ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Изродщина по ориенталски: Пребиха наша певица след невиждан екшън
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 02.09.2016Коментари (39)37648
©
Рут Колева е била нападната и набита в София снощи. Певицата отишла да си вземе колата от наказателен паркинг. Там става свидетел как мъж и жена спорят със служителите на Центъра за градска мобилност.

"Мъжът започна на английски да обижда България", разказва Рут Колева. 

"След малко го помолих да не генерализира. При което неговата съпруга, която се оказа служител на Външно министерство, се обърна и ми каза: "Ей, наркоманке, млъквай. Не говори със съпруга ми. Ти си облечена за 5 лева от втората употреба, а моят часовник струва 30 000 лева." Такива неща започна да ми говори", разказва Рут Колева.

Двойката си взела автомобила. А докато излизали, Рут Колева решила да ги снима. Извадила си телефона, започнала да снима.

"Тя слезе от колата и със спринт дойде да ме бие, с юмруци и с ритници", разказва Рут Колева.

От полицията после разбрала, че нападателката ѝ е служител на МВнР. Оказва се, че това е Деница Михайлова. Пред Нова тв тя се защити и каза, че думите на Рут Колева са "лъжи и долни инсинуации".

"Говорех си със съпруга ми на опашката. Тя нарече съпруга ми: "Шибан сириец! Отиди си там, откъдето си дошъл". Започна да ме обижда, да ме нарича проститутка, че ще ме оправи тя", разказа Деница Михайлова. Тя заяви, че не знае откъде са синините на певицата.

Разказът и продължава с това, че тя и съпругът ѝ си тръгнали, но все пак решила да се върне, за да накара Рут Колева да изтрие снимките от телефона си.

"Тя започна да ме драска. Нападна и съпруга ми в лицето, очилата му паднаха на земята", заявява Деница Михайлова.

Ето и поста на Рут Колева във Фейсбук без редакторска намеса:

"Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Ами не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. 

Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че наедно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. 

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът ѝ (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. 

След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих очтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил.

Струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. 

Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "курва", и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? 

С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросния арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... 

Трагедия. Сега съм в 5то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А сега къде е държавата и държъвноста да защити Рут или само за данаците съществува . познатия сценарии под гаранция и ни лук яли ни мирисали ето защо АЗ В ПЪРВИЯТ УДОБЕН МОМЕНТ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ 2 ДИМ ДА МЕ НЯМА
на 02.09.2016 г.
-1
 
 
Който я знае темерут му е ясно че със свещ си е търсила боя!
+2
 
 
Какво става ? В дълбоката провинция сме селяни , а в София , Пловдив и пр. се псуват и обиждат каруцарски .... За побоищата нямам думи . ..
+2
 
 
Ха,ха..Две циганки се ступали и цял ден ще слушаме обяснения ?!
+5
 
 
Благодаря на Рут Колева,че е защитила името на България. Не мога да си представя как индивид като въпросната Деница Михайлова е служителка в МВнР!?!Тя трябва да бъде уволнена незабавно.
+1
 
 
Тая Рут сама си е предизвикала боя ,много си повярва че е голяма звезда и сигурно се е мислила за недосегаема
0
 
 
Много Сќ знаеше устата.. Явно на някой му е писнало.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Удвояват околовръстното на Пловдив
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: