ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ученичка от Пловдив се залюби с дядо, пусна много провокативни снимки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 31.08.2016Коментари (91)175682
Историята на пловдивската ученичка Верджиния и бизнесмена Николай Костов продължава да е все така шокираща. Двамата станаха популярни в цялата страна покрай нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си. От месец пловдивчанката твърди, че вече е сключила брак с мъжа, който може да й бъде дядо.

Верджиния Джебилян се представя вече навсякъде като Костова и дори е регистрирала обща страница на нея и любимия си във Фейсбук.

В продължение на четири години Верджиния и Николай скандализират Пловдив с връзката си. Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той - на 59.

Не се притеснява да се снима с нея, независимо от обвиненията в педофилия. Дава на момичето да пуши и да пие, то спира постепенно да ходи и на училище.

В 7-ми клас искат да я изключат от училище заради непрестанните изцепки. Хваната е да идва пияна на училище и да пуши по коридорите.

В момент на емоционален подем към преподавателката си по арменски език изразява чувствата си с... едно голямо фекално образувание насред кабинета по арменски. Накрая спретва и стриптийз в мъжката тоалетна на училището. 

Радващите се на безплатното шоу момчета веднага й направили видеоклипове, които след това започват да се разпространяват в интернет.

Самата Верджиния твърди, че се запознава с Николай в момент на семейни проблеми, когато нямала никакви средства. Той започнал да й помага финансово, а тя постепенно се привързала към него.

Понякога в компанията на двамата се присъединява и жена, приятелка на Николай, заснета в доста предизвикателни пози с момичето. 

"Тя ми е само приятелка", твърди Джебилян.



Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За каква любов говорите хора нцнцнц ужас:((((
0
 
 
Това момуче е готово за Тхаиланд! Там има много работа за нейа! Сте остане много доволна финансово и професионално! Колкото до интимната врузка спомената с нейнийа партнойр - ЛУБОВТА НЙАМА ГРАНИТЗИ ИЛИ ВУЗРАСТНИ ПРЕДЕЛИ! СТАСТЛИВИ СА САМО ВЛУБЕНИТЕ , А ОСТАНАЛИТЕ СТЕ ГЛЕДАТ ЗАВИСТЛИВО! ИСКА ИМ СЕ И НА ТЙАЦХ - АМА НЕ ИМ СТИСКА!!!
0
 
 
Хаххаха евала на "дядото". е*е си и малката к***а, че и приятелка си вика за 3-ки Хахаххахха... Дами не знам какво се възмущавате на подобна "первезия". 90% от жените са с мисленето на това момиче и търсят чичко паричко да ги издържа. Дават на всякъде и той им купува парцалки. Нали знаете приказката, че ако кучката не си вдигне опашката .... 90% от българките сте тъпи, прости, меркантилни, пропаднали к**ви търсещи лесния начин на живот и за това никакво уважение към вас. Морал, чест и достойнство са непознати думи за вас, а сте седнали да обсъждате една от ВАС, че чак я и съдите. И да не се объркате, че не съм българин. Такъв съм. Просто сте ми смешни как за едно черпене в някоя пропаднала дискотека си давате задника :D Докато мисленето ви е такова - не се оплаквайте от мъжете :D
+1
 
 
От където и да го погледнеш,това си е чиста проба перверзия!Има нещо сбъркано в представите и на момичето,и на дядо и.Защо не са сезирани съответните органи още когато се е разчуло,ами са чакали детето да навърши пълнолетие?!Кой е наблюдавал сеира от страни,без да реагира,за да се сложи край,а сега отново търсим сензация!Жалко!
0
 
 
Няма нищо лошо, те са почти на една възраст, ако ме разбирате...хахаха две деца само че в два различни етапа на живота си .
0
 
 
ТУК В ИТАЛИА ТОЗИ ЦИЦКО-ДИАДКА СТЕ БАДЕ ПРИБРАН ОТ ПОЛИЗИАТА ЗА ПЕДОФИЛИА...АБСОЛИУТНО...
0
 
 
ГОРКОТО МОМИЦЕ..КОГАТО СЕ ОПОМНИ СТЕ Е ПАРЗАЛ...МИСЛИА ЦЕ ОТ ВСИЦКО ДОБРЕ СА ОБЕСТЕТЕНИ РОДИТЕЛИТЕ.....ВСИАКО ЦУДО ЗА 3 ДНИ
+1
 
 
Къде са институцийте??? Тази малката явно шамарите са и малко...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: