ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Резултатите от аутопсията на загиналото в пловдивски магазин дете са ясни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 13.08.2016Коментари (51)44571
© Google
Ясни са резултатите от аутопсията на загиналото вчера дете в пловдивския магазин "Алати". Според тях 2-годишното момченце е починало от двойна травма - една на главата и друга в областта на гръдния кош. 

Инцидентът се проверява от Районна прокуратура - Пловдив. Образувано е досъдебно производство. За причиняване на смърт по непредпазливост законът предвижда затвор до 5 години.



Още по темата: общо новини по темата: 6
27.10.2021 »
15.08.2016 »
13.08.2016 »
13.08.2016 »
12.08.2016 »
12.08.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
защо трябва да сипвате сол в раните . на родители и близки . пишете нещо радостно . пишете . че сте умни . много от нас . ще ви повярват !
0
 
 
Аз работя в мебелен магазин. Днес Имах клиенти с 2 деца, едното от които не спираше да скача и отваря/затваря всяка врата на секция със замах. Ако някоя витрина му беше паднала на главата, щях да бъда съден за 5 години ?
на 14.08.2016 г.
+1
 
 
Милото пиленце!На господ му е трябвало ангелче и той си го е взел.Не укорявайте майката. Това е пръст на съдбата,на жестоката съдба.Всички жалим за детето и правим противоречиви коментари,но всички знаем,че практически не може да се упражнява сто процента контрол върху деца.Не може да ги контролираш непрекъснато когато спят, лазят по пода,играят под масата в другата стая с играчки и други деца,когато ходят на градина или училище.Вярващ съм,но процесите в семейството и личните неща си ги управлявам сам,така че, мисля,че е по-добре е да учим децата на самостоятелност и да се надяваме господ да ги пази,защото и от една невинна пъпчица,от едно зъбче,дете може да си отиде от този свят.А и не само дете.Четем всеки ден какво става около нас.Нима някой е можел да предвиди какво ще стане с него в следващият миг,за да се предпази или да върне назад лентата на живота?
+1
 
 
Съболезнования за семейството, наистина хората трябва да не изпускат децата си от поглед, но размишлявах и всъщност вината е и в двете страни, защото все пак всичко наистина трябва да е укрепено здраво, за да не се стига до инциденти като този. Представете си ако удари някой по-силен трус какво би станало, ако нямат нужното укрепление артикулите и стилажите.
+2
 
 
Не съдете родителите!!Който не е губил дете не знае мъката на родителя, кой иска детето му да почине .....????Аз в момента скърбя за детето си !!!!!
+6
 
 
Защото сега под "разходка" младите разбират блеене по моловете и големите магазини, а не дишане на свеж въздух и катерене по катерушките в парка. Пази, Боже, нелепа история. Да не дава Господ никому...
+5
 
 
Идвам Ви аз на гости, покатервам се на секцията и от там се прехвърлям на полюлея, падам на масата на която има супник и до него три свещника и умирам! Вие ли ще сте виновен, че съм се качил на секцията и от там съм изминал целия път до смъртта или аз сам съм си виновен? Това е въпрос и лесен отговор на хората, които обвиняват магазина. Ако в магазина се забрани достъпа на деца е дискриминация, а ако влезнат може би според един в една друга статия по темата трябва да сложим по една бавачка? Няма виновни, а трябва да се извличат много поуки. Забележката ми към магазина е, че е прекалено тъмен в някой участъци и претрупан със стока. Може би трябва малко повечко пространство. Държавата трябва да въведе правила за всички магазини как трябва да влизат деца и хора с умствена изостаналост, да има изграден наръчник, който да се следи от Инспекцията по труда, защото той ще е вписан към Длъжностната характеристика на Служителя. Магазините като цяло да са малко по широки и с по малко стока, защото Лидъла например е така наблъскан с бутилки вино и алкохол, че едно дете спокойно може да мине да ги бутне и някоя бутилка да му потъне в главата.
+6
 
 
Да... жалко за детето.... но аз се чудя кой ще осъдят 5 години... значи дете там работа няма...ако е с родителите си плътно за ръка или в количката с детски седалки.... съжалявам за загубата,но за 1-2 секунди няма как да се покатери... така че ся ще търсят под вола теле...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Проблеми между шофьори от масовия транспорт и пътници
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: