ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Анита Мейзър не е убила умишлено съпруга си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 13.09.2016Коментари (1)14918
©
Силиконката с най-големия бюст у нас Анита Мейзър не е убила умишлено съпруга си - културиста Николай Димов. Това сочи аутопсичния протокол, който вече е излязъл. 

Причината за смъртта в документа е "загърляне" - асфикция или удушаване, което е станало вследствие на нелеп инцидент. Така първоначалните съмнения, че Мейзър умишлено е видяла сметката на мъжа си, са разсеяни, пише "България днес". 

"Не става дума за заколение, както го прие обществото", коментираха разследващите.

Всеки момент вещите лица трябва да излязат с експертните заключения за детайлите около настъпването на смъртта. Съдебномедицинската експертиза в този процес ще бъде изключително важна, тъй като ще даде отговор до каква степен Мейзър е допринесла за инцидента. 

Към момента срещу нея е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост след нанасяне на средна телесна повреда. Освен това й е повдигнато и друго обвинение - за подкупване на полицай.

На 15 август Анита Мейзър бе закопчана и отведена в килията на следствения арест. Тя се обадила в полицията и съобщила, че мъжът й е мъртъв.

Пристигналите на място полицаи откриват Николай Димов на земята до масажната маса. Той е полугол и вързан със свински опашки през ръцете, краката и врата. Примките били стегнати от Мейзър, по думите й - по негово настояване. 

Обяснението за странната игра според вдовицата е, че Николай трябвало да скъса опашките с мускули. Двамата са били на себе си, не са приемали наркотици, успокоителни и опиати, посочи химическата експертиза, която излезе миналата седмица.

Назначени са и още няколко допълнителни експертизи, разкриха от Окръжната прокуратура във Варна. Загърлянето всъщност е бавно пристягане на врата с цел да се спре венозния отток от мозъка. Николай най-вероятно е изпаднал в унес, след което е издъхнал безболезнено. 

"Фактически Николай се е обесил на свинските опашки, които са се затягали, без да е имало външна намеса за това", обясняват разследващите.

Тялото на културиста все още е в моргата, тъй като с него се провеждат следствени действия, коментираха още от прокуратурата.

Според разследващите през последните три години Николай и Анита са били разделени, но не са се развели. Изводите им са на базата на свидетелски показания. Той е живял в къща в САЩ заедно със съквартирант. Когато се прибирал в България, отсядал в дома на Мейзър. 

Имали са много проблеми, но във фаталната вечер са били заедно на гости на семейството на Ники. Тогава нямали видими дрязги, нито са влизали в конфликт помежду си пред други хора.

Разривът в отношенията между Мейзър и Ники настъпил през 2013 година - малко след като Анита изчезнала безследно без обяснения. През 2012 съпругът й я обявил за издирване, след като изгубил следите й. 

Близо 6 месеца ченгетата дирят скандалната миска. Внезапно тя се обадила от Испания и обяснила на Ники, че трябвало да се покрие, защото заплашвали с отвличане дъщеря й Джулия. Казала му, че заплахите идват от Киро Скалата. 

По-късно обаче пред приятелите си обвинила съпруга си за изчезването си. Така вместо да предизвика вниманието и загрижеността на мъжа си, Анита го отблъснала окончателно. 

Въпреки това те не се развели, тъй като бракът с Мейзър осигурявал възможността на Ники да работи легално в САЩ, защото тя е американски гражданин.



Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: