ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отново озори евробоеца Лудогорец, този път само реми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:08 / 28.08.2016Коментари (27)13746
Мартин Камбуров вкара първия гол в мача срещу Лудогорец
Локомотив Пловдив отново се опъна здраво на шампиона Лудогорец и завърши 2:2 в мач от 5-ия кръг на Първа професионална лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мартин Камбуров (24) и Симеон Райков (85) бяха точни за домакините, а Игор Пластун (53) и Клаудиу Кешеру (73) вкараха за шампионите от Разград.

Така Лудогорец вече няма победа на Лаута в продължение на 2 години - последният успех на "орлите" бе от 9 август 2014 година.

По този начин "смърфовете"  останаха на 9-о място, но вече с актив от 6 точки.

Черно-белите имаха късмета да открият резултата при първия си точен удар към вратата на Владо Стоянов. В 24-ата минута Иван Горанов проби по левия фланг и центрира в наказателното поле на Лудогорец. Там Дани Кики свали с глава за Мартин Камбуров, който засече с крак за 1:0!

До края на полувремето опасности пред двете врати просто липсваха.

В 51-ата минута Мартин Камбуров бе фаулиран на границата на наказателното поле. Капитанът на черно-белите сам изпълни, но ниско в стената.

Две минути по-късно Лудогорец изравни. Това стана след центриране на Вандерсон от фаул, при който Игор Пластун засече с глава в мрежата въпреки протестите на защитата на Локо за засада.

В 71-ата минута Дани Кики отправи силен шут от 20-ина метра, но Владо Стоянов плонжира и улови.

Две минути след това Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. Кафу изведе Вандерсон, който пусна на Кешеру успоредно на голлинията и румънецът преодоля Илко Пиргов за 1:2.

В 85-ата минута Симеон Райков бе фаулиран по десния фланг пред наказателното поле на Лудогорец. Влезлият на смяна нападател сам изпълни нарушението и с плътен шут с левия крлак изненада Владо Стоянов за крайното 2:2.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Димитър Везалов, Георги Вълчев, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Веселин Марчев (77- Симеон Райков), Парвиз Умарбаев (61- Димо Бакалов), Дани Кики (83- Димитър Велковски), Мартин Камбуров.



Още по темата: общо новини по темата: 10
29.08.2016
29.08.2016
29.08.2016
28.08.2016
28.08.2016
27.08.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Поздравления на играчите на Локо за мъжката игра и дух!
+2
 
 
Не можах да разбера от коя държава беше отбора, който снощи игра с локомотив Пловдив.
+6
 
 
Страхотен мач, браво и на двата отбора! Нямах чувството, че гледам мач от БГ първенството - бърз футбол, динамична игра, точни пасове и остри атаки, красиви изпълнения... Локомотив ме изкефи максимално в този мач и ако бяха малко по-концентрирани в защита момчетата (макар че в интерес на истината изиграха много силен мач в дефанзивен план) можеше да постигнат и повече срещу Лудогорец, който очевидно още не се беше отърсил от емоциите от Чехия. В крайна сметка равният резултат като че ли беше най-справедлив, без значение кога и как са паднали головете. Единствено съдията не беше на нивото на двата отбора, с това глупаво подпиране на Лудогорец - хората от БФС трябва да разберат, че какъвто и формат да направят, ако това подпиране на отборите от София и Разград продължава интерес към първенството няма да има и толкова! Още веднъж - браво на момчетата и вече гледаме напред с оптимизъм и надежда. Единствено трябва да намерят постоянство - ако играят с такъв хъс и желание във всеки мач, нещата ще се получават.
+6
 
 
Браво на Локомотив! Отново показаха характер и добра игра. Респект!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Браво, Локо! При това съдийство изкарахте максимума от този мач! Да ви е жив и здрав Камбуров - истински лидер на отбора ви! Само Ботев!
+4
 
 
Гледайки повторенията, според мен, и при двата гола няма засада, ама такова подпиране през целия мач не съм гледал отдавна.Десния бек си беше за гонене още през първото полувреме, но съдията не му показа нито един жълт картон.Ония Натанаил (индианеца), ако влиза така в пререкания със съдиите и в ШЛ, ще му се стъжни животеца... и още една камара обратни отсъждания, да не говорим играта с ръце, за което дори не свиреше фалове, а на Ванчо му вдигна веднага жълт картон, защото топката го удари в ръката, която беше прибрана до тялото му... и още, и още...През първото не вдигна две засади, ама очевадни, точно пред страничния съдия.Мама ви гнусна мангалска.Никаква кауза не сте, каква кауза, като само Владо Стоянов е българин в състава.И ги гледам миналата седмица срещу Виктория Пилзен на трибуните вдигат трибагреника.За кой го вдигате, бе???
+2
 
 
втория гол на Лудогорец беше от засада. При паса на Кафу Кешеру и Вандерсон(много тънка) са в засада. След това Кешеру вкара гола така, че участва в играта. При първия дори и Платун не вярваше, че гола му беше зачетен макар, че по-скоро беше на една линия. Но по-лошото е, че целия мач бе с обратни присъждания и това вече на никой не прави впечатление, което е много лошо! Коментаторите вече не смеят дори да изкажат съмнение по телевизора ако е в ущърб на Лайноходец. Толкова ги е страх от Делиорманкия бей. БФС отдавна са в полунаведено положение с широко разтворени задни бузи пред него. СРАМ!!! А уж сме нация безстрашна и геройчна... легенди!!
+7
 
 
Този мач можеше да се играе без съдии!Нашите не могат да играят като тях,но не им се дадохме.Защо им трябва такава подкрепа от съдиите?!После как да обичаш"националната кауза"Не бе майна,аз не съм хейтър и уважавам всеки противник,но как да ги уважаваш тези?Да си ходят тв-феновете на мачовете им в ШЛ,онези 2-ата от Бургас фен клуба им също,аз там няма стъпя!
+8
 
 
Браво на моя Локомотив! Играха като равен с равен с отбор, превъзхождащ ни с няколко класи. Играха с дух, с желание за победа, а тогава и шансът ти помага. С изключително новаторски състав излезе Илиян Илиев и затова първото полувреме доминирахме. Браво и за неговата преценка. Да се играе с Лудогорец е трудно, видяхме го второто полувреме. Закономерно равенство, което носи престиж черно-белите. Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: