ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов май намекна за оставка, разкритикува отбора и поиска среща с ръководството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:21 / 22.08.2016Коментари (11)7851
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Николай Костов логично остана разочарован от играта на своя отбор при загубата от Верея с 0:1. Наставникът разкритикува остро футболистите и намекна, че предстои сериозно решение за бъдещето му. Костов призна, че задължително трябва да направи сериозен анализ с ръководството на клуба.

Ето какво заяви специалистът веднага след последния съдийски сигнал на стадион "Берое" в Стара Загора:

"Имах претенции към някои от футболистите. Предварително сметнаха трите точки за сигурни. Предупредих ги, че съперникът ще се стреми по някакъв начин да отбележи и после да накъсва играта. Точно така се получи, но това е футболът, който е избрал да играе отборът на Верея".

"Няма как да ви назова конкретни имена. Не знам привържениците какъв диалог са имали към нашите футболисти. Мисля, че те предявяват претенции към начина, по който играе отборът. Трябва да се тренират някои неща и да се обръща по-голямо внимание към динамиката в атака".

"Колебливо играем в защита. Тези играчи въобще не са сработени. Коце Стоянов не може да намери себе си. Неговото присъствие е смутено, допуска елементарни грешки. В лицето на Крум Стоянов също виждам голямо колебание. При Панов - той се вписва по-добре към нещата".

"Миналата година имахме съвършено друг отбор. Подменихме целия отбор. В лицето на Неделев, Иван Стоянов и Жоао Паоло имахме надежда, че в нападение ще сме добре, но това не е така - поне в този мач не се получи".

"Мисля, че трябва да направим сериозен анализ с ръководителите, защото има напрежение върху играчите. Върху себе си винаги съм имал напрежение. Но сега е момент, в който да се вземат добри решения и да има добър анализ на това, което предстои".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Костов е поредния псевдо специалист които ще си тръгне.Лошото е след него агонията ще продължава.Клубът в този формат с тези собственици , ръководство и футболисти се очертава като най-слабият отбор в ПЪРВА ЛИГА
-1
 
 
да направят конкурс за треньор - някой с успехи в детската и юношеска школа-шампиони да са били-който все още да обучава и води контрол в проблемите със ставането и неставането на победите конкретно с всеки футболист...и т.н.
на 23.08.2016 г.
+4
 
 
Напълно неадекватна и некадърна измислена селекциа.....
+5
 
 
A Защо трябваше да се махат с лека ръка опитни защитници като Пламен Николов и Златков... и после Коце Стоянов не знаел къде се намира, нямали сме защита. Ми няма да имаме с такива неадекватни решения относно селекцията, а и не само.
+6
 
 
Костов да стяга чемодана и откъдето е!И при най-малкия намек за Ники Жадното,всички да го чакаме още на входа за Пловдив и да му обясним,че не е желан тук!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.08.2016 г.
+5
 
 
костовой , мостовой - шушумига
+7
 
 
Костовой. Върви си с добро некадърнико, търси друга хранилка! А на тези лешперпета дето те подкрепяха в Ботев им дай да се порадват на стафидите ти!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.08.2016 г.
+4
 
 
Ако ще ми водят Н.Митов - още в началото на Пловдив да го върнем! Тоя некадърник още не си е измил ръцете от сухото строителство в Германия - треньор ще става на Ботев! Вън Чандъра и и всичките му протежета! Схемата за затриване на Ботев действа с пълна сила! Софиянци са майстори на такива игри.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.08.2016 г.
+7
 
 
Хич не се прибирай в Пловдив, селянин! Тарикат с измамна физиономия и стойки! Къде са ти очилата бе, "професоре"? Май само за "авторитет" ги носиш? Боклук!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: