ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Руски кандидат-депутат: Ще купим цяла България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:20 / 19.09.2016Коментари (32)9843
© БНТ
Първи парламентарни избори в Русия след анексията на Крим и в условията на западни санкции. 14 партии се борят за 450 места в Думата, в която основната сила е Единна Русия на президента Путин. Това са 7-ите по ред парламентарни избори в новата история на Русия.

109 милиона гласоподаватели в страната избираха 450 депутати за първи път от 13 години по смесена избирателна система. 225 са избирани по партийни листи и още толкова по мажоритарна система, съобщава БНТ.

Предварителните социологически проучвания сочат, че отново в парламента ще доминира партията на Владимир Путин - Единна Русия с над 40% от гласовете, но може би под 50%. Предстои да видим.

На второ място се очаква да бъде комунистическата партия на Генадий Зюганов, на трето либерадемократите на Владимир Жириновски.

На четвърто - Справедлива Русия на Сергей Миронов.

Този път бариерата за влизане в парламента е 5%.

Под звуците на музика избирателите от московския югоизточен район Вихино Жулебино идват да гласуват в местно училище. Преди обяд най-активни са пенсионерите.

Юрий: "Гласувах, за да се живее по-леко, да има социални помощи, да намалят цените на хранителните продукти".

Проучвания сочат, че днес мнозинството руснаци - повече от 70 на сто, се вълнуват главно от ръста на цените, почти половината се тревожат от бедността.

Татяна: "Много ми се иска да вярвам, че гласовете ни наистина ще имат тежест, че не са фиктивни, а че това е реален политически живот"

С честит празник - поздравява екипа си и кандидат-депутатът от управляващата партия "Единна Русия" Пьотр Толстой. Дошъл е в училището, за да обходи секциите, където гласуват негови избиратели.

Председател на избирателна секция: Отбелязваме добра активност.

Пьотр Толстой, кандидат-депутат от "Единна Русия": Никой нищо ли не нарушава? Всичко е наред.

Журналист по професия, Толстой е едно от най-популярните лица на най-гледания и финансиран от държавата Първи телевизионен канал.

Пьотр Толстой, кандидат-депутат от "Единна Русия": "Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз, смяна на ръководството му и отказ от политиката на присъединение на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия".

Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България.

Пьотр Толстой: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

Иначе, в избирателната секция бизнесът върви. За да привличат избиратели, властите в района са поканили фирма, която продава евтини дрехи. За огладнелите са предвидени и евтини закуски. В актовата зала на училището деца изнасят концерти. За да е празник.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Даже няма да им излезе скъпо.... като виждам политическият ни "елит" какъв е! :)
0
 
 
Не се занимаваите с по-низши от вас ( Русия ), те са агресори и провoкатори от третия свят. А за справка на някои от по-долу пишещите, прилагам една малка част от финансовата действителност в Русия: //www.technosotnya.com/2016/07/Rossi
ja-strana-bankrot-Centrobank-segodnja-officialno-z
ajavil-chto-valjuty-bolshe-netu.html
+2
 
 
Гледал съм доста от предаванията на Толстой по ОРТ и още от самото начало се усещаше нотката на натегача ала бъдещ политически проект. Изключително нетолерантен водещ, който се опитва да играе ролята на скромен мужик, но нервите му не издържат и започва винаги да се заяжда с всеки, който не е съгласен с правителствената линия, а такъв винаги има поне един за цвят в студиото. Общо взето предаване параван за клоуни като Жириновски и компания, на чиито изказвания за ракетна мощ и империи публиката започва бясно да аплодира. Доста е забавно за гледане. Ако бях на мястото на Толстой, повече щяха да ме вълнуват покупките ангро на китайците в Сибир. Не знам дали България ще бъде цялата изкупена, но "на дальном востоке" перспективата май е такава.
-3
 
 
Четирите бази на американците, за които лев не получаваме...., а руснаците КУПУВАТ. Руските парички отиват в български сметки - чисти преки чуждни инвестиции. Ако можехме и ние, бихме си купували къщички на морето. Но нямаме, защото сме бедняците на ЕС и НАТО. Бре тези руснаци как са закъсали, къщи на морето си взимат... Е, а тези, които продаваха май им се кефят. Нали искахте външни инвестиции, хайде без дискриминация не е еврогейски!
+4
 
 
Нагла руска комунистическа СГАН!!! Те се мислят за империя и че всички са им длъжни... ДАНО СТОЯТ ПО ДАЛЕЧ ОТ НАС.... да ходат да си въртят сюнети с Ердоган и нас да ни оставят.... П.С. Нямам против руснаците като хора... обиновенния руснак е от нашата черга...
-2
 
 
Има два вида комунисти, като за пример с първия ще дам Руссия с креативния комунизъм, там хората взимат но и създават и влагат, докато при нас всичко си струва стига да се взема, дали се руши или не, няма значение ДА СЕ ВЗЕМА и така 19 години с две партии, същите хора пред пенсия с червени рода се местят в други партии управляващата, за да ги хранят. Руснаците може да имат по-беден стандарт на живот от нас, но специално за нашата страна над половината е било с тяхна помощ. И все пак подкрепям отказа на г-н Борисов за АЕЦ Белене 51 % са много, та дори и всичко да се поема от тях...
+2
 
 
България е почти разпродадена на Турция.А вие само насъсквате кучетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: