ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Само с далечни удари не става! Безидеен Ботев загуби от Верея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 22.08.2016Коментари (40)11826
© Plovdiv24.bg
Архимвна снимка
Ботев (Пд) загуби от Верея с 0:1 в мач от 4-ия кръг на Първа професионална лига, който се игра на стадион "Берое" в Стара Загора. Домакините вкараха гол при единственото си добро положение в 21-ата минута чрез Методи Костов.

Играта на жълто-черните пък бе доста безидейна, като се разчиташе предимно на далечни удари.

Това бе второ поражение за Ботев от началото на сезона, като тимът отиде на 10-о място във временното класиране с актив от 4 точки.

За първи път възпитаниците на треньора Николай Костов не успяха да спечелят точки, след като изостават в резултата - в предишните случаи "канарчетата" стигнаха до 1:1 с Локо (Пд) и 3:2 със Славия.

Срещата под Аязмото започна доста мудно и през първите 20-ина минути нямаше нито едно сериозно положение пред която и да е от двете врати.

Верея обаче имаше късмета да открие резултата при първата си добра атака. В 21-ата минута Сукуна изведе с хитър пас Илиян Йорданов - Змията по левия фланг. Юношата на Ботев центрира остро с левия крак към малкото наказателно поле, където Методи Костов засече с крак за 1:0.

Едва 3 минути след попадението дойде първият удар към вратата на домакините. Иван Стоянов пробва далечен шут, но топката излезе в аут.

В 26-ата минута Ботев получи правото да изпълни пряк свободен удар. Тодор Неделев чукна топката към Жоао Паоло, който шутира силно, но вратарят на Верея Пламен Колев изби, а след това бившият защитник на Локо (Пд) Здравко Илиев изчисти в корнер.

Пет минути преди почивката Жоало Пауло получи пас в дълбочина и напредна, след което отправи силен изстрел, но вратарят на старозагорци успя да избие. Малко след това Пламен Колев направи грешка при един не толкова силен удар на Тодор Неделев, но в крайна сметка топката излезе в корнер.

В 48-ата минута брацилецът Бризола пада на границата на наказателното поле след съприкосновение със защитник на Верея, но главният рефер не отсъди нарушение.

Малко по-късно претенции за дузпа имаха и домакините, след като Сукуна се строполи в пеналта след допир до Костадин Стоянов, но отново не последва съдийски сигнал.

Верея - Ботев (Пд) 1:0
Голмайстори
: 1:0 Методи Костов (21)

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Костадин Стоянов (60- Серкан Юсеин), Крум Стоянов, Стенио, Фелипе Бризола, Жоао Паоло, Тодор Неделев (73- Даниел Кутев), Иван Стоянов (68- Наско Милев), Асен Чандъров.



Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2016
23.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
20.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Брей чак на 10-то място ли сте. Много надолу канарчета сте, а ние вървим напред. ХАХАХА
+1
 
 
Казах ли ви още в самото начало ,че тоя костов не става за никакъв х.й?Никой тогава не ми повярва нали.'Собствениците' и те са собственици ..... на ВЕСТНИЦИ.Единият все бута НЕКАДЪРНИЯТ СИ СИН ДА ИГРАЕ РЕДОВНО а другият го НЯМА НИКЪДЕ .И к'ви собственици са тези измекяра?Да излезнат като мъже и да кажат кой колко пари СОБСТВЕНИ Е ИЗВАДИЛ ОТ ДЖОБА СИ И ЗА КАКВО ГИ Е ДАЛ.А не да ми се бият в гърдите ,че са собственици с по ЕДИН ЛЕВ В ДЖОБОВЕТЕ!!!Такъв собственик може да е всеки.АМАН ОТ КНИЖНИ МИЛИОНЕРИ!!!!!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
Забравих...напишете имената им на фланелките, та да знаем кои са и кого да псуваме!Аз съм културен...;-)))
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
Преди мача със "Славия" писах, че Костов е пътник, след мача с "Верея" съм сигурен, че е "мъртвец"...Собствениците нямат топки, футболистите нямат сърца...превърнахте любимият ми отбор в чучело!Аре ебете си путката майна всички...Малко съм груб и дързък, но вече ми писна!"Ботев" ще остане, ние ще сме верни, вие...вие сте времянки
0
 
 
костов има няква враческа руска депресия ще обяснявал, че ако направели изненадващ ход противника щял тоя провал да стане на футболиститe - не дорасъл селските да смачка а в Ботев?...
+12
 
 
Няма какво да се надявате на отговори. Ясно е, че ако имаха отговори, да са ги дали още преди една година. Това не са инвеститори, а ликвидатори на Ботев. Досега не направиха едно адекватно нещо. Целта им е една и те я постигат с всеки изминал ден, то е очевидно за всички.
+8
 
 
И тук ли те разкриха бе Костовой? Що така...?
+8
 
 
Костов , ако е мъжкар, както го дава ,да го лапа на всички наши фенове подред или да си ходи!Изборът е негов.Костов , бъди мъж!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: