ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов: Феновете нямат угодия, видя се, че проблемът на Ботев не съм бил аз
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 06.09.2016Коментари (30)11818
© Plovdiv24.bg
Бившият собственик на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов направи доста интересен коментар за процесите в жълто-черния клуб. Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, от вчера "канарчетата" са без собственици.

"Много съм добре, чувствам се отлично, живея си живота, гледам си децата. Отдал съм се на моите деца. Имам тризнаци и ги гледам, доволен съм. Прочетох какво става в Ботев, не следя толкова. Ако трябва да кажа нещо, няма да са много хубави думи, бъдете сигурни. Не искам сега да си развалям настроението и рахатлъка с Ботев и неговите фенове.

Защо феновете на Ботев изгониха треньора, а с това и собственика Румен Чандъров? Явно са такива. Футболните фенове нямат угодия, все от нещо са недоволни. Така беше и по мое време. Явно обаче се вижда, че проблемът на Ботев не е бил Димитър Христолов. Няма да се обяснявам на някакви хора, да се оправдавам или други неща.

Имах големи проблеми с феновете в миналото? Така е, никак не ме обичат. Аз обаче мога да кажа, че Димитър Христолов е един честен човек, почтен. Вадил съм пари от собствения си джоб за Ботев, давах мило и драго за този отбор. Феновете винаги имат някакви собствени интереси покрай футбола и от това много често страдат собствениците. Заради всичко случило се през годините аз съм отвратен от футбола, не гледам футбол. Ако някой е толкова луд да си дава парите за футбол, да ги дава", каза Христолов, цитиран от "7 дни спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
латекса когато стана за 2път шампион ги бихме с 2:0 а тоя изгони 9човека и разби отбора както при нас сега след чадъра е ...
на 06.09.2016 г.
0
 
 
Тоя Христолов не е диагностициран и същото е положението с още хиляди ненормалници по улиците! 15 години вече една и съща плоча върти. Това същото едно към едно го повтаряше още когато беше президент на клуба,как не искал да се занимава с футбол а в същото време се беше скрил като лалугер и стискаше акциите които и до днес са натъпкани в задния му двор!
+1
 
 
Стига мрънкахте, човека води сериозни италиански инвеститори и още по сериозни играчи.
+3
 
 
Гнусна гадина... Изпълзя от миманса, за да злобее и то на националния празник... Друга тема са и медиите, които му дават поле за изява...
+7
 
 
Честит празник БЪЛГАРИ ! Честит празник БОТЕВИСТИ ! В духа на настоящия празник, каним всички които милеят за жълто-черната идея и не им е безразлично бъдещето на любимият ни клуб ! Сега повече от всякога е нужно да покажем нашата сплотеност и в духа на толерантния и ползотворен диалог да намерим най-правилния и верен път за излизане от поредната криза! Срещата е насрочена за 07.09 2016г. от 18.45ч. в базата на Ботев Пд в кв. Коматево. Съединението прави силата ! Само Ботев!
+6
 
 
Жив ли си още,бе попово прасе?Чакаш да ти вдигнат паметник на Лаута?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Когато резултатите говорят, селяните трябва да мълчат. Помаците също. Който се е провалил тотално, да си мълчи и да си гледа работата. На Ботев му трябва пълна промяна не знам защо трябва да се слуша мнението само на най-големите издънки - Селския, Кривия и Чандъра. Ми то се вижда, че тия хора никога не са били ботевисти, никога не са дали истински нещо от себе си на тоя отбор, никога не са му мислили доброто и никога не са постигнали какъвто и да е успех. Прав ви път и на тримата селяндури, вече сте забравени. Връщайте акциите на ботевистите и си вървете в говеждите теми да си коментирате вашия отбор. Ботев е на Пловдив, вън говедата от нашите теми
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: