ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
До 8 г. затвор грозят 18-годишната Мария, която уби изнасилвача си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 04.08.2016Коментари (69)15635
©
До 8 години затвор грозят 18-годишната Мария, която успя да наръга насилника си, а по-късно той издъхна.

"Мария е добро момиче, съобразителна и мила. Не влиза в разпри с никого. За да убие изнасилвача си, той първи трябва да й е посегнал." Това казаха пред "168 часа" приятелки на 18-годишната Мария Гиздева, пожелали анонимност.

На 25 юли в опит да се защити ученичката наръга с джобно ножче в корема и слабините 62-годишния Богдан Динев, докато я изнасилвал в дома си. Тя прерязала феморалната артерия на нападателя си. В такива случаи човек за 2-3 минути губи огромни количества кръв. Ударът бил фатален. Пълна мистерия е как тя се озовала в дома на човек, известен с криминалните си прояви. Според адвоката й Валентин Димитров нападателят поканил Мария, за да й покаже снимка на дъщеря си. Родителите й твърдят, че малко преди инцидента дъщеря им споделила, че в заведението, където работи, идвал един добър дядо.

Мъжът е известен с прякора Боньо Фаса.

Има богато криминално минало, лежал е над 28 г. в пазарджишкия и старозагорския затвор 19 от тях - за посегателства над други момичета. Едното се свързало чрез фейсбук с адвоката на Мария Валентин Димитров.

"Тя ми писа, за да разкаже как мъжът я е насилил. За да се спаси от него, се хвърлила от четвъртия етаж - от 11 метра височина, цялата била потрошена. Най-вероятно е останала инвалид. С мен се свърза и мъж, който разкри, че през 90-те години Динев е бил ухапан от жена, която се опитал да изнасили. Тогава той озверял и й извадил зъбите с клещи", разказва Димитров.

Приятелките на Мария твърдят, че ученичката не е споделяла нищо за Динев. "Изобщо не сме говорили за този човек. Ние също не го познаваме, а и не бихме желали предвид неговото минало. Но тя е нежно момиче, което не би посегнало на някого. Със сигурност той я е предизвикал. Нея можеш да я видиш винаги с широка усмивка, готова да ти помогне, когато имаш нужда. Тя не е конфликтна личност."



Още по темата: общо новини по темата: 19
17.10.2018 »
23.07.2018 »
24.10.2016 »
19.10.2016 »
02.10.2016 »
30.09.2016 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако наистина го е убила при защита, трябва да си живее живота свободно (извън килията).
0
 
 
Не защитавам никой но искам да ви припомня едно нещо- в тази сфера, за съжаление, се получава така че морала трябва да остане на заден план пред закона ... Ако не могат да се намерят добри доказателства на нейна страна, които да я изкарат от там разбира се че няма как само от морална страна да я освободят ... Само едно ми е много интересно- тя каква работа е имала там ... рџ?‰
0
 
 
Не обичам да обиждам ама толкова ли малоумни хора,които си нямат работа пишат тук и защитава убития ? Какво изобщо ви пука как е станало,ако ще и някой да й е платил за да го убие,какво от това ? Само да попитам дали спите спокойно и дали мислите за дъщерите ви,когато защитавате подобен човек ??
0
 
 
Дес, ти си най - тъпата, ФБ коментаторка, която е писала нещо по тази тема!
0
 
 
После американците били тъпи... По-тъпо същество от балканския субект няма (може би само в Русия, но там вече са примати).
0
 
 
Ами на нея къде и е ума? Голяма е достатъчно, за да преценява ситуацията. Да, гадно е постъпил, ама тя му е отишла "на крака", нали?
+1
 
 
Не настройвайте обществото, момичето е невинно, ще го докаще и европейския съд, ...
+1
 
 
Колкото по-бързо всеки от нас проумее, че преди 70 години на "съдебната" ни система е наложена една-единствена мисия, а именно да брани на всяка цена една властваща прослойка с потомците й и всичките й метастази сред убийци, крадци и насилници, толкова по-бързо ще направим промяната. Ясно е, че неизбежният катаклизъм в България ще настъпи от решение на някой самозабравил се "съдебен" състав.
0
 
 
тва не е истина...същевременно, циганин- дерибей от дпс заедно с краставия си катун, цигани, се гаври, бие и ограбва българин на общински язовир и му бива повдигнато обвинение само за средна телестна повреда !!!
+3
 
 
дори и да успеят да я осъдят ... президента новия стария или който и да е по това време трябва да я помилва на момента :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: