ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В навечерието на 15 септември: Докъде стигнаха големите улични ремонти в Пловдив?
Автор: Мариана Панчева 17:15 / 13.09.2016Коментари (16)16038
Малко повече от ден остава до 15 септември. Plovdiv24.bg провери ще успеят ли децата от карето на ремонтите в сърцето на Пловдив да стигнат навреме и без проблеми до класните си стаи.

Булевард "Руски" е затворен още от ул. "Волга" до колелото на Централна гара. И макар в началото на участъка работата да е напреднала, положението на кръстовището с ул. "Гладстон" е ... огромна дупка, а входът на Търговската гимназия пък излиза директно при решетките, опасващи строителния обект.
 
До съседната Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване "Христо Ботев" се стига единствено през малките улички, спускащи се от склона на Бунарджика. 

Положението на Основно училище "Антим I" е най-интересно, защото ул. "Гладстон" е  в изключително интензивна фаза на ремонт, а участъкът на бул. "Васил Априлов" от кръговото с ул. "Любен Каравелов" до "Пещерско шосе" все още не е отворен. Единствено пътят пред СОУ "Климент Охридски" грее като по учебник. 

Не по-малко е притеснението на родителите от квартал "Коматево", чиито деца учат в други части на града. Те трябва да изминават по-големи разстояния два пъти на ден заради ремонта на бул. "Коматевско шосе". 
 
Припомняме, че освен всичко на 15 септември ще има ограничения в движението и заради срещата на европейските президенти в Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 83
19.07.2018 »
18.12.2017 »
10.12.2017 »
15.11.2017 »
23.10.2017 »
30.09.2017 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Снимката е показателна! От четирима, само един изглежда работи. Тази добре позната константа се мултиплицира и нагоре по веригата, за да се стигне до хаоса, в който се налага да оцеляваме към момента. Хората, които си стоят вкъщи или имат радиус на придвижване 500 около вкъщи, моля да не ръсят мозък колко било хубаво. Щеше да е хубаво, ако беше като хората. И да, вероятно ще стане хубаво, ама няма кой да ни върне времето, нервите и загубените средства.
+1
 
 
Тъпак. Де така да му строяха хотела...
+1
 
 
Хубаво е, че има ремонти, но защо не се започне една улица(булевард) и да се изкара до края, пък след това да си разкопават следващата... и така нямаше да има проблем. Сега целият център е блокиран, а сроковете за изпълнение са само на хартия..
+2
 
 
Никой не е против това да се правят ремонти. Недоволството е за начина, по който се правят - всичко започнато едновременно, работи се некачествено и след две години ще имаме същата ситуация, не се спазват срокове. И моля селяните, които не им идва на ума какво друго да кажат, да спрат да наричат другите селяни, защото си личат отдалече какви са. Всички селяни много мразят селяните!!
+2
 
 
Какво общо има селянията с правилното и прагматично мислене? Не разбирам? Значи щом се строи безраборно и безпланово и следователно се отчита някаква дейност, значи е добре, така ли? Добре е за селяните. За разсъдливите граждани не е добре. Носенето на повече от две дини под една мишница не е препоръчително и Иван го доказа, че не е капацитет, а обикновен назначен държавен служител. За това е кмет, за да направи стратегия, базирана на правилна тактика. Но съм сигурен, че не прави разлика между двете понития. А и познавам лично зам.кмета по строителството, та въобще не се изненадвам..
+2
 
 
КМЕТчЕ,Я УДЪЛЖИ МАЛКО ВАКАНЦИЯТА,чЕ ПОНЕ УчЕНИчКИТЕ ДА ТИ СЕ КЕФЯТ !!
0
 
 
А то това 15 септември някаква дата за отчет пред учениците ли е, които карат всеки ден коли и не могат да отидат на училище без тях? Селяни, научете се, че в градовете за разлика от тъпите села, от които сте се намъкнали в града има инфраструктура и тя има нужда от поддръжка!
+4
 
 
Ремонти че има - има, но са толкова кретенски организирани че да се чудиш има ли полза от тях, няма ли...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: