ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зрелищно реми между Локо и Левски на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:55 / 07.08.2016Коментари (10)6473
Веселин Марчев вкара първия гол в мача още в 3-ата минута
Локомотив Пловдив и Левски завършиха 2:2 в зрелищен мач от втория кръг на Първа професионална лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра на Лаута и бе първи за черно-белите на новия терен.

Веселин Марчев (3) и Мартин Камбуров (66-дузпа) бяха точни за "смърфовете", които играха с юбилейния си черен екип. Попаденията за Левски пък бяха дело на Нар (12) и Адениджи (13).

По този начин Локо записа второ поредно равенство и има 2 точки в актива си.

Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на шампиона с Локо от 2004 година Траян Дянков и Емил Пиргов - баща на футболистите Илко Пиргов (Локо) и Димитър Пиргов (Левски).

Локо имаше шанса да открие резултата още при първата си сериозна атака. След грешка на Франсис Нар в 3-ата минута Симеон Райков шутира, но топката рикошира в крак на защитник. При добавката Веселин Марчев стреля силно в напречната грледа, след което топката влезе в мрежата зад Йоргачевич за 1:0.

Левски успя да обърне мача с два гола в рамките само на една минута. Първо в 12-ата минута Антонио Аниете изскочи зад защитата на Локо, но Илко Пиргов спаси удара му. Последва нов шут на испанеца в гредата. Рикоширалата топка отиде към непокрития Франсис Нар и той от 2-3 метра на празна врата я прати в мрежата за 1:1.

40-ина секунди по-късно ужасяваща грешка на Илко Пиргов доведе до втори гол за Левски. Вратарят искаше да подаде към свой съотборник, но вместо това я подари на Адениджи и той въпреки учудването си я ритна в мрежата за 1:2.

В 21-ата минута Локо бе близо до изравняьване. Симеон Райков центрира от фаул в пеналта, където Димитър Везалов засече с глава, но в гредата.

Първите 15-ина минути на второто полувреме протекоха без сериозни положения пред двете врати, като най-интересното бяха хореографиите на двете агитки. Мачът дори бе прекъснат за минута заради димната завеса, сътворена от фоерверките и димките на феновете на Левски.

В 65-ата минута влезлият на смяна Димо Бакалов проби отляво и нахлу в наказателното поле, където беше препънат от Сандсберг. Реферът Никола Попов отсъди дузпа, а капитанът Мартин Камбуров бе точен от бялата точка за 2:2. Това бе попадение №13 за Императора във вратата на Левски.

Четвърт час преди края Ванчо Траянов получи контузия в глезена и Локо игра 4-5 минути с човек по-малко, докато се извърши смяната с Умарбаев. През това време Левски пропусна удобна възможност за трети гол чрез Нар.

В 85-ата минута Локо можеше да реши всичко в мача. Веселин Марчев направи бърз пробив по дясното крило. Последва центриране по земя пред малкия пеналт, където Мартин Камбуров засече с крак, но топката се удари в напречната греда, тупна точно върху голлинията и се върна на терена.

СТАТИСТИКА:

Локо (Пд) - Левски 2:2
Голмайстори
: 1:0 Веселин Марчев (3), 1:1 Франсис Нар (12), 1:2 Бабатунде Адениджи (13), 2:2 Мартин Камбуров (66-дузпа)

Локо (Пд): Илко Пиргов, Пламен Крумов, Кирил Котев, Ясин Амрауи, Ванчо Траянов (79- Парвизджон Умарбаев), Мартин Райнов, Веселин Марчев (86- Аймен Суда), Симеон Райков (55- Димо Бакалов), Дани Кики, Мартин Камбуров.

Левски: Боян Йоргачевич, Димитър Пиргов, Александър Д. Александров, Франсис Нар, Джереми Де Ноер, Роман Прохазка, Бабатунде Адениджи (60- Венци Христов), Антонио Аниете (90+2- Станислав Иванов), Симеон Сандсберг (70- Мики Орачев), Александър Е. Александров, Георги Костадинов.



Още по темата: общо новини по темата: 21
09.08.2016
08.08.2016
08.08.2016
08.08.2016
07.08.2016
07.08.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В анализаторските среди,където се гледа много сериозно и професионално има закон - 3 гола за 15 мин - 80 % тото .. кой,за кой,от кой,за какво .. няма значение
-1
 
 
Само една дузпа ли ви дадоха?Трябват ви поне три,иначе пак трябва да пеете ...... съдията,съдията пед....ст.
0
 
 
Можеше да победим, а можеше и да загубим. Дузпата е безспорна, блъсна го с лявата ръка в гърба и го събори. Друг е въпросът, че в левски на са свикнали да дават такива дузпи срещу тях в нашето първенство. В предишния мач на Лаута имаше две такива положения, но съдията си затрая. Същия играч, който направи дузпата(№23), трябваше да бъде изгонен по-късно, но вместо да му даде втори жълт картон, съдията се направи на разсеян и остави да го сменят, докато гледаше каква е контузията на Котев.
0
 
 
Трудно ми е да повярвам, че не успяхме да победим Ботев и Левски при положение, че двата отбора са в най-слабото си състояние от години. Днес поне мачът беше зрелищен, а дойдоха и хора. Теренът е перфектен, а положенията ще започнат да влизат в течение на шампионата. Бях точно на линията за дузпата и тя беше 100-процентова - положението на Камбура беше на гол-линията.
-1
 
 
Ей мъ какъв екип имами самооо.От промазен плат,дет праят от негу палатки,чадъри и комарници!Ами що не написъхми имената?От жълтити ли видяхми или нямъ боя?Ъ?Пък съ им съ смяхми.Каръй,наздрави!
+1
 
 
С интерес очаквам мнението на Илиан Илиев за съдийството.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: