ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ачо Пеперудата се оказа водач на една от най-бруталните бургаски банди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 04.08.2016Коментари (32)27983
© 24 часа
31-годишният Ангел Радичев - Ачо Пеперудата, който заплаши шофьор на автобус с убийство, се оказа охранител на бургаския лихварски бос Любен Джублилов. 

Пеперудата буквално побеснял от дързостта на изпреварилия го шофьор на автобус и го принудил да отбие в аварийната лента на магистралата. Без да се съобрази, че засеклият го водач на рейс вози около 50 пътници за морето, сред които майки с деца. Джигитът започнал да рита по автобуса и да сипе свирепи закани по уплашения шофьор.

Ангел действително е опасен и като нищо може да изпълни заканата си да убие от бой засеклия го шофьор. Защото Ачо е известен в града като предводител на една от най-бруталните банди - тази на лихварските босове Любен Джубрилов и Тодор Атанасов - Томи Черния, твърди "Уикенд".

През 2009 г. бандата на Джубрилов, който е племенник на популярния бургаски актьор Георги Джубрилов, бе разбита, а самият той бе обявен за лихварски бос, който притиска длъжниците му да приписват имоти, заложени срещу мизерни суми.

Джубрилов се укри в Гърция и бе дирен дълго време от Интерпол, преди да стане защитен свидетел срещу друг мастит обитател на бургаския ъндърграунд - Венци Чамурджиев, и да реши проблемите си с правосъдието.

Докато Джубрилов бе извън България, стотиците му длъжници не бяха оставени на мира. Със събирането на парите е бил натоварен именно воденият в Карнобат Ангел Радичев. Здравенякът е наричан Ачо Пеперудата в Бургас заради навика си да върти в ръка нож тип "пеперуда".

Ангел отчитал парите от лихвите, събирани силово от него и бандата му на съдружника на Джубрилов - Томи Черния.

Преди 4 години Ачо Пеперудата се забърка в тежък криминален инцидент, докато изпълнява задачата си на събирач на дългове. 

През февруари 2012 г. бандитът причаква заедно с Томи Атанасов синовете на бургаския автотърговец Спас Стоилов - братята Николай и Стоян Стоилови пред заведение за бързо хранене в бургаския мол "Галерия".

Двамата младежи са атакувани заради дълг на баща им от 80 000 лева към Томи Черния. Момчетата на Спас Стоилов обаче дават неочакван отпор на Ачо Пеперудата. Единият вади нож и наръгва в крака карнобатския агресор.

Минути по-късно са арестувани, задържан е и Ангел Радичев, както и синът на Томи Черния, Четиримата обаче отричат да се познават, пред прокуратурата те твърдят, че мелето с ножове в бургаския мол е предизвикано заради момиче. 

Така лихварите се отървават без присъда, а по-късно автотърговецът Спас Стоилов връща парите, които по-рано взел с 30 % лихва.

Мелето в мола и заканите за убийство, които Ангел Радичев отправи към шофьора на автобус не са единствените му провинения. Той е съден няколко пъти за различни престъпления, но никога не е влизал в затвора.

"От малък беше разбойник. Като завърши средно образование, започна работа при алкохолния бос Миню Стайков, но онзи го изгони бързо-бързо, защото го надушил, че не е добре с нервите и употребява наркотици. След това Ангел се установи в Бургас и стана мутра на Джубрилов и Томи Черния. 

Мерцедесът, който шофира, не е негова собственост, а на един милионер от Бургас, който е сред собствениците на хотел "Приморец". Странно как е поверил колата си на такъв бандит и джигит като Ачо Пеперудата. Явно и на хотелиерите не им е много чист косъмът", коментират инцидента жителите на Бургас.



Още по темата: общо новини по темата: 9
05.04.2017 »
01.09.2016 »
09.08.2016 »
08.08.2016 »
05.08.2016 »
05.08.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Значи за този цървул съдебната система не работи, а за нашите две момчета от Ботев и Локомотив по една кофа бой и гърчене за нищо. Май май трябва сериозно да забравим тази дестинация за в бъдеще.
на 06.08.2016 г.
+2
 
 
Сега тоя Ачо се оказа опасен,но по време на инцидента никой не го е знаел. Работата е там,че само някаква женичка се обади от цял рейс и веднага уплашени жени и изшъткаха да си мълчи а за мъже нищо не чух и явно са си глътнали езика. В един рейс има 40 души и не вярвам поне 5 от тях да не са били на възраст между 20 и 50 годинишни. Ами слезте спукайте му главата и гърба,че и задника от шутове и го оставете на магистралата да видим ще успее ли да стигне в Бургас преди рейса и да организира 10 души да бият шофьора! Да ама не. Е нищо де и все пак при такива случаи,когато правото е на ваша страна а силата също аз призовавам към саморазправа,нищо че сме в 21 век!
+4
 
 
Ако шофьора на рейса е бивш военен или полицай(каквито ги има доста) и извади пистолета да му пръсне кухата кофа, какво става, а? Ачо тЪпира!
+4
 
 
Всеки батко си има батко нали знаете приказката.... :)
+3
 
 
Докато не попаднат на маистора си както стана преди години с един в меден рудник
+5
 
 
За съжаление България е пълна с такива изроди. Няма никакъв страх от закона. За морал да не говорим.. трагедия!
+3
 
 
Еййййй аман от изроди в тая страна аман бееее
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: