ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиев: С парите, които предлагаме, трудно ще привлечем добър футболист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:15 / 10.08.2016Коментари (8)5812
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев призна, че ръководството на клуба не е разполагало с достатъчно финансови средства, за да се привлече добър чуждестранен футболист, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"С това, което предлагаме, трудно ще привлечем добър играч. С тези финансови условия, които предлагахме, можеше да привлечем чужденец, но той нямаше да е по-добър от нашите футболисти", заяви Илиан Илиев на днешната си пресконференция на Лаута.

"Настроението в отбора със сигурност можеше да е и по-добро, защото можехме да имаме 6 точки от първите 2 мача", допълни специалистът.

"При новия треньор отборът на Монтана е стегнат, играе добре в дефанзивен план. Така че ни очаква труден мач, в който ще се опитаме да вземем трите точки. В отбора ни няма контузени футболисти. Тези, които имаха болежки след мача с Левски, вече са добре", каза още наставникът на черно-белите.

Вижте цялата пресконференция на Илиан Илиев в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 11
16.08.2016
15.08.2016
13.08.2016
12.08.2016
12.08.2016
12.08.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
добре че има и толкова ....1 700 000 лв за сезон не е толкова голяма сума , но ги осигурява един човек ... лошото е , че се разминават очакванията му с реалностите (жълтурите с 4 500 000 лв капитал пак ще са след нас ) . За силен отбор , качествена селекция и резултати трябва тази сума да се умножи по 5 ....само да спомена че една Верея получиха по 3000 лв премия на човек за победата над ЦСКА , така че ....СИЛНИ -СЛАБИ за тези пари толкова
+1
 
 
И само с български футболисти може да се гради приличен отбор. По-добре предварително да са ясни финансовите параметри, а договорените заплати да се получават навреме. Заплати над 1500 лв за нашия стандарт са повече от добри. Не съм чувал в някое интервю Крушарски да е казвал, че е супер богат и ще раздава огромни заплати. Затова искаше помощ от общината.
+2
 
 
Крюшо няма пари да издържа отбор от първата шестица в А група. Тепърва ще разберете някои неща. Затова с кеф освободи Бадема и Иван Иванов. Всички балони и сладки приказки за бази и стадиони са прах в очите. От чергата на нашите собственици е, на които им даваме един месец да подновят строежа - иначе, ще ги смятаме за лъжци.
-2
 
 
Иляне когато Крушарски докара някавки футболисти ти не иска дори да ги видиш иска ти да си правиш селекцкя сега не се управдавай има много чужденци които стават аманяма кой да ги види а на Сандански щ не го взехте щот тоя Райнов не сгава имаме само Ванчо добре че е той.Никва селекция не направи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: