ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тежко поражение за Ботев от "изчерпания" Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:09 / 06.08.2016Коментари (18)8881
Ботев загуби от Лудогорец с 1:4 като гост в мач от втория кръг на Първа професионална лига. Макар и с част от т.нар. си резерви, тимът на домакините не изглеждаше "емоционално и физически изцерпан", както се надяваше треньорът на Ботев Николай Костов.

Стенио (2 мин.) се разписа за "канарчетата", докато попаденията за шампионите бяха дело на Сисиньо (9), Марселиньо (19), Кешеру (45-дузпа) и Кишада (53).

Така жълто-черните останаха с актив от една точка.

Иначе мачът започна чудесно за Ботев и още в 80-ата секунда пловдивчани поведоха в резултата. Тодор Неделев центрира от корнер в наказателното поле, където вратарят Борян закъсня с излизането си и Стенио засече с рамо за 0:1.

Само 7 минути по-късно обаче Лудогорец изравни. Марселиньо изведе Сисиньо сам срещу вратаря Георги Георгиев и последва прехвърлящ диагонален удар за 1:1.

В 19-ата минута шампионите стигнаха до пълен обрат. Марселиньо изпълни перфектно фаул над стената, при който Георги Георгиев не мръдна и се стигна до 2:1.

В самия край на първото полувреме Сисиньо бе препънат в наказателното поле от Костадин Стоянов и съдията Николай Йорданов отсъди дузпа. Кешеру бе точен от бялата точка, покачвайки резултата на 3:1.

В 53-ата минута Лудогорец отбеляза най-красивия си гол в мача. Мисиджан намери с отличен пас Кишада в наказателното поле на Ботев, а той разстреля Георги Георгиев за крайното 4:1.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Крум Стоянов, Костадин Стоянов, Радослав Терзиев, Цветомир Панов, Серкан Юсеин, Стенио (64- Асен Чандъров), Фелипе Бризола (90- Яя Меледже), Жоао Паоло, Тодор Неделев, Иван Стоянов (75- Даниел Кутев).



Още по темата: общо новини по темата: 16
11.08.2016
10.08.2016
10.08.2016
09.08.2016
09.08.2016
09.08.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.08.2016 г.
+2
 
 
Случи се най-логичното..няма как да се преборим с рязаните. Много сме зле в защита, добре, че взехме Стенио, та да помага. Двамата Стояновци са пълна дупка отзад, Радо не може да надскочи себе си и май това му е тавана, само Панов се справя и то не всеки път. Серкан - с него и без него - все тая. Бразилците и Тошко трябва да дадат още от себе си - имат качества. Тактиката със забит напред Иван Стоянов не е успешна, става лесна плячка - трябват ни масирани атаки. И още сработване на отбора.
0
 
 
Голям отбор,големи футболисти,всички бразилци в националния.Е питам аз тогава защо отложиха мача си от първия кръг,нали имат "големи" звезди и на резервната скамейка.Затова отбора е съставен от близо 28 футболисти,за да може едни да играят в турнира,други за първенството както големите отбори.Е нали са голям отбор,все ги сравняват със западните,там не помня някой да отлага мачове когато и както си иска.Звезда играха в събота преди мача с Лудогорец.Но тук един "бос" на една фирма за легално произвеждане на наркотици и държащ правата за ТВ излъчване на мачовете си си прави каквото си иска с помощта на една друга мафия-БФС.Поръчкови съдии,и вече се започна.Гледах и мача на ЦСКА,някои не могат да превъзмогнат,че и те си стъпват на краката както Ботев преди време.Там съдията беше забравил,че на терена са два отбора и за другия трябва да се свирят фаулове.Но чсно е,че Лудогорец пак "ТРЯБВА" ДА СА ШАМПИОНИ иначе няма пари за дрога.
-2
 
 
Здравейте на всички канарчета и Ботевисти не се ядосвайте отборът ни е обречен всеки които е заставал в ръководството или като тренер е бил с цел колкото е останало за лапане да го излапат и да изчезнат и всичко се командва от шопите така ще е и с локУто и спартак и марица прогнозата е в най стария и футболен наш град Пловдив да няма развитие на никакъв спорт нищо че най добрите спортисти и футболисти излизат от нашия град но за каво ли се ядосвам като кучето си лае кервана си върви хайде живи и здрави и успех на канарчетата които още се доразвиват в отбора и като се развият да хващат пътя на някъде защото в този гред няма развитие но да не забравят емблемата на отбора никога Ботев е в сърцата ни до края на живота Успеххххх канарчета.....
0
 
 
Колеги, не си правете илюзиите, че който и да е български отбор може да играе срещу Лудогорец и да постигне нещо. Тая година имат много силен отбор, най-силният, който досега са правили. Не само ще влязат, но и ще излязат поне втори от групите на шампионската лига. Ще са сензацията, дано само да не се натресат от рано на Реал, Барса или Байерн. А Ботев почти ми харесаха, само да не бяха неадекватното стоене на Гошо Георгиев при втория гол и крайно пресилената дузпа за третия - можеше интригата да се запази до края. В предишни години не сме имали отбор да атакуваме до 92 минута на Лудогорец Арена, щяха всички да са издъхнали още на почивката, така че имам някаква надежда за по-добри дни. А и класирането ни няма да се реши от мачовете с Лудогорец, важно е да си вземем точките от Пирин, Монтана, Локо ГО, Нафтата, Дунав, Верея и пр. кръводарители. Миналата година ако си бяхме взели лесните точки щяхме да сме далеч по-напред. Ясно ще си проличи накъде сме тръгнали от предстоящия мач със Славия. Миналата година 4 безответни и силно нагарчащи загуби, които класираха Славия в Европа. Едни и същи собственици. Сега ако пак почнем да кръводаряваме на овчите, то е ясно, че и тоя сезон момчетата ще ритат за здраве и нищо добро не ни чака...
-5
 
 
Тези НЕЩАТНИЦИ пак са ГО налапали....Хм, сефте....!!!
+2
 
 
Отборът не е чак толкова лош. Според мен по прилича на нещо в сравнение с миналия сезон. Защитата се очертава като най - проблемната зона. Естествено трябва да минат още няколко мача за сработване преди да се почне с присъдите. Дразнещо е, че днес евробойците се бяха подсигурили със съдия. Ей така, за всеки случай. Този фаул и тази дузпа посмъртно нямаше да бъдат свирени от този смешник, ако бяха в полза на Ботев. При 3:1, вече мачът изгуби смисъл.
0
 
 
Най-накрая този Костов го изкъпаха.То бива бива да ходиш с мазна коса ама това неговото е наглост
0
 
 
Изчерпаното Орле ги клъвна 4 пъти ! Защо го подразнихте в началото А ?
+6
 
 
В Разград е трудно ,но можехте да се възползвате по-добре от гола който вкарахте.Лесно ви падна гарда.
+6
 
 
Шампионите на България щяха сензационно да загубят, ако мачът се играеше 9 минути.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: