ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Днес откриват Международния технически панаир, показват суперколи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:17 / 26.09.2016Коментари (3)3249
©
Леките коли стават по-умни и по-красиви. Множество приспособления, сред които иновативна технология за разпознаване на пътните знаци, 3D навигация и вградена записваща камера, улесняват шофирането и комуникацията.

Производителите предоставят и повече възможностите за персонализиране според предпочитанията на клиентите. Това са новите тенденции, открояващи се на изложението "Автосвят" в Пловдив. То ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от днес до 1 октомври.

Изложбата "Автосвят" е известна с премиерите на последни модели на световни производители. Тази година се представят дилърите на "Порше", "Мазерати", "Лексус", "Тойота", "Хюндай", "Ситроен", КИА, "Пежо", "Сеат", "Шкода", "Лада" и други марки у нас. Новост са предложенията за свободното време. За първи път са включени колички за голф и 10 модела лодки.

"Пежо" показва 6 леки и лекотоварни автомобила, скутери и велосипеди. Новият SUV Peugeot 2008 е интуитивен, пъргав, гъвкав и по-безопасен за шофиране.

Система за контрол на сцеплението гарантира движение върху всякакъв вид терени. Traveller предлага най-ниски нива на разход на гориво и на въглероден двуокис в своя клас, много конфигурации на местата и разнообразно оборудване. Безопасността е оценена с 5 звезди от Euro NCAP.

Peugeot 208 е с допълнителни възможности за персонализация и се доближава до луксозния сегмент. Peugeot 308 e с модерен и изчистен интериор, обширно пространство на купето и багажника.

Peugeot 508SW е оборудван със сензорен екран, камера за движение на заден ход и система за наблюдение на мъртвата зона. Новият Peugeot Partner се отличава със здравина, модулност, по-добри начини за товарене, комфорт на борда.

Почитателите на малката "Ситроен" ще се запознаят с новия С3. В него са добавени още компоненти, сред които 3D свързана навигация с гласово разпознаване. Новост е вградената камера.

При катастрофа тя автоматично съхранява запис. Освен това водачът може да споделя снимки и видео клипове в социалните мрежи. По-голям е изборът на цветове и цветови комбинации.

Дилърът на "Ситроен" ще покаже и марката DS, символ на френския лукс. Открояват се динамичната лимузина DS 4 и суперкомфортният DS 5.

Две премиери на Seat ще се състоят в рамките на "Автосвят". Моделът Ateca, първият кросовър на марката, идва само няколко месеца след световния си дебют в Женева. Той има 8-инчов дисплей, система за безжично зареждане в салона, технология за разпознаване на пътните знаци, аварийни спирачки.

Новата линия Leon Cupta носи типичния за Seat дух, съчетава мощ и практичност, дизайн и динамика. На "Автосвят" ще бъде показан спортен модел с увеличена мощност от 300 конски сили.

В изложението е включена също широка гама автобуси, микробуси, товарни и специализирани автомобили.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Преди години беше Международен панаир, сега е само прах в очите на тези, които не знаят каква е целта на собственика-ликвидиране на панаира, като средище на търговци и производители, и построяването на голям комплекс (жилищен или хотелски, все тая). От червен свинар не може да се очаква друго, но вината не е негова, а на този/и, които му го дадоха чрез ПЧП и си напълниха ненаситните гърла!!
+4
 
 
Добре, че ще има коли и някой друг камион, че да има какво да се гледа. Завалиите с тези 6 палати, които може и да не са пълни вървят към залеза. Вече няма пролетен панаир, имитират се разни мероприятия, ама надали ще се стигне нивото от преди 8-9 години ... за съжаление, когато панаира буквално се пръскаше по шевовете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: