ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Белия и Кочев привикаха 11 младоци да запълват дупките в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 01.09.2016Коментари (7)7490
© Plovdiv24.bg
Николай Киров - Белия и Иван Кочев поеха отново тренировъчния процес на представителния отбор на "Ботев". Директорът на клубната академия и треньорът на тима от Елитната група до 19 години бяха начело на тима при победата над "Нефтохимик" в последния шампионатен мач, а след разразилите се събития около треньорския пост, двамата бяха ангажирани отново с подготовката на първия отбор.

В седмицата преди паузата в първенството Киров и Кочев използваха отсъствието на ангажираните с националните отбори, за да попълнят състава с куп млади футболисти от школата.

От тима на U19, който стартира по убедителен начин сезона в старшата възраст, шанс да тренират с мъжкия отбор получиха Васил Василев, Петър Тодоров, Валентин Тодоров, Петър Чалъков, Милен Златков и Иван Кирев, а заедно с тях при батковците бе "качен" и 15-годишният талант от набор 2001 Кристиан Добрев.

Заедно с вече присъединените към първия отбор Милко Георгиев, Атанас Ташолов, Здравко Дерменов и Здравко Жилов, общият брой на момчетата в юношеска възраст, трениращи с представителния тим достига общо единадесет.

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.09.2016 г.
-2
 
 
50 ама друг път 50 са тези които искат Ботев да го няма и се крият под фалшиви фрази като теб.Като не ти харесва този Ботев направи си ти и го издържай с бълхите си.Който дава парите той поръчва музиката.
0
 
 
Айде започвайте да гоните собствениците,че искаме да гледаме шоу по селски !!!
0
 
 
господин Чандъров ще ви дам един безплатен съвет в следващите редове, за да не се излагате пред бизнес партньорите занапред! Когато се захващате с проект като Ботев Пловдив се запознайте с характера на жителите на дадения град, нрав, гордост и прочие неща! Запознайте се с историята на клубът! Хората управлявали клубът в годините и техните дела! Какво са оставили като наследство въпросните управляващи и какво е мнението на хората / масата / за въпросните люде. Пловдив е вековен град / център на много култури / и никога не е бил село като София. Пловдивчани са горди хора и леко чешити. Ним майните имаме собствено мнение за нещата и това ни прави различни и уникални от останалата лесно управлявана маса наречена народ в Р. България. Изгонването на господина, който най вероятно ще получи и златен скункс е плод на всичко това, което Ви споделих по-горе. Вие трябваше да се запознаете покрай многото ангажименти и с това. Ние феновете на Ботев не се купуваме лесно с кренвирши и безплатна храна за из път. Няма как да ни манипулирате и разигравате. Единствено можеше да ни подкупите с вашата честна дума, лоялност и доблест. Ботев Пловдив това сме ние феновете, защото играчи бол. Изгонихме въпросния господин, защото не се вписва в обстановката и историята на клубът. Не ни харесва как изглежда, не ни кефи като човек и ни писна от говеда. При първата среща с говедата щяхме да паднем, защото няма как да не помогнем на " големия " отбор. Ните тези пасти господин Чандъров сме ги яли. Този треньор не ни харесва заради неговата житейска история. Като човек, баща и син, работник може да е много добър, честен и трудолюбив, но не се вписва във вековната клубна история на Ботев Пловдив. Ние сме имали много треньори Левскари, но точно този мерси. Най простото нещо за обяснение е, че не се вписва в историята на клубът, а защо ли? Защото тази личност през годините е показвала неуважение към нас, говеждо подценяване, перчене, бил е в градския съперник - все действия непристойни да заеми този пост. Най лесния начин да се измъкне един човек от отговорност е да обвини група хора в лумпеност и да очакваш от неутралния човек подкрепа. Ако искате да се докажете като бизнесмен тук е сцената и се срещнете с нас, ние не хапем ако не ни раздразнят. Ще говорим с вас като с равен с равен. Ако не искате среща и си тръгвате всичко добро.
-2
 
 
Колеги, колегиии....Какво ви става, на друга планета ли живеете.Чета ви коментарите, то стадион искаме, Митов-вън, Синчето-вън, Феро да дойде.....Хубаво, ама няма връзка с реалността!Цска, не се знае кой са, има ли ги...Локо София ги няма, латекса, нямам идея, Спартак-гейм оувър.....Кво да ви кажа, всички искаме едно и също и не си заслужава да се караме, но футбола умира!Няма кой да ви изпълнява желанията.
+4
 
 
Разпадът на отбора продължава, "собствениците" сбъднаха всички обещания, но никой не ги знае какво са обещали и на кого... Няма ли кой да му каже на тоя Селски Чандър, че в Ботев вече тия Селски номера не минават и няма кой да го чака 10 години като предишния Селски. Митю Селският беше един, и неговото време свърши. Свърши, за да няма Селски бекове като него и като Чандъра, които да правят лесни милиони от държавната хранилка на гърба на жълто-черната идея за сметка на стотици хиляди унижени, обидени и отблъснати истински фенове на футбола, които жадуват борба, спортен дух и феърплей с марка "Пловдив". За всички (освен за послушните му 50-тина "фена") сега е по-важно да се отъвем от Чандъра и Чандърчетата, и това е по-важно дори от новия стадион, защото на тия 50"фена" и без това никакъв стадион няма да им трябва за "Б" група, накъдето ги води бащицата им. Да се знае - Чандъровото Селско недоразумение не е моя Ботев. Като иска да има Ботев, да си прекръсти ДИТ на Ботев (Драгалевци) и да си назначава когото иска за треньор, но в Пловдив вече е крайно нежелан, и молещите му се подлизурковци също не са никакви фенове
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: