ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Днес ще стане ясно бъдещето на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 05.09.2016Коментари (26)8042
© Plovdiv24.bg
Благодетелите на ПФК "Ботев" Георги Самуилов и Румен Чандъров ще съобщят намеренията си по отношение на клуба днес, 5 септември.

След като в неделя проведоха поредна среща с председателя на УС на "Ботев" Ангел Палийски, породена от сътресенията в клуба през последната седмица, днес двамата бизнесмени ще запознаят обществеността с официалното си становище.
Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
01.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 05.09.2016 г.
-5
 
 
Жълт цирк - забавно е. Следва и продължение. Ай канареееее!
0
 
 
Поканете Васил Божков , човека беше готов да се завърне във футбола . ,,БОТЕВ,, е толкова солидна хапка за солиден бизнес-мен , която може да му носи дори печалба , а не само разходи . ,,БОТЕВ,, ако беше на мястото на ,,Лудогорец,, щеше само от продажби на билети да е на печалба . С тези играчи и участия в ШЛ и ЛЕ на мачовете щяха да идват по 20-22 000 души , а не като платените рязани делиорнанци с по 2 000 на мач . Не знам ,какво удовлетворение изпитва гелосания , след като отборът му е мразен почти от цяла България и обичан само от тези 2 000 палячовци .
+3
 
 
Всичко беше една добре режисирана постановка, във която се видя, че собствениците не стават и за миманс на представлението! "Благодетелите" нямат достатъчно средства да построят стадиона и си създадоха този театър, като се опитват да ни унижават и разделят! Ботев не може да допусне някой да се подиграва и гаври със цял Пловдив! Театъра да си го играят някъде на село, където други зрители освен тях, няма да има! Тогава да си поръчват музика каквато изкат! Тяхната музика не върви във Пловдив и Ботевистите "Полегнала е Тодора" не играем! Само Ботев!!!
+1
 
 
Напусканто на Чандъров не беше провокирано от ултрасите влезнали на терена, а от пропадането на проектът му... Експериментът, който той проведе с Ботев и Септември даде ясен резултат, че в момента във Висшата лига, отбор изграден предимно от младежи е нефункционален, дори когато имаш Бази,специалсти (като Костов) и футболна аудитория(безбройните закупени фенски артикули).Костов беше УВОЛНЕН, чрез примамката друг да му се меси в селекцията (която беше безплатна за Чандъров). Георги Марков безгласен,просто на заплата, на дали някой ще го обвини.И така ето дойде моментът, няколко дни преди да излезне със становище относно казусът "Колежът" той намери причини за медиите, че ще си ходи. Еми в кофти момент, средата на сезонът, но щом е решил ДОВИЖДАНЕ! Ние сме Ботевисти на никому глава не свеждаме. Ботев е изстрадал много и е готов за още, защото вярваме заедно в едно общо благо!Само Ботев, ако ще и години във Б/В, докъто отново някой с амбиции и цели за отборът ни, истинското щастие ни донесе! П.С. Много хора говорят кой да дава парите за акциите , а Вие платихте ли си за "кауза колежът"?
-2
 
 
Тримата коментиращи, които подканват даващите парите да напуснат, се надявам да се включат в издръжката на клуба след изгонването им. Сдружението в този си състав е абсурдно да издържа клуба на професионално ниво. Максимумът на Ботев ще е В група. Феновете гонят вече втори собственик след Христолов. Дори и богат фен на Ботев не би се наел да е собственик на Ботев при това положение, камо ли ако не е свързан емоционално с клуба. Ясно е, че състоянието ни беше живуркане. Отбора ни беше за Б група. Стадиона не може да се строи. Сега предстои плащането на концесионни такси и издръжката на школата да се осъществява от сдружението и чрез помощи с кутията. Така ще може да се остиска временно, примерно до Нова година. Прогнозата ми за бъдещето не е добра и ще я спестя!
-1
 
 
Май наистина си тръгват и двамата - Чандъров и Самуилов. Щели да платят заплатите за август и септември. Надявам се след това Марадона79, Флекзата, Васил Пенев и други да го финансират успешно. Хайде, отивайте в администрацията на клуба, вземете властта и там и да водите клуба напред и нагоре. Аман от отворковци - гробари на клуба!
на 05.09.2016 г.
+4
 
 
Аман от всезнайковци.Като знаете много вземете акциити и да ви видим тогава.Иначе сте велики на обидите-много ви отива.
-3
 
 
Палийски, и ти си измамник на хранилка от столицата
+1
 
 
Всеки който застава зад тези измекяри прави голяма грешка.Тази визия не подхожда на БОТЕВ Пловдив,ако искате нещата да продължават така им се наведете пак.Футбола е за хората,далавераджиите нямат място тук в най-футболният град в България.
0
 
 
Човекът на върха на импирията, ПУМАКЪТ, е имал, не един или двама БУЛТРА$ЧИИ, а цяла "сюрия", предвождана от ГЛАВНИЯ БУЛТРА$ЧИЯ - същински жрец в "храма" на султана. При ПУМАКА, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА.Когато ПУМАКА усети лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ идва свитата от ибрикчии начело с главния. Двама от помощниците на главния ибрикчия поемат под мишници султана, като го подкрепят дакато той клечи над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно е шепти успокояващо: "Хайде, малко остана, Ваше Величество" или "Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине...". През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният БУЛТРА$ЧИЯ прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 оС. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния бултра$чия старателно подсушава с меки кърпи и пудра (в онези години най-вероятно е било обикновен талк) задника на господаря си. Един от помощниците му му подава шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният бултра$чия взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният бултра$чия я "втрива" в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло "ЧАЛАМБААААА". След това, докато помощниците му обличат султана, главният бултра$чия анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство.Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни бултра$чии са избирали главно еничари (вероятно от български произход), но доколко това е вярно не може да се каже...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: