ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (19)
Пловдив напълни стадион "Лазур", а Бургас ще може ли?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:10 / 03.08.2016Коментари (20)9356
© Plovdiv24.bg
В събота Пловдив показа, не само на Бургас, но и на цяла България, защо е най-футболният град. На старта на първенството над 9 хиляди фенове на Ботев и Локо пропътуваха 260 километра и напълниха стадион "Лазур".

Като футболни достойнства пловдивското дерби не беше кой знае какво, но откъм емоции нямаше равно. През целия ден се пееха песни, направи се незабравима хореография, атмосферата на стадиона бе неописуема. Е, не липсваха и ексцесии... но сблъсъците между т

© Plovdiv24.bg
ези два отбора винаги са епични. Неслучайно през уикенда всички погледи бяха приковани към дербито.

Дотолкова, че привържениците на бургаските отбори се почувстваха някак засегнати. "Цял ден четем какво направили феновете на Ботев и Локомотив... В петък Нефтохимик ще изиграе първия си домакински мач
© Plovdiv24.bg
на стадион "Лазур", него ще го удостоите ли с такова внимание", атакуваха ни от зелената агитка.

А Вие, уважаеми фенове? Вие ще уважите ли любимия си отбор? Защото преди десетина дни, когато "шейховете" представяха отбора за новия сезон, стадионът беше почти празен. Е, не почти, имаше 50-ина човека - обикновени зяпачи и нито помен от колоритната агитка, която преди години обикаляше цялата страна с отбора, независимо в коя група играе и с кой съперник.

Да, може би и на Вас ви е писнало от драмите във футбола, може би и на Вас не ви е било лесно последните години, когато Нефтохимик беше системно мачкан за сметка на други и когато около любимия ви отбор витаеха грозни съмнения. Това бяха годините, в които интригите затриваха футбола в Бургас.

Но днес Нефтохимик отново играе редом до големите. И ги посреща на собствения си стадион. Днес "шейховете" имат подкрепата и на община Бургас, и на спонсорите. Това, от което наистина имат нужда обаче, е любовта на феновете. Тези фенове, които преди години пълнеха стадион "Нефтохимик" и превръщаха всеки мач в истински празник за града.

За да върне Нефтохимик някогашната си слава, има нужда от Вас - феновете, във всеки мач, защото истината е, че заради Вас съществува. Ако Ви нямаше, клубът отдавна щеше да рита по селата и мачовете в елита щяха да само приятен спомен от миналото.

Заради това докажете, че все още обичате истински любимия си клуб. Започнете още този петък - срещу Дунав Русе. Покажете, че можете да бъдете силни не само зад клавиатурите, но и по трибуните. Тогава и ние ще пишем за Вас - феновете на Нефтохимик, онези, които не предадоха отбора и в най-тежките му години!

Източник: Стиляна Божидарова
Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
сега парво палнете си стадиона ама не да има селски прояви да 4упете седалки това лие да си фен от ботев или локо да идват надрусани да ходят да 4упят в морската градина както стадиона .Бе6е ми достата4но да гледам от левски наркоманите аз ко сам 6те ви изгоня от лазур да играете драй те се малко по сериозноходете си пловдив уз4упете си седалките толкоз гледаите си отборите не мислете нафата 6тего наплним ама заради вас няма седалки толкоз
+6
 
 
Тогава нека оправят стадион Пловдив поне на него да се играят дербитата а и националите ще приемат мачовете на него.
0
 
 
"В събота Пловдив показа, не само на Бургас, но и на цяла България, защо е най-футболният град" И най вече на онези от "провинцията " където си мислят че живеят в друг свят "
на 03.08.2016 г.
0
 
 
Общо на стадиона 5800 души по официални данни. Пловдив напълни другия път Лазур. Не е пълнен от мача ни с Болтън насам този стадион.
-1
 
 
на стадион Лазур имаше всичко без футбол, гледал си друг мач рџ?‰
-3
 
 
Как бургазлии да напълнят стадиона след като пловдивските т.н. футболни запалянковци потрошиха седалките? Та то сега на по-голямата част от трибуните няма къде да се сяда...
+6
 
 
Агитка да има :D Хубаво е, че са се събрали толкова фенове, ама наистина... културните сред тях са малко
+2
 
 
Показахме една селяния в Бургас.Футбол нямаше но пък лумпени колкото искаш.Иска се това което прави Лудогорец и тогава стадионите ще се напълнят с нормални хора.Локо пд има още много какво да покажат .Ботеу не ги коменирам защото не ме интересуват.Само Локо пд и искаме от вас игра момчета .
+1
 
 
Да показаха как се троши и вандалства
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: