ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гражданка: Най-лесно е да се намерят бушони, които да изгърмят като стане белята, но защо никой не прави нищо, преди да се случат белите
Автор: Васил Динев 10:58 / 22.08.2016Коментари (2)3200
© Plovdiv24.bg
Гражданка изказа мнение относно станалото с тютюневите складове в редакцията на Plovdiv24.bg. Ето и нейното емоционално послание:

Здравейте, не ви изпращам новина, позволявам си да ви изпратя мнение от името на една гражданка, живуща в Пловдив през последните 13 години. Обичам Пловдив повече от родния си град и правя каквото е във възможностите ми да го пазя чист и да го рекламирам като дестинация на всички свои познати в и извън България.

Последните няколко дни обаче ме подразни изключително много поредната намирисваща на фалш изява на някои местни "патриоти", които се обаждат само когато вече някоя беля е станала и започват наляво и надясно да искат оставки и да плачат по медиите или пък да направят някой "флашмоб", защото са модерни и с активни позиции...да ама след дъжд качулка...

Вижте например всички, които отидоха да слагат цветя, които даваха гневни коментари по медиите, които веднага скалъпиха инициативи във фейсбук, които искаха оставки на кмет, на общински съвет, правителство....сигурно и на Президента ще поискат. И всичко това започна, когато бутнаха сградата на Одрин, която и да не бяха я бутнали, до няколко години сигурно сама щеше да започне да пада, както и въпросните складове...

Е, мили мои будни граждани, къде бяхте вие, през последните 20, 30 или 40 години, когато тези сгради се рушаха, когато комунистите си ги разпределяха между свои хора и умишлено оставиха ценностите на града да рухнат, за да може после безпрепятствено да си усвоят. Защо не виждам поставени цветя пред Панаира, който така позорно ни отмъкват под носа? И пак кой стои зад това? КОЙ? Гергов и другите червени паразити...същите, които си освобождават място за нови молове и кооперации по "другия" начин...

Питам ви, мили мои съграждани, колко преди Тотев тези складове се рушаха??? ГОДИНИ, и то не 1 и 2...Най-лесно е да се намерят бушони, които да изгърмят като стане белята, но защо никой не прави нищо, ПРЕДИ да се случат белите.

Огледайте се на Главната, огледайте се на ул. Христо Г. Данов какви красиви сгради има, които са оставени да се превърнат в опасни руини!

Защо не отидем СЕГА и да поискаме нещо да се направи за всички тях от отговорните институции, ПРЕДИ да са се срутили и да убият някой, или да бъдат заменени от някой лъскав магазин???

Основната идея на това, което написах досега е,че трябва да се мисли и реагира по-рано и преди да се е случила бедата, след това има само останки и лешояди, които се хранят с тях...



Още по темата: общо новини по темата: 110
01.02.2022 »
24.11.2021 »
29.11.2020 »
12.10.2020 »
09.10.2020 »
03.10.2020 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.08.2016 г.
0
 
 
Жената, да е казала, че е излезнала СЕГА на "протест"? Протестът е форма на изразяване на гражданска позиция - въпрос на избор дали ще протестираш или не. Псевдопатриоти са онези с табелките в момента, които 30 години не са направили нищо за любимите им "паметници на културата" ;)
-1
 
 
А Вие къде бяхте през последните 13 г. ??? Не си спомням някой да е излязъл на протест за опазване на паметниците на културата, в случая складовете, като изключим протеста, когато започнаха да рушат склада зад Автогара юг!! Я стига с фалшив патриотизъм и ненужни никому мнения!!! Като не ви харесва тук идете си във Вашия град!! Писна ми от такива псевдо пловдивчани!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: