ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Генерал Радев ще ни обединява около тест за бременност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 10.08.2016Коментари (6)7049
© Plovdiv24.bg
Пред левите сили в страната се открива идеален шанс за нов провал. Особено, ако се опитат да сложат пагон на президентската институция. И това при положение, че руските интереси у нас стават все по-агресивни, поощрявани от колебливите действия на изплашени десни политици. На този фон провалът ще е грандиозен, а Корнелия Нинова едва ли ще изкара до следващите парламентарни избори като шеф на няколко фракции в БСП.

Откъде го извадиха този генерал Радев знае само Първанов, може би. Сега се опитва да разбере и Корнелия, която първо трябва да фалшифицира резултатите от вътрешното допитване сред червените редици, за да вкара генерала сред първите шест номинирани. После да обясни на електората кой е той и защо предлага човек на Първанов. Много сложна задача, чието решение нито един червен пленум не е в състояние да намери. Както казва Татяна Дончева, БСП се оказа тресавище - каквото и да направиш, потъваш.

Самата тя реши да не потъва заедно с хората на Гоце, а съвсем самостоятелно. И тъй като си беше въобразила, че може да е единната кандидатура на левицата, сега ни обяснява какво било единна левица. Нищо особено, това го знаем. И чеп за зеле не става от нея. Затова се появи генерал Румен Радев. Защото за хора като Първанов обединена левица означава мощен фронт срещу европейското бъдеще на страната и шпалир за руските интереси у нас.

И ни пробутват генерал обединител. Той какъв обединител е? Защото имаме две възможности за обединение. Първата е около факта, че сме член на европейското семейство и няма да подаваме молба за развод. Втората е отново да пуснем Русия в леглото си и всеки месец да си правим тест за бременност.

Тогава е очевидно, че нямаме нужда от генерал Радев, който смята, че партньорството с НАТО за охрана на въздушните ни граници е предателство. Генералът горещо ни препоръчва да ползваме редовно тестовете за бременност.

Тогава е очевидно също, че офертата на генерала няма как да изпълзи от тресавището на обединената левица. Тя може да заинтересува само онези, които се надяват, че българинът все още не е направил своя избор. Каквото и да говорим за него, той вече не иска да забременява насилствено. Тази негова съпротива ще сложи своя белег и на президентските избори. Другото изглежда нелогично и може да чуе само на червен пленум.

А в същото време някои представители на десните сили се кефят на демокрацията в Турция, лично я наблюдават и се хвалят публично в мрежата - точно когато реформаторите се напъват да родят единна кандидатура. Тяхната единност много прилича на лявата.



Още по темата: общо новини по темата: 265
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не съм БЕСЕПАР , но ще гласувам за този човек
+2
 
 
Един от малкото кадърни мъже, сравнете ми едно пе*алче което стои на чело на държавата с този човек. Нито по визия, нито по риторика , нито по обноски , нито по образувание може да се класира.
+3
 
 
Ако ген. Радев се кандидатира за президент аз лично ще гласувам за него. Той е много повече МЪЖ и ГЕНЕРАЛ от някои други самозванци. Противник е на тази политика и аз го подкрепям в това му начинание. Дано само да успее да направи наистина това което е решил. С руснаците ще сме много по-добре от колкото с НАТО!
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 10.08.2016 г.
+6
 
 
Много приказки ,много много нещо,направо те заливат като с лава от кратер. И все от брадати козели, имащи себе си за интелектуалци,с дебели червено-сини носове,почващи с алкохола още от обяд,само и само да изкарат някой лев за следващата пиячка. Не съм нито червен,нито син,нито пенбян,защото всичките те докараха държавицата ни на тоя хал.Обаче не съм и толкова наивен да вярвам на хора които се продават за една ракия.Също като мингяните от Столипиново,като има дарения от католическата църква - стават католици,от протестанската -стават протестанти, ...и естествено дарения /ако въ0бще има такива/ от секви други аванти. Хубав ден на всички.
+7
 
 
А в еврогейското семейство противозачатъчни ли използваме?! Макар, че изповядваме еврогейските ценности и там има опастност да ни забременят! И редовно го правят според мен! И само да попитам - какво разбирате под "десни политици" - Костов ли, Плевнелиев ли, Борисов ли ...? Или други бивши видни партийни дейци?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: