната му, така ли? Каква е тази апатия не знам. Точно сега е момента да подкрепим този отбор такъв какъвто е! И на мен не ми харесват много неща, но такова е настоящото положение и аз ще съм там, така както съм бил и през 80 те и 90 те и при Христолов и след това та до ден днешен, защо аз обичам "Ботев" и отивам да гледам "Ботев" без значение с кого играе и кой му е собственика и дали имал два лева или не. А на всички други разглезени фенчета им препоръчвам да станат от "Лудогорец", защото днес те са на мода.
-1
 
 
футболът спря да ме интересува много отдавна..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: