ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пак култов Крушарски: Локомотив ще ми хареса, когато станем европейски шампиони
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 03.09.2016Коментари (6)5321
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще е доволен от "смърфовете", когато те спечелят Шампионската лига.

"Това, което се случва в Ботев, в никакъв случай не е приятно. Нали знаете поговорката, че който плаща, той поръчва музиката. Румен Чандъров е сериозен бизнесмен, вади си пари от джоба и сам си определя правилата на играта. Не виждам как някакви хора ще му се бъркат на него. Това при мен не може да се случи, казвам го категорично. В Локомотив много добре знаят, че който плаща, той поръчва музиката.

Какво толкова им е направил този треньор Николай Митов? Аз доколкото знам, преди години и Мъри Стоилов им беше треньор, той също е левскар, при това много силно свързан с клуба.

Харесва ли ми представянето на Локомотив от началото на сезона? За харесване, ще ми хареса, когато станем европейски шампиони. Аз съм максималист и гледам да не хваля толкова много отбора. Вярвам на треньора, на момчетата и ги подкрепям", каза Крушарски пред "7 дни спорт".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крушарски е пич с голямо чувство за хумор.Човека е супер плаща строи колкото може да и е прав който плаща той поръчва музиката и така ще бъде.Само Локо пд
+3
 
 
Никога не взимам отношение към темите за Локомотив, освен да ги поздравя за някоя добра победа, но Крушарски, макар и спуснат по същият начин като нашите собственици, се оказа доста по- запален по футбола, доста по- земен човек, който стои близко до отбора, живее с неговите проблеми и това му помага да разбере доста от спецификата на пловдивските отбори. Крюшо е почти на всеки мач на Локомотив, независимо дали е в Пловдив или навън, кога за последно великият бизнесмен и " собсвеник" Чандъров е бил на мач на Ботев?
0
 
 
Няма нищо по-хубаво за нас феновете, когато целите на собственика са високи. Естествено, хиперболичното му изказване не трябва да се приема буквално, но говори за намерения към постоянен прогрес в развитието на отбора, и това е супер, защото той одобрява най-важните методи за постигане на по-високи цели. Разликата между хората, които постигат целите си, и останалите, се състои в постоянството на първите. Г-н Крушарски до сега, фактически е показал, че е обезпечил постоянство със средства, стратегия и подходящи хора за реализиране на прогрес! Отделно от това, на мен лично с лафовете си, ми е много симпатичен.
0
 
 
Който плаща, той поръчва музиката? Аве крадливи бизнесмени, защо не си направите отборчета не село и не си ги гледате сами щом плащате. Само че БОТЕВ и ЛОКОМОТИВ са били много преди вас и ще съществуват много след вас просташки богаташи мръсни.
0
 
 
Голям си, честно! Велик Говедарски пич! Дай Боже, Локо да спечели шампионска лига, ще се радвам от сърце- като пловдивчанин! А, след това може да преместиш и пристанището на Варна, барабар с Черно Море близо до Лаута- също толкова "реална" цел! Намали малко т'ая ичкия, че ги плещиш едни.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: