ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров: 20-30 лумпени са гласът на феновете на Ботев! И само искат, а аз не съм мазохист!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 06.09.2016Коментари (21)8155
© Plovdiv24.bg
Бившият вече финансов благодетел на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров коментира по интересен начин оттеглянето си клуба.

"Ще се изтеглим поетапно, за да може да се организират феновете. Да сложат подходящ треньор, играчи, всичко... Структурата да си оправят".

"Няма никакво значение дали атаката към Николай Митов е предварително организирана или спонтанна. Факт е, че 20-30 човека са гласа на феновете и феновете си ги слушат... Какво да говоря повече? Да правят такива простотии пред хората... Факт е, че не ги арестуваха. Защо не викнаха полиция? Казах им на тези хора (феновете) - оставете ни да работим. Няма да търсите чудеса 2 години и тогава ще инвестираме в отбора. Те от втория ден ни подкараха - с транспаранти, с ултиматуми", заяви Румен Чандъров пред "Меридиан мач".

"Казах им, че на Нова година ще им кажа за стадиона, а те след един месец пак почнаха. То пък бива, бива, ама аз не съм мазохист. Имах само едно условие - феновете да не вкарват напрежение, да не се занимават с нас. Обещаха и го изпълниха, но с обратен знак".

"За мен в този клуб има страхотен потенциал, но човек се замисля какво е по-добре. И само искат. Извинявайте, но не съм отишъл там да ми искат, а да дам нещо от себе си и го давам. На мен ми е обидно някой постоянно да ми казва нещо, че иска и аз да се чувствам все едно съм длъжен на някого".

"Затова давам акциите на феновете. Те на мен ми се извиняват, а няма защо. Те опетниха клуба, а аз постъпих както всеки уважаващ себе си човек. Достатъчно време търпях. Едно условие им поставих - не се извинявайте на мен, а на Николай Митов и Мариян Христов. Те си изкарва прехраната с това нещо, а вие им лепнахте петно. Даже им предложих с обръщение да им се помолят, да им дадат втори шанс. Дали ще приемат вече не знам, но те не го направиха".

"20-30 лумпени са гласът на феновете на Ботев. Щом останалата част позволява това нещо, значи аз нямам никой зад гърба си. Това е реалната ситуация", допълни още бившият благодетел на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямам думи. Простотията на хората в държавата ни е взела връх над всеки разум, над всяко търпение. На всички фенове, които се самонадъхват, философстват и търсят под вола теле: Наистина болно ми е, че се стига дотук, но явно културата на уважение и приемане тотално се е изпарила. Вие сте продукт на чалга поколението, което всичко може, от всичко разбира, нищо не зачита и затова ще заслужите съдбата на Ботев, а тя е В група, изоставен строеж, и посредственост. Не, проблемът не е в Чандъров и Самуилов, проблемът е във тези 20-30-50 безделници, които до такава степен се вживят в роля, която не изпълняват, че сега ще опитат вкуса на горчивината и разочарованието. Кое е по-добре - Ботев да гради нещо, макар и 2-3 години, но с подкрепата и с даващи сърца от поддръжниците на клуба, или шепа дървени философи да поддържат статуквото на едно безкрайно блато, от което няма излизане ? Жалко, много жалко!!!
+3
 
 
Кой си ти че да искаш 2 години за да инвестираш,смешник.Упали се или ти служи за оправдание от 30 човека.Всеки бизнесмен първо инвестира ,а после чака дивиденти.Толкова време не разбра че Ботев не е Септември.И че ако в София инвестираш 2 милиона в база и юноши в треторазряден отбор,то в Пловдив си гледан под лупа.Никой няма да те чака да разпродадеш отново отбора за да започнеш чрез спечеленото да строиш.Гледай си Септември,Ботев не е лъжица за твоята уста.И с юношите ще останем в групата,а на теб прав ти път.
на 06.09.2016 г.
+2
 
 
Някои отишли да му се извиняват а той им вика лумпени! Аз не вяравм че тези които натириха Митов са същите които са му се извинявали. Ей момчета с извиненията,ние ви прощаваме защото сте от нас и ние сме едно цяло,но друг път мислете с главите си с кой преговаряте и на кой се извинявате,защото ако много често започнат да ви викат лумпени накрая лъжата може да се превърне в истина. Помакът Чандъров в деня на съединението отново е дошъл да разединява хората,но не се гаси туй що не гасне! За да не съм многословен ще завърша с рефрена " Помака чандъра,вън си от чадъра!"
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Абе не си мазохист...хубаво,но и ботевистите вече не са мазохисти и такива като теб не изкарват много време в клуба ни!Един митьо ни стига!
+4
 
 
Добре, аз едно не мога да разбера, как може да се вързвате на човек, чийто прадеди са се отказали от род и родина, от вероизповеданието си най- вече!? За доказателство за безродието си и вероотстъпничеството си той се из. ра точно на най- обеденителния български празник- от това по- голямо доказателство - здраве му кажи! Помака не пада по- далеч от рода си!
+5
 
 
Не си мазохист,ти си един лъжлив,нагъл помак!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.09.2016 г.
+1
 
 
След първоначалното отразяване в пресата на оттеглянето на Чандъров и Самуилов, в които нападките към феновете бяха безгранични - днес се появиха и трезви коментари като този: ".. след като досегашните босове на клуба Румен Чандъров и Георги Самуилов се изнизаха като страхливци от Коматево. Двамата пуснаха безумна декларация, в която нападат феновете, вместо да погледнат те самите какви каши забъркаха в най-стария футболен отбор." Айде Чандърче - чети!
+5
 
 
Как им даваш акциите като те уж са собственост на Самуилов?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: