ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка се почувства унизена в Cinema City в мола, описа конфликта!
Автор: Васил Динев 09:46 / 02.09.2016Коментари (100)56647
През неприятна случка е минала пловдивчанка с деца, научи Plovdiv24.bg от самата нея. За какво става дума? 

"Пиша Ви по повод една неприятна случка вчера в мол "Пловдив" и по-точно в комплекс "Синема Сити". В 14.20 часа закупихме 2 билета за детска прожекция във въпросния комплекс. Филмът беше от 14,40 часа и се наложи да изчакаме, за която цел се настанихме на диванчетата отстрани на гишетата за пуканки в комплекса. 

Бях аз със сестра ми и децата - големите на 6 и 7 години, и малките - на 2 години и бебе на 10 месеца. В "комплекса" нямаше никой друг освен нас и персонала. 

Със самото ни сядане бяхме "посрещнати" от злобния поглед на охранителя - на видима възраст 55-60 години. Големите деца се заиграха - смееха се и се гонеха на празното пространство между касите и кафето и около нас - отстрани на гишетата за пуканки. 

Не са се държали невъзпитано - не са се катерили по диваните, не са нарушавали по никакъв начин собствеността на комплекса, не са ходили в заведението или около масите му.

Просто се смееха, а бебето се радваше от време на време.Та няма и 2 минути така и при нас пристигна охранителят, който ни заповяда да пазим тишина.

Да, да пазим тишина в мола, в комплекса, който бил частна собственост и в който към момента освен нас и персонала имаше 3-ма човека на маса в кафето. След словесна конфронтация с охраната към нас се приближи управителят, г-н Калайджиев (на баджа му така пишеше), който ни каза че се намираме в частна собственост и трябва да спазваме правила, които обаче да прочетем на сайта им.

Заплаши ни, че закупените от нас билети могат да бъдат отменени. Достъпът до интернет обаче на територията на комплекса им е защитен и аз не мога да прочета правилата им.

Говоря за зоната още преди проверката на билети - не в самата зала. Пуснахме децата на кино и седнахме в зоната за хранене да ги изчакаме - явно в частната собственост на комплекса не бяхме желани.

Междувременно от там с безплатен интернет прочетох правилата - забранено е тичането в коридорите, по стълбите и в лобито - за смях нищо не пишеше. Но питам аз - кое е лобито? Заведението ли? Касите ли? Гишетета за пуканки ли? Зоната зад тях, където се намирахме ли? Няма надпис, няма нищо. 

И ето втората грозна случка:

4 деца, на възраст около 12-13 години си закупуват билети от комплекса и за киното на комплекса и сядат съвсем тихо и спокойно на една маса от заведението - без да консумират, докато дойде време да влязат.

Веднага към тях се приближи въпросният охранител и доста грубо ги изгони. Ама в правилата не пише, г-н управител, че купувайки билети за вашия комплекс, нямат право да ползват масата на вашето заведение, намиращо се в частната собственост на вашия комплекс! 

Изключително съм възмутена от отношението на персонала - охранителя и управителя на комплекса! Има там и видеонаблюдение и всичко, написано от мен, може много лесно да се провери за достоверност! 

Прилагам и 2 снимки от комплекса в момента на инцидента, за да се види на кой попречиха децата ни с техния смях - 3-мата клиенти на заведението станаха малко преди да снимам. 

Вижда се и управителят, който, ако бях на територията на частната собственост, може би щеше и телефона ми да конфискува! В кой век живеем? Докога ще им пълним портфейлите, а в замяна ще бъдем гонени и унижавани!".

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на представители на търговския център.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Четейки коментарите ми замръзва усмивката.Откога се изродихме така като нация?!За Бога,та това са деца!Как може да сте толкова негативни,злобни и елементарни?!Защо всеки си излива комплексите въху майките с децата?!Децата-това е бъдещето на България! За какво възпитание ми говорите вие,които сте готови да набиете едно дете,затова че си е позволило да е шумно?!Вие деца не бяхте ли или ако не сте имали щастливо детство,не пречете на тези деца да го имат! В нормалните държави хората се усмихват на децата,шегуват се с тях и няма да видите никога някой да прави забележка на родител на дете-това само у нас се случва! Е,като искате спокойствие-стойте си у дома,а вие майки-не посещавайте този паметник на арогантността!
0
 
 
Тъжно, но факт... Стадо беснеещи, търчащи и квичащи хлапета може да бъде много дразнещо за всички, освен за умилените им родители... Нали се сещате че охраната и управителя са там нонстоп и са се нагледали и наслушали на такива мили дечица, които безконтролно вилнеят навсякъде, докато мамите хрупат и пилеят пуканки
+1
 
 
Почти пуснах сълза за наглите селяци, че са се почувствали унизени, понеже се е наложило персонала на частен комплекс да ги помоли да спазват реда и да изпълнят задълженията си като родители да си контролират децата... И нека приматите не забравят, че Cinema City е световна верига с еднакви правила навсякъде и охранителя, държавата или мола не са ви виновни
+1
 
 
Просто някои майки трябва да се научат да приемат критики! Колкото за бягането- има игрища бол.А в самия мол и детски център.
-1
 
 
Съветвам "Пловдивчанката" да си събира багажа по-скоро, и да емигрира, ако иска да живее нормално, като "бял" човек. Това в БГ няма как да и се случи. Аз го направих и не съжалявам. Яд ме е само, че нямах възможност да замина поне 5 години по-рано. В България става все по-зле и няма надежда за нещо по-добро като гледам. Това е цял един изгубен живот на вятъра, а за съжаление повторение няма да има...
+1
 
 
Пенсиите не обичат деца да им викат това е! За тях филма е почти свършил и всички са им криви! Като искаш кафенце на спокойствие, ходи го пий в клуба на пенсионера. Мола освен, че е частна собственост е и обществено място. Ама естествено, че ще бягат и викат, ще се радват, понякога ще чупят... Дали ще станат хора или не, не сте вие капацитетите, които ще кажат!
0
 
 
Vencislav Minchev Пуснали те 2 пъти от плантацията,където береш по цял ден в Испания ,до Мола в града ,и се написал ,бил съм в много Молове в Европа рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚! Мишка такава !!!
+1
 
 
доколкото разбирам, е било детска прожекция. Какви зрители се очаква да има тогава :))) Честно, скоро не се бях смял толкова на коментарите тука. Мисля е време вече за КПП на входовете на Пловдив.
+2
 
 
Blago Bjj Голяма гордост в колко МОЛА си бил. Само селтак,като теб може да се радва на такива неща.
0
 
 
Като те гледам Vencislav Minchev,със сигурност си обиколил доста Молове в Европа рџ?‚рџ?‚рџ?‚ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
Спортен риболов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: