ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиан Илиев: Гол от явна засада! Срамна работа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:10 / 30.07.2016Коментари (23)7195
Треньорът на Локомотив Илиан Илиев остана разочарован от съдийството в дербито срещу Ботев, завършило 1:1 в Бургас, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът имаше претенции за редовността на изравнителния гол за Ботев, както и за неотсъдена дузпа в полза на Локомотив.

Ето какво каза Илиан Илиев след мача:

Не се получи много качествен двубой. Имаше нервност и скованост, но това е нормално за такива дербита. Ние трябва повече да съжаляваме за изпусната победа, защото имахме по-чистите положения. Но който не е играл футбол, той не е изпускал. Имахме две много чисти ситуации, но в тях пред гола беше Марто Райнов, а не Камбуров. Сега е рано да говорим за следващия мач с Левски. Съжалявам, че не успяхме да подарим на нашите привърженици победата. Голът на Ботев е от явна засада. Срамна работа. Това не е неволна грешка. Същият този съдия не даде дузпа за нас още в 5-ата минута.

Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ИлиАнчо, напиши в Гугъл "новите правила за засада", попрочети и после пак философствай.
+1
 
 
Наистина скандален гол. Жалко че съдиите започнаха да се подиграват още от първият кръг. Като са толкова некадърни, да извикат чужди съдии!
-1
 
 
Илияне, самодоволната ти усмивка замръзна. Очакваше лесна победа, но не би! Духайте супата сега! Такава е реалността: 7 хиляди жълто-черни в Бургас, 1500 от вашите.
-1
 
 
Илиане отбора игра добре но много пропуска.Не трябва да се надяваме само на Марто.Нека покажем срещу говедата
-2
 
 
Каква жълта наглост!То се видя ,че има поне 1м засада ,а първото полувреме същия този чернодрешко вдигна несъществуваща на Камбура .До кога БФС ще ви спасява мръсна жълта сган ,ами до когато Рендето им ближи задниците.Миналата година пак с гол от засада се отървахте С какво да ви накажат сега ?когато нашите тъпанари правиха такива работи прекратиха мача и ви дадоха 3:0 ,а сега ще ви наградят .Какви новости на ФИФА за Ботев да не се свирят засади не съм чел ,но щом бфс го казва ще е така !Нещастници селски !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.07.2016 г.
-1
 
 
Като не четете новите правила на ФИФА - ей така ще си говорите глупости. Ползвайте ромските фондации за инфо - сигурен съм, че повече знаят от вас. Жалкари!
0
 
 
Илиянчо, срамно е да си треньор и да не си в час със съвременния футбол. Би трябвало да знаеш, че първо вашия гол беше очевадна засада. Голът на Ботев е със съмнения за засада, а вашият си е чиста засада. За мача -Х, но на трибуните пълна доминация за феновете на Ботев Пд.
-1
 
 
Илияне, докато този с бялата брада, куцузлията, седи до теб, Локо успех няма да има!
+3
 
 
Илияне, уважавам те, защото си скромен и достоен човек. Но да говориш, че нашия гол е от засада при условие, че вашия беше нарисувана такава е меко казано смешно. Не се излагай, мачът беше като цяло тъп и равностоен. Резултатът е адекватен на играта и на двата отбора. Дузпа в началото със сигурност нямаше и се видя от 5 камери, че топката удари бека ни в корема. Стига сте търсили под вола теле.
+2
 
 
Илианчо, локо също вкара гол от засада! Виж Камбурчето къде се намираше при гола ! Ама нищо де играй си ролята на ощетен, отива ти :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: